Heti horoszkóp július 8-14-ig

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos számára ez a szerelem hete lehet. A mindent elsöprő, szenvedélyes szerelem napjait éli, és ebben az se akadályozza meg, hogy kiválasztottja sokkal visszafogottabb nála. Amíg jól érzi magát ebben a helyzetben, maradjon benne, de ha elégedetlen lesz, bátran lépjen tovább. A párkapcsolatban élők számára is a szenvedély meghatározó erő, ne hagyják, hogy elvesszen!

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika hosszú idő óta először érzi, hogy szabad. Nem gyötrik gondok, nem macerálja senki. Nyár van, ami a kedvence és másra se vágyik, mint pihenésre, új dolgok felfedezésére. Ebben most bőven lehet része. Tartalékoljon belőle, mert szüksége lesz rá. Azok, akik hosszabb ideje élnek házasságban, figyeljenek a jelekre, partnerüket valaki kiszemelte magának.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek nem képes megalkudni még akkor sem, amikor veszélyben a munkája. Ez nem lenne rossz dolog, ha most nem kellene neki égetően a pénz. Gondoljon a szeretteire, és hagyja, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok, hátha valami jól sül ki az egészből. Lehet, hogy a végén még a főnöke is rájön a saját tévedésére. Ne reménykedjen benne, de előfordulhat…

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák szerelmes, szenvedélyes és lehengerlő. Talán a nyár teszi, de az is lehet, hogy ráébredt arra, milyen nehéz lenne neki, ha elveszítené a partnerét. Nem véletlenül aggódik, mostanában nem volt vele túl elnéző, és sokkal gyakrabban bosszankodott apróságok miatt, mint kellett volna. Mutassa a jobbik oldalát, hiszen abba szeretett bele a másik. Megéri!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán szívesen elmenne a munka temetésére. Elege van a kollégáiból, aki folyamatosan egymást fúrják. A hatalom legyen az bármilyen apró, gyakran fejébe száll az embereknek. Kerülje azokat a munkatársait, akik érdekből hízelegnek önnek, hogy később támogassa terveiket. Sajnos, a pénz és a hatalomvágy majdnem mindenkit megbolondít.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz egészségügyi problémákkal küzd és ez rányomja bélyegét a mindennapjaira. Bármennyire nehéz, próbáljon meg felülkerekedni rossz gondolatain, mert nem akkora a baj, mint gondolja. Azonnal hagyja abba az interneten való diagnózisok keresését, mert tévesek és elkeserítőek. Forduljon orvoshoz, és tartsa be az utasításit!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg nem tud jól egyensúlyozni a családja és a munkája között, aminek ő látja kárát. A munka nem az élet és az élet nem állhat csak munkából. Figyeljen magára, gyerekeire is, nem beszélve a párjáról, aki türelme végén van. Jusson eszébe, hogy volt már hasonló helyzetben, és akkor is nehezen keveredett ki belőle. Azok a mérlegek, akik párkeresésben vannak, legyenek kevésbé kritikusak!

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió képtelen a munkára koncentrálni, mert azon jár az esze, hová vonulhatna el a hőség elől. Szereltessen be klímát, vagy egy ventilátor is megteszi, csak ne jajgasson, mert idegeire megy másoknak. Nyár van, mikor legyen meleg, ha nem most? Ha mégse bírja, akkor vegyen ki rendkívüli szabadságot és vonuljon hűvösbe vagy vízpartra!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilasra szebb napok várnak. Sok dicséretet kap, mert egy feladatot remekül lát el, és kivételesen nem néznek át rajta, hanem elismerik képességeit. Kicsit hitetlenül fogadja, de nem gondolkozzon sokat, legyen boldog! Nem kell elrontania a saját kedvét!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szeretné elhinni, hogy a mostanában őt ért szerencse nem a véletlen műve. Igaza van! Megdolgozott érte, és higgye el, az árát megfizette. Ha nem akadékoskodik otthon annyit, akkor családja is könnyebben veszi az akadályokat. Gyerekeit hagyja pihenni, nem lusták, hanem fáradtak. Napi 7-8 óra iskola senkinek se díszmenet.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő elképesztően szerencsés lesz. Még az is lehet, hogy kisebb nyeremény vagy jutalom pottyan az ölébe. Ne féljen örülni! Ha nem herdálja el a pénzt, hanem befekteti, még többet fog fialni. Amihez nyúl a következő hetekben, arannyá válik a keze alatt. Ne keresse az okokat, egyszerűen önre mosolygott Fortuna istenasszony.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak lubickol a sikerben, mert amit a fejébe vett, véghez is vitte, pedig nem sok támogatást kapott. Így sikere egyedül az övé, és hagyja, hadd irigykedjenek mások, úgyse képesek a nyomába érni. Ha nagyobb utazást tervez, kössön poggyászbiztosítást, nem fogja megbánni. Sajnos a csomagok olykor elkallódnak…

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here