Boltkóros vagy? íme a jelek, hogy az online vásárlás a mániád!

Tíz jel, ami arra utal, hogy online boltkóros lettél…

 
 

Ha a futár 185 centi magas, kicsit borostás, kedves a hangja és jó az illata, téged mégsem ez motivál, amikor újra és újra megrendelsz egy-egy ruhadarabot…

Ha annak ellenére lecsapsz egy-egy akcióra, hogy tudod jól, nincs is szükséged arra a cuccra (hiszen még a múlt héten rendelt cipődet sem viselted egyszer sem).

Ha a hónap közepén őszintén meglepődsz azon, hogy elcsordogált a fele fizetésed, és még be sem fizetted a rezsit. Eltöprengsz a dolgon: lehet, hogy kiraboltak? 

Ha csak az online vásárlás nyugtat meg, ugyanakkor másnap már gyötör a lelkiismeret, hogy rendeltél. Visszaküldeni persze nem fogod, hát nem ment el az eszed!

Ha Marika néni szemrehányóan bekopogtat este hatkor, hogy leteremtsen, mert a társasház szelektív kukáit a te papírdobozaid és pufifóliáid töltik ki.

Ha lemondasz egy reggeli edzést vagy egy barátnős találkozót, mert várod a futárt.

Ha a telefonod utolsó tíz sms-e és hívása a “DPD-s fickó”, vagy “GLS Jóska” számáról érkezett.

Ha vásárlás után a szekrény mélyére rejted a szerzeményeidet, nehogy a családtagok megszóljanak amiatt, hogy szórod a pénzt. 

Ha éjjel kettőkor felkelsz, hogy pisilj egyet, de fél háromig fent maradsz, hátha az Orsay épp akkor teszi fel a legújabb kollekció darabjait.

Ha olyan sok cuccot rendeltél, hogy már te sem tudod, éppen mi fog érkezni, és úgy nyitod ki a csomagot, mintha karácsonyi ajándékot bontogatnál.

Csatlakozz a MyMirror facebook csoportjához! Kattints a képre!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here