Kimondott szó

Te mit mondasz magadnak amikor a tükörbe nézel? Tudod azt mondani őszintén, hogy szereted magad? 
Ha nem, akkor bíztatlak arra, hogy gyakorold a tükör előtt azt mondogatva, hogy: “Szeretem és elfogadom magam” – addig amíg el nem hiszed. Minden belőled indul ki. Ha te nem szereted magad akkor hogyan várod azt, hogy mások szeressenek és tiszteljenek?

 
 

Nézzünk egy próbát:
Most legyél magadhoz nagyon őszinte! Ha hibázol valamiben akkor mit mondasz magadnak?
– Semmi gond, máskor jobban fog menni.
Vagy
– Ó de hülye vagyok!

Sokszor nem is gondolnánk, hogy milyen hatással vannak a szavaink az életünkre.
Ha mindig csak szidod magad akkor ne csodálkozz azon, hogy önbizalom hiányban szenvedsz, hiszen te magaddal hiteted el azt, hogy szerencsétlen vagy és nem érsz többet mint más. Arról nem beszélve, hogy ha ilyen viszonyban vagy saját magaddal, akkor a többi ember is azt fogja gondolni, hogy úgy beszélhetnek veled, mint ahogy azt te is teszed.

Szeresd magad! Állj oda a tükör elé és addig mondogasd, amíg el nem hiszed. Sokaknak elsőre ez nehezen megy, hiszen feltörnek a régi, elnyomott sérelmek. Van aki el is sírja magát. Ez normális. Tedd te is szokásoddá és meglátod, hogy milyen jó hatással lesz az életedre.

Rájössz majd, hogy többet érsz, mint hitted és, hogy te is egy nagyon, de nagyon értékes és szerethető ember vagy. 

Timár Fruzsi
Timár Fruzsi vagyok, 24 éves. Évek óta nagy álmom volt, hogy bikini fitness versenyző lehessek. 2019 áprilisában elindultam életem legelső versenyén, amit sikeresen meg is nyertem, utána pedig kétszeres magyar bajnok lettem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here