Heti horoszkóp június 24-30-ig

“Az ikrek megtapasztalja, milyen az, ha egy barát ellenséggé válik. Sajnos az irigység komoly problémákat eredményezhet, és ennek a héten bőven látja kárát. Olyan dolgokat terjesztenek róla, amelyekhez köze sincs, és munkahelyén is panaszt tesznek rá. Mintha összeesküdtek volna ellene a fentiek, de ne csüggedjen. A hazugságuk nem marad rejtve.”

 

 
 

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos nagyon boldog lesz a héten, csupa jó hírt kap, dicsérik, bókolnak neki, és ettől a föld felett jár. Még azoknak is jó időszakuk lesz, akik eddig úgy érezték, elkerüli őket a szerencse. Egy régen elhúzódó üzlet is megkötésre kerül, ami jelentős előnyökhöz juttatja a jegy szülöttét. Erre a hétre még hosszú idő múlva is emlékezni fog.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika ezen a héten mindenben sikeres lesz, amihez csak kezd. Szót ért főnökével, barátaival, de még gyerekeivel is. Ha házasságban él, társa csodálattal veszi tudomásul, hogy az utóbbi időben mekkora változásokon ment át. Ha addig nem dicsérte túlságosan, akkor most pótolni fogja, és ettől szinte szárnyra kap. Megérdemli, ne utasítsa vissza a kedves szavakat.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek megtapasztalja, milyen az, ha egy barát ellenséggé válik. Sajnos az irigység komoly problémákat eredményezhet, és ennek a héten bőven látja kárát. Olyan dolgokat terjesztenek róla, amelyekhez köze sincs, és munkahelyén is panaszt tesznek rá. Mintha összeesküdtek volna ellene a fentiek, de ne csüggedjen. A hazugságuk nem marad rejtve.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák nyaraláson töri a fejét, pontosabban azon, hogyan tudná mind jobban meghosszabbítani a meglévőt. Sajnos, teendői ezt nem engedik. A napokban egy régi ismerső bolygatja fel otthonában az állóvizet, aki azt híreszteli, több van önök közt, mint valójában. Próbáljon meg nevetni rajta, mert szánalmas, de ha nem megy, álljon elébe és kérje, hogy valljon színt. Semmiképp ne meneküljön!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán úgy dönt, megszabadul pár régi bútorától, és ezt remekül teszi. Szereti az új és modern dolgokat, amelyekhez most olcsóbban juthat hozzá, így engedjen az árból, és máris öné lehet, amit kiválasztott. Ha vadonatúj holmit vásárol, nézzen utána, honnan származik, mert az, hogy új, nem jelenti, hogy hibátlan is.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz továbbra is focilázban még és fogad megállás nélkül, pedig csak kisebb nyeremény ütötte eddig a markát. Ne váljon szenvedélyévé, mert nem véletlenül hívják a szerencsejátékokat szerencsejátékoknak. Amíg csak játszik, nincs baj, de ha átesik a ló túloldalára, utolsó hétre már nem marad egy fityingje se. Pláne, hogy még a lottó több fajtáját se hagyja ki.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szívesen venné, ha visszajönne a tél, mert pokolian szenved a melegtől. Ha nem muszáj, ki se mozdul otthonról, viszont gyerekei is hasonlóképpen tesznek. Mivel megkezdődött a nyári szünet, már nem lesz minden olyan nyugodalmas, mint addig. Gondoljon arra, hogy valaha ön is szerette a zajt, a nyüzsgést, és ne neveljen folyamatosan. Gyerekeinek is szükségük van arra, hogy kiengedjék a gőzt.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió korai nyaralásra indul, és ez jó döntésnek bizonyul. Még nincs az az irdatlan tömeg, ezért kellemesen érzi magát, és kedvese is kedvében jár. Ha a vizet szereti, hajlandó önnel napozni, ha kirándulni menne, alkalmazkodik. Vegye észre, hogy ez is a szeretet jele, nemcsak az, ha tárgyakban vagy pénzben próbálják kifejezni. Ideje meglátnia benne a jót, amiről mostanában kicsit elfeledkezett.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas furcsa üzenetet kap, amit eltévedtnek gondol, de nem az. Párja próbára teszi. Legyen résen, mert bár ez régi trükk, mindig beválik. A csapda készen áll, önnek kell elkerülnie. Ha nem teszi, élete végéig bánni fogja. Ne feledje, ha valami túl szépnek és jónak látszik, a legtöbbször gyanús. Mérlegeljen, és ennek fényében válaszoljon a provokációra.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak bár az elmúlt időszakban sokat dolgozott, mégis úgy hiszi, nem tűnt fel senkinek. Kellemes meglepetés érheti, mert főnöke plusz szabadsággal jutalmazza, ami nagyon tetszik neki. Pihenjen, hogy később újult erővel vethesse be magát a feladatokba. Vigyázzon azonban a gyerekeire, mert már nem olyan ártatlanok, mint hitte. A kamaszkor sokat változtat rajtuk, és nem mindig mondanak igazat!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő sikeresen fut neki a vizsgáinak, és ez felvillanyozza. Azok, akik már nem ebben az időszakban vannak, szintén nem panaszkodhatnak, mert a munkahelyi „vizsgáik” is jól sikerülnek, kivéve, ha nem felkészültek. A jegy szülöttei egyébként igen fáradtak a héten, ha tudnak, utazzanak el valami csendes helyre, a falusi turizmus se lenne utolsó dolog számukra.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak mostanában kicsit eleresztette magát, ezért a beach body most távol áll tőle. Ne keseredjen el, nemcsak modellek járna strandra. Egy jól szabott fürdőruha, köntös sokat javíthat a kedvén és még trendi is lesz. Rendeljen magának olyan oldalakról, amelyek még a pénztárcáját is kímélik. Ez nemcsak a halak-nőkre, hanem a másik nemre is egyaránt érvényes.

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here