Sebestyén Balázs gitározik a kisfiának, Arnold Schwarzenegger csacsit etet

Istenes Bencének pedig lassan kezd az agyára menni a karantén. A legtöbb sztár azonban egyelőre jól viseli a bezártságot és inkább feltalálja magát.

 
 

Tudtad, hogy Sebestyén Balázs tud gitározni? Mi sem! A népszerű rádiós műsorvezető kisfia pedig egyszerűen zseniális! Azért egy testvéri civakodás még belefért a rövid videóba.

https://www.instagram.com/sebestyenbalazs_official/?hl=hu

Istenes Bencénél viszont úgy tűnik, elszakadt a cérna. A Németországban is szerencsét próbált műsorvezető általában heti vloggal jelentkezik a rajongóknak, amiben nyomon követhetjük ő és párja, Csobot Adél mindennapjait.

View this post on Instagram

Kezdek megorulni 😂😂😂😂😂

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on

forrás:https://www.instagram.com/benistenes/?hl=hu

Ezt az édes videót elnézve nehéz elhinni, hogy Arnold Schwarzenegger valaha Terminátorként akarta elpusztítani az emberiséget. Kalifornia volt kormányzója egyébként egy minipónit is tart otthon, Whiskey és Lulu elválaszthatatlan jóbarátok.

View this post on Instagram

PUT THAT COOKIE DOWN

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

forrás: https://www.instagram.com/schwarzenegger/?hl=hu

Tóth Gabi megtalálta a módját annak, hogy ne járjon ki folyton a hűtőhöz egy kis nasiért. Egy ilyen bunkó beszólás után legalábbis mi nem tudtuk volna ilyen finoman visszacsukni az ajtót.

View this post on Instagram

@balazsandi #belemismekkora #hajamismilyen😅

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

forrás:https://www.instagram.com/tothgabi/?hl=hu

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

borítókép forrás: internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here