Ünnepi kérdezz- felelek – Molnár Karesz műsorvezetővel

A karácsonyi láz elkezdődött. Mindenki sürög-forog, ajándékokat tervezget, vásárol. Kivéve persze az utolsó pillanatos karácsonyozókat, akik 23-án rohamozzák meg a boltokat. A MyMirror viszont korai lázban ég, ezért úgy döntöttünk bepillantunk néhány ember ünnepi készülődésébe. Az ünnepi kérdezz- felelek első interjúalanya Molnár Karesz műsorvezető. 🙂

 
 

 

 • Hogyan, milyen körben ünneplitek a téli ünnepeket?
  Családi körben ünneplünk, és természetesen Kevin kutya is fontos résztvevője a „programsorozatnak”, tervezem, hogy a kedvenc házi kutyasütijéből is készítek majd neki. A szüleim Vas megyéből látogatnak meg minket, nekik néhány színházélménnyel is készülök ajándékképp.

 • Mikor állítjátok fel a fát?
  Advent harmadik hétvégéjén tervezem, elég sok időt szánok rá, hogy minden tökéletes legyen. Idén is műfenyőnk lesz, izgalmas és szép díszekkel. Bevallom, szeretem a karácsonyfán a kicsit giccsesebb dolgokat is, azt hiszem, ilyenkor ez beleférhet. Azt viszont fontosnak tartom, hogy ne legyen ízléstelen a design, izgalmas karakterű fát szeretnék.
 • Ki a klasszikus ételsor nálatok, van-e valami hagyomány, amit minden évben megtartotok?
  Nincs, és ez valahol nagy könnyebbség. Senkinek sincs kötelezettsége a menüsort illetően. Szóljon az ünnep a pihenésről, ne arról, hogy a fél család napokon keresztül, kétségbeesetten süt és főz, hogy megfeleljen az elvárásoknak.
 • Ha te vennéd a saját karácsonyi ajándékodat, és az valamilyen élmény lenne, akkor mi lenne az?
  Az utóbbi években az utazás az, ami a leginkább kiszakít a mindennapokból és a sok munkából. Minél több helyen járok a világban, annál inkább érzem, még számtalan helyre el kellene látogatni.
 • Bulizós lesz a szilveszter?
  Inkább békés, a fontos, hogy Kevin kutyánk is jól érezze magát aznap. Zalában leszünk, egy pici faluban, talán elkerül minket a petárdák zaja.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here