Jó lányok, rossz randik- Megkérdeztük!

Pénzes vagyok, az is maradok

 
 

A randi már borzasztóan indult, szóltam neki előre, hogy túlóra miatt lenne-e olyan kedves, hogy fél órával eltoljuk. Kijelentette, hogy nem. Hiába magyaráztam el neki, hogy én nem érek oda sajnos. Végül azért összehoztuk…séta a Budai várnál, ahol elmagyarázta, hogy neki a pénz nem számít. Egyébként sem szeretem, ha valaki a vagyonával henceg. A csokit, amit hozott megkért, hogy felezzük el, mert hát mégis ő vette. Majd hazafele kedvesen megkérdezte, hogy ugye beszállok a benzinpénzbe?!

Dóra (26)

Bárkit leiszok és meg is mutatom

Első és egyben utolsó randinkon vacsorázni hívott át magához, kis tünemény volt, annyit készült. Majd mikor ajtót nyitottam közölte, hogy ő már bevágott egy sört, semmi baj – gondoltam- ennyi még belefér. Majd közölte, hogy ha sörözik ő képtelen enni, így innunk kellett tovább, azzal a reménnyel, hogy valamikor végre ételhez jutok. A harmadik sör után kedvesen kigombolta a nadrágját, puffad a sörtől, majd ott hagyott a lakásán egyedül, hogy vegyen még párat. A hűtőben kb 20 sör volt. Nem vártam meg, amíg hányni kezd, eljöttem.

Kata (23)

 A lelkes házasságkereső

Az első randik mindig a megismerkedésről szólnak, valaki szerint meg a házasságkötésről. Tíz perce találkoztunk és sétáltunk közösen a kávézóba, majd nemes egyszerűséggel rábökött a mellettünk lévő templomra: ő itt fog elvenni. Jól van nevettem még rajta, első randin kicsit erős poén, de biztosan csak zavarban van. Kávézás után tovább sétálva elmondta nekem, hogy odavan értem, ő el sem hiszi milyen kötődést érez irántam és a következő templomnál már tényleg megállhatunk. A randinkat több hónapos zaklatás követte…

 

Andi (19)

A testedért vagyok itt, nem titkolom

Közös vacsora főzés, teljes romantika, jó borok, kellemes beszélgetés, szenvedélyes csók. Legalábbis a fejemben így történt. A valóság kicsit kiábrándítóbbra sikeredett: undorító étel, koccintós bor, kínos beszélgetés. A szenvedélyes csók helyett csupán azt a mondatot kaptam: Van nálam Kamagra, kipróbáljuk?

Dorottya (23)

A csendes társaság

Ismét beigazolódott, hogy a nagy Ő-t nem valószínű, hogy Tinderen találom meg. Pedig mentségemre szóljon, hogy nagyon jókat beszélgettünk írásban. Majd sor került az első randira. Biliárdozni mentünk és a hely előtt találkoztunk. Köszöntünk egymásnak és bementünk. Odament a pulthoz kért inni, nekem is ugyan azt, mint magának, hiszen nem kérdezett meg. Előkészítette a billiárd asztalt és elkezdett játszani. Majd mikor hibázott én jöttem. Gondoltam hmm, ez izgalmas lesz. Talán 4 kört csináltunk így végig csendben, mire odaszóltam neki „Egyébként, nyugodtan beszélgethetünk.”. Rám nézett és ezt mondta: Ja persze kérdezz valamit. Igazából nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik, véletlenül el is nevettem magam. Hogy elviselhetőbb legyen a szörnyű randi, megkérdeztem tőle poénból mi a kedvenc színe. Azt mondta a fekete.

Flóra (20)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here