Piskóta, bogyók, cukor s minden mi jó, megtaláltuk a tökéletes vendégváró sütit, amit pár perc alatt összedobhatsz. 😉
 
 
Hozzávalók:
- 220g finomliszt
- 175g cukor
- 2 teáskanál sütőpor
- 3db tojás
- 1 csipet só
- 1 kávéskanál vanília kivonat
- 250g tehéntúró
- 300g fagyasztott erdeigyümölcs mix
- 125g olvasztott vaj
- 150g görög joghurt
Elkészítés:
- Egy tálban összekeverjük a lisztet a cukorral, a sóval és a sütőporral.
- Egy másik tálban robotgéppel átkeverjük a túrót, a krémesebb állag érdekében, majd hozzáadjuk a tojásokat, a vaníliát, a joghurtot és az olvasztott vajat.
- Ezek után forgassuk bele a masszába a lisztes keverékünket és adjuk hozzá a gyümölcs felét.
- Majd az egészet öntsük bele egy 23cm átmérőjű kivajazott/kilisztezett tortaformába, a tetejére pedig szórjuk rá a maradékgyümölcsöt. Kész is, már csak a sütés van hátra.
Sütés:
- 175°C
- 50-60 perc
- alul-felül sütés
A fotókért köszönet Viszkok Fruzsinának! 🙂