Találd meg a legtutibb bikinit! Segítünk!

Újra beköszönt a kánikula és a bikini világnapján nem is szólhatna másról a fáma, mint a legtutibb bikinik. Nem megyek nagyon vissza a múltba, amikor szinte még egy teljes testet elfedte ez a strand viselet. Fotó: http://www.marandanicholspersico.com/beast/

 
 

Az első lépés, amit meg kell tennünk a bikiniválasztás előtt, hogy elmegyünk szoláriumba, vagy napozunk egy kicsit, mert a hófehér bőrön teljesen másképp mutat mindegyik bikini. Saját tapasztalat, hogy ha barnább a bőr, akkor minden sokkal jobban áll és nem keseredünk el már az első bikini próbálásnál, hogy már megint nem jött össze a bikini body. Ha előtte még egy perces plankot is nyomunk a próbafülkében, még szebb képet kapunk. Na, de félretéve a viccet, szerintem a csapból is már az folyik, hogy milyen női alkatok vannak, és így biztosan mindenki tudja, hogy melyik típusba tartozik. Ha nem, akkor mutatom a négy fő típust.

Fotó: http://womenpla.net/choose-perfect-clothes-your-body-shape/

És akkor nézzük is, hogy melyik bikinit válasszuk.

Alma típus esetén, ami az erősebb felsőtestet, nagyobb melleket, kis pocakot és vékonyabb lábakat jelenti, ha egyszerűen akarjuk megfogalmazni. Itt érdemes kihangsúlyozni a melleket, és takarni a hasat. Ehhez tökéletes az egyberészes fürdőruha, de a 60-as éveket idéző magasított bugyi fazon is. Most a H&M kínálatából szemezgettem párat nektek. Az ne szegje kedveteket, hogy minden modell kb 45 kg vasággyal együtt, ez a marketing része, hogy elhisszük, hogy az adott fürdőruhában mi is így festünk majd a strandon. Na, legalábbis majdnem így.

Ez az ananászos külön kedvenc, szerintem nagyon jópofa!

Ez az utolsó fürdőruha kifejezetten tetszik, biztosan csodálatosan fest egy egész napos barnulás után a meztelen testünk. 🙂

A homokóra alkatú lányoknak szerencséjük van, mert a férfiak odavannak a kerek fenékért és a nagyobb mellekért, karcsú derék mellett. Talán nekik a legkönyebb elérni a 90-60-90-es méreteket. És hogy milyen bikinit válasszanak? Nekik áll legjobban a háromszög felső, egy kis pántos bugyival, arra viszont fontos figyelni, hogya nagyon csípőbugyi megrövidíti a lábakat. Bátran vehetnek fel színes mintákat, akár eltérő alsó-felsőket is.  

A körte típusú lányoknak a felsőtestet érdemes hangúlyozni, bár mostanában a formás, kerek popsik is ugyanolyan menők lettek, mint a nagy cicik. Legalábbis minden edzővideó erre fókuszál, hogyan legyen izmos kerek, fenekünk. A mintás kétrészes fürdőruha itt is szuper választás, és próbáltam olyan felsőket keresni, amik inkább a mellet emelik ki. A pánt nélküli különösen jó, ha szeretnénk szépen lebarnulni, pánt nyom nélkül.

Ha a téglatest típusba tartozol, és nagyon vékony vagy, akkor érdemes olyan bikinit választani, amiben van valami extra. Egyberészesként ez a dinnyés nagyon jópofa. Különleges fazonok, egyedi megoldások, nézzétek csak a lenti színes, nem szokványos bikiniket.

Remélem, tetszett a válogatás, ha meg szeretnétek rendelni a bikiniket, akkor online is meg tudjátok tenni a H&M oldalán. http://www2.hm.com/hu_hu/index.html

#nemszponzorálttartalom #h&m

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here