Tudja, hogy Téged akar…

Tudja, hogy Téged akar. Te vagy neki a legfontosabb. A tenyerén hordoz, nagyon figyelmes, rengeteget tesz érted. Érzed, hogy szeret Téged.

 
 

Finomakat főz. Elvisz vacsorázni. Programokat szervez, olyanokat, amikben nagyon jól érzed Magad..és az Élet váratlan, apró örömeit is áhítat számodra Vele megélni.
Brillírozik, remek vele beszélgetni. A humora imádnivaló.
Mindig számíthatsz rá, mindig Veled van, amikor szükséged van rá. Együtt fekszetek, együtt keltek- ésvele ébredni is olyan jó…
Hogy a külseje milyen? Szép a szeme. Ami az öltözködést illeti, van stílusa. A teste pedig.. mmm,rengeteg örömöt ad. 😉
És igen, sokan megfordulnak utána, bár Ő ezt néha észre sem veszi.. és volt, amikor  Te is láttad, hogya válla, a hasa ilyen vagy olyan, de ma már fel sem tűnik – úgy szereted, ahogy van.
Amikor bénázik, még az is olyan édes.. amikor erre gondolsz, akkor is elolvadsz.

Hogy ki ez a csodálatos személy, aki szebbé teszi az Életed?
Hát Te Magad vagy! Tudom, meghökkentő, de olvasd újra, próbáld ki – a kérdés csak az, milyen szándékkal, milyen szemmel nézel Magadra.. Továbbra is lebecsülöd, hibáztatod, sanyargatod saját Magad, vagy hajlandó vagy megadni végre Magadnak, amit másoknak adsz – és amit másoktól annyira szeretnél, hiszen ezért tekersz annyit.
Kívánok Neked egy olyan férfit/nőt IS Magad mellé, akire szintén illik ez a leírás – és addig is, vagy ha van párod, mellette is, szeress bele Magadba. Már van benne gyakorlatod, másokkal már sokszor megtetted: vedd észre végre Magadban IS a szépet, a szeretnivalót. Vedd észre, hogy szerethető vagy. Másokért már annyit tettél, most helyezd Önmagad a középpontba. Tedd meg ugyanazt Magadért, a saját örömödért, amit másokért tettél eddig.
Amikor az jut eszedbe, hogy mennyire szereted a másikat, jusson eszedbe a kérdés: jó, és
Önmagadat?
Válaszd Magadat, vagy legalább válaszd Magadat IS, legalább ugyanolyan súllyal – és figyeld meg, amikor ezt megtetted, hogy mások is Téged választanak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here