Boldog születésnapot Michael Hutchence

Az utolsó igazi rocksztárként tartották nyilván a rajongók Michael Hutchence-t, az INXS frontemberét. A január 22-én született énekes már szinte hedonistaként imádta élvezni az életet. Nem csak jó hangja volt, hanem olyan kisugárzása is, hogy Jim Morrison-hoz és Mick Jagger-hez hasonlították. A nők ragadtak rá, ahogy a három gyerekes Yates, aki Bob Geldof feleségeként nem tudott ellenállni neki. Előtte hosszú viszonyt folytatott Kylie Minoque-al, Helena Christensen-el.
Egy alkalommal biciklis balesetet szenvedett, részegen egy taxi tetejére borult, és megsérült a feje. Elvesztette a szaglását, és az ízérzését. Ez meglehetősen megviselte, és ezek után kezdett el antidepresszánsokat szedni. Két olyan érzékétől esett el, ami egy átlagos embernek is fontos, hát még egy olyan szenzitív művésznek, aki az érzékei alapján tud alkotni.
Yates-el együtt nevelte a három gyereket, aztán megszületett közös gyermekük Lily Tiger. A rossznyelvek szerint, Michael azért lett öngyilkos, mert nem akart már Yates-el együtt élni, ám nem tudott tőle szabadulni. Mások azt mondták, hogy egy rosszul sikerült szexuális kísérlettől halt meg. Hogy ez igaz-e, nem tudni. Mindenesetre a vérében alkoholt, és drogokat, gyógyszereket is találtak. Hutchence a szállodai szobájának kilincsére akasztotta fel magát.
A nőkről való véleményét ezen a módon fogalmazta meg:
“A nők hihetetlenek, ha csapatban vannak. Félelmetesek. A férfiaknak esélyük sincs.”fotó: internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here