Igen! Ez vagyok én!

Hidd el, hogy az eredeti festmény mindig többet ér mint a másolat. Ne akarj senki másra hasonlítani! Ne akarj senki mással versengeni! Az egyetlen ember akit le kell győznöd az a tegnapi éned.

 
 

Minden egyes nap egy új esély arra, hogy egy jobb emberré válj. Azokat az embereket szeretik és tisztelik igazán akik felvállalják magukat és azt merik mondani, hogy igen ez vagyok én!

Te melyik rétegbe tartozol? Oda ahol az emberek büszkén vállalják magukat, vagy pedig oda ahol a félelmek miatt mindenki csak egy szürke kis láthatatlan egérke?
Nem kell szégyellned ha esetleg más vagy mint a többi ember. Nem kell szégyellned ha különc vagy. Én is az vagyok. És tudod mit? Imádok az lenni és büszke vagyok rá, hogy nem állok be azok sorába akik unalmasak.

Legyél az az ember aki nem hagyja, hogy visszarántsák őt az unalmasba! Ebben a testben ez az egyetlen életünk van és ha hagyod, hogy mások döntsék el helyetted, hogy mi a jó neked akkor bottal ütheted a nyomát annak, hogy te mit szerettél volna és, hogy ki szerettél volna lenni. Ugye te is boldogabb lennél ha évek múlva azt tudnád mondani, hogy bátor voltál és vállaltad magad?

Belőled csak egy van hát légy rá nagyon büszke. Legyél egyedi, legyél különc, merj önmagad lenni!

 

Szerző: Timár Fruzsi

A fitness 5 éve került az életembe és azóta nagy szerelem.
2019-ben már versenyszerűen is foglalkozom vele és a célom, hogy bekerüljek majd a legjobbak közé.

Timár Fruzsi
Timár Fruzsi vagyok, 24 éves. Évek óta nagy álmom volt, hogy bikini fitness versenyző lehessek. 2019 áprilisában elindultam életem legelső versenyén, amit sikeresen meg is nyertem, utána pedig kétszeres magyar bajnok lettem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here