Séf, vagy óriásbébi – Milyen pasid van?

A második randi után szívesebben tölti az időt nálad, házi sütidet majszolva? Na, ez könnyen ment. Máris levetted a lábáról. Ne feledd azonban, hogy a szintet tartani kell: egy idő után a kókuszgolyót töltött káposztára, azt pedig egy szuvidált húsra cserélheted, hogy ne lankadjon a rajongása… Egy biztos: alapvetően te vagy minden férfi álma, akinek mindig tele a szíve és a hűtőszekrénye! 

 
 

Nem vagy egy született séf, de ha kell, azért egy rántott húst hercegnő burgonyával össze tudsz dobni? Nincs veszve semmi, sőt! A lényeg, hogy ha a minőség nem is, de a mennyiség megvan… Történjen bármi, te leszel az, aki egy külföldi kiküldetésről, vagy éppen egy influenza közepette is azt tudod mondani a drága jó korgó gyomrú hímneműnek: “Vacsi a hűtőben! Túrós tészta pirított szalonna darabokkal! Jó lesz?!”

Szép szál embered csakis párolt zöldségeken és natúr csirkemellen él? Remek páros lehettek, ha te korábban évekig azt hitted, hogy a húsok a teszkós mélyhűtőben teremnek, a cukkini meg fán. Ha így haladsz, elég sokáig elég lesz az a főzőtudomány, amit a youtube-os testépítő csajoktól eltanultál! Dobozolj előre és mosolyogj mindig! A konyha meg amúgy is arra van, hogy táncolj benne, nem igaz?

Ha embered sokáig volt agglegény, minden bizonnyal hozzászokott a kicsit már szikkadt kenyérhez, a kajaszagú kifőzdékhez, a motoros futárok spéci (a második évtől kezdve dögunalom) pizzáihoz, és a mélyhűtőből előbányászott pogácsák zamatához. Nos, nem lesz nehéz überelni a szintet. Arra azért ügyelj, hogy az edzett gyomrú pasidnak szánt, előre lefőzött levest és pörit felcimkézve tedd be a hűtőbe… nehogy úgy járj, mint az a barátnőm, akit csalódottan hívott fel a fickója: “Te, ez a mai kaja elég ramaty volt…” Hát, csóri nem beleevett a pulton hagyott, macskának szánt kajamaradékba?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here