Heti horoszkóp március 11-17-ig

“A mérleg olyan, mint egy robbanásra készülő bomba. Mindenkivel kötekszik, pedig csak egy kis pihenésre lenne szüksége. Ne aggódjon, ezen a héten lesz rá módja, használja ki, hogy hosszúhétvége jön, és mozduljon ki. Menjen el wellnessezni, legalább nem duzzog otthon. Ha párkapcsolatban él, szánjon időt társa meghallgatására, még akkor is, ha unja. Ön is ezt várja el tőle, ne legyen igazságtalan.”

 

 
 

Kos (03.21. – 04.20.)

A kosok elemükben vannak, mert olyan problémákat oldottak meg, amelyekről azt hitték, megoldhatatlanok. Ám a jegy szülöttei sose hátrálnak meg, és emiatt mind fizikailag, mint lelkileg nagyon jó passzban lesznek. A párkapcsolatban élők meglepve tapasztalják majd, hogy kedvesük kivirágzik mellettük. Dicsérni se feledjék, mert ez visszaszáll rájuk, és harmonikus pillanatok részesei lehetnek.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika bár úgy hiszi, hogy a legdolgosabb csillagjegyek közé tartozik, mostanában mintha mindig akadna valami, ami elvenné a munkakedvét. Ezek most nem a körülmények, hanem azok az emberek, akikben eddig megbízott, akikről azt hitte, mellette állnak. Csalódása igen nagy, de le kell gyűrnie, mert a rosszindulattal nem lehet mit kezdeni. El kell kerülni. Viszont a kellemes március kedvező találkozást tartogat a számukra.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek boldog, mert szeret a kertben tevékenykedni, és végre melegedni fog az idő, ami kedvez a kinti tevékenységeknek. Eddig se szeretett bent rostokolni, most azonban ásna, gereblyézne, ültetne. Tegye, mert javít a kedélyállapotán, amire szüksége is van, bár a nap egyelőre nem akar hétágra sütni. A szürkeség viszont nyomasztó. Ne feledkezzen meg barátairól se, mert megsértődhetnek.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák szeretné azt hinni, hogy őt mindenki kedveli, de meglepve fogja tapasztalni, hogy irigyei szép számban akadnak. Ha kedves, nem biztos, hogy kedvességet kap vissza, mindenesetre koncentráljon a családjára, mert mostanában elhanyagolta őket. Az egyedülállók könnyen kalandba keveredhetnek, mert túl hiúak, és ez nem lesz hasznukra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán a héten nem túl kellemes oldalát mutatja. Okoskodó és kioktató, amit senki nem kedvel igazán. Legyen belátóbb, nem mindenki annyira ügyes és rátermett, mint ön. Párja se szereti ezt az énjét, ne osszon neki se tanácsokat. Inkább foglalja le magát mással, és fölös energiáit fektesse kirándulásba, sportba vagy otthona csinosítgatásába.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz precíz és szorgalmas, ezért nehezen viseli, ha mások hányaveti módon állnak a dolgokhoz. Emiatt képes hatalmas vitákba bonyolódni, sőt még főnökéhez is fordulni. Nem biztos, hogy a főnöke jó vezető, lehet, hogy csak azt fogja meglátni, hogy ön túlbuzgó. Ha nem képes benyelni mások trehányságát, inkább menjen el onnan, vagy finomabban figyelmeztesse munkatársát.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg olyan, mint egy robbanásra készülő bomba. Mindenkivel kötekszik, pedig csak egy kis pihenésre lenne szüksége. Ne aggódjon, ezen a héten lesz rá módja, használja ki, hogy hosszúhétvége jön, és mozduljon ki. Menjen el wellnessezni, legalább nem duzzog otthon. Ha párkapcsolatban él, szánjon időt társa meghallgatására, még akkor is, ha unja. Ön is ezt várja el tőle, ne legyen igazságtalan.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szívesen utazna el, de nem a szomszédba, hanem a Holdra, mert nem bírja elviselni, hogy mindenki okoskodik, és tanácsokkal látja el. Igaza van. A jegy szülötte szereti magának beosztani az idejét, szeret elrágódni a tervein, amelyeket sose hagy félkészen. Ha békén hagyják, mindig jó sül ki elvonulásából. Azért antiszociálisnak se kell lennie, mert csodálói és támogatói a közvetlen környezetéből kerülnének ki.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas úgy érzi, ideje komolyra fordítani a kapcsolatát, ami együttéléssel járna. Ne féljen az elköteleződéstől, nem börtönbe zárják. Rá fog jönni, milyen jó az, ha nem kell üres lakásba hazaérnie, vagy vacsorával várják, nem beszélve az összebújásokról, amelyekből hiányt szenved. A konfliktusok, amik esetleg felmerülnek, nem komolyak, ne vegye azonnal a nyúlcipőt.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szívszerelméről kiderül, hogy túlságosan anyagias, és ez a felismerés nem igazán tetszik neki. Érthető, de az is, hogy a másik bizonytalannak érzi magát ebben a világban. ne leckéztesse meg azonnal, hanem kérdezze meg tőle, mitől fél. Hátha meg tudja nyugtatni, és elkerülhetnek egy különválást, amit a pénz okozta feszültség váltott ki.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő tegye félre folytonos kritizáló énjét, és próbálja meg elhinni, hogy nem mindig neki van igaza. Ha hajlandó lenne mások véleményére is figyelni, sok kellemetlen dologtól kímélné meg magát, különösen, ami a befektetéseket illeti. Nem biztos, hogy másoknál rátermettebb. Ha hajlandó magába szállni, elemezni az utóbbi idők döntéseit, rá fog jönni, hogy sokat kell még tanulnia, főleg, ha pénzügyi területen tevékenykedik.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szerencsés hétnek néz elébe. Mintha minden akadály elhárulna tervei elől. Ez azt jelentheti, hogy jó úton jár, az égiek is támogatják. Még abban az esetben is, ha házasságot tervez, vagy netán vállalkozásba fogna. Ne hallgasson a károgókra, azokból mindig sok van. Ha szereti a másikat, házasodjanak össze, ha meg apró boltot nyitna, ne hátráljon, mások se plázákkal kezdték.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here