Aki békében van önmagával másokat sem bánt

Nem tesz megjegyzéseket, nem sebez meg senkit semmilyen úton-módon.

 
 

Vannak olyan emberek akik másokon vezetik le az éppen aktuális feszültségüket, ezzel kárt okozva a másik lelkében. Éppen ezért is válogasd meg, hogy milyen megjegyzéseket engedsz be a gondolataidba mert közel sem biztos, hogy azok rólad szólnak, sokkal inkább arról akitől jönnek.
Gondolok itt szimpla egyszerű dolgokra: “Úgysem fogsz tudni leszokni a dohányzásról”, vagy “Te nem fogsz sikert elérni”. Ezek lehetnek mind-mind olyan dolgok, amik az adott személyből erednek. Szóval ha valaki azt mondja neked, hogy valamire képtelen vagy, akkor az nem azt jelenti, hogy valóban képtelen lennél rá, sokkal inkább az adott személy magából indul ki.

Részemről, aki boldog és kiegyensúlyozott vagyok, sosem mondanék másnak olyat, amivel negatívan hatnék rá, mert tudom, hogy azzal akár maradandó lelki sebet is okozhatok neki.  Esélyt sem adok arra, hogy miattam érezze magát rosszul.

Szerintem nagyon elgondolkodtató és kérdéses az, hogy ha valaki ilyen csúnyán bánik a másikkal, akkor milyen viszonyban lehet saját magával.

Ha van egy álmod, vagy egy célod akkor, ha a fene fenét eszik sem engedheted, hogy lebeszéljenek róla! Az a tiéd. Úgy dédelgesd mintha egy kristálypohár lenne ugyanis sokan, akik úgy vélik, hogy a konfortzónában a legkényelmesebb, vagy azok akik a furkálódásba több energiát fektetnek mint a fejlődésbe, igyekeznek visszahúzni azokat, akik elindultak az álmaik útján.

Hány meg hány olyan elpazarolt tehetség van a világban aki hagyta magát lebeszélni csak azért mert azt mondta valaki neki, hogy az nem az ő útja?!
Te ne legyél ilyen! Legyél olyan akire nem hatnak a negatív szavak! Tudd, hogy értékes vagy. Tudd, hogy sokkal de sokkal többet érsz mint, hogy engedd, hogy lehúzzon, aki téged ócsárol. Egy boldog és elégedett ember soha nem tenne ilyet, mert nem lel abban örömet, hogy másnak fájdalmat okozzon.

 

Szerző: Timár Fruzsi

A fitness 5 éve került az életembe és azóta nagy szerelem.
2019-ben már versenyszerűen is foglalkozom vele és a célom, hogy bekerüljek majd a legjobbak közé.

 

Timár Fruzsi
Timár Fruzsi vagyok, 24 éves. Évek óta nagy álmom volt, hogy bikini fitness versenyző lehessek. 2019 áprilisában elindultam életem legelső versenyén, amit sikeresen meg is nyertem, utána pedig kétszeres magyar bajnok lettem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here