Heti horoszkóp június 17-23-ig

“A mérleg szeretné kifejezni kedvesének, hogy mennyire hálás, hiszen mellette állt a legnehezebb időkben. Ezért ajándékokkal halmozza el, és ez nem jellemző rá. Párja boldog, nem azért, mert sok értékes dolgot kap, hanem amiatt, hogy észrevette igyekezetét és odaadását. A jegy szülöttei lassan szokták megérteni, hogy a pénz nem minden, de mostanában jó úton járnak.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos véletlenül kihallgat egy beszélgetést, amely előnyökhöz juttatja a munkahelyén. Úgy is lehet mondani, hogy jókor volt jó helyen, és ez most hatalmas lehetőséghez juttatja. Nem kell világgá kürtölnie, inkább hallgasson, sokkal jobban jár. Nem mindenki lesz boldog az ön szerencséje miatt. Gyerekei fáradtak, nehéz évük volt, ne rajtuk töltse ki a feszültséget, amit mostanában felhalmozott magában.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika szeretné, ha sikerszériája folytatódna, de a szerencse istenasszonya nem fogadhatja örökre kegyeibe. Adjon hálát az égieknek az elért eredményekért, és ne legyen elégedetlen. Azok, akik eddig azt hitték, hogy párkapcsolatuk stabil, most nagyot fognak nézni. Párjuk nem az, akinek mutatja magát, és ez alaposan meglepi őket. Eddig sose tapasztalták, hogy mekkora ellentmondás van a szavaik és a tetteik között.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek nagyon vágyik már egy kis pihenésre. Hosszú ideje megállás nélkül robotol, otthon is tartja a frontot, mert párja nincs a topon. Vagy betegség gyötri, vagy szimplán lusta, mindenesetre sok gond nyomja a vállát. Próbáljon meg pár szabad órát szentelni önmagának, mert ha nem tud, könnyen kiborulhat és az kellemetlen következményeket von maga után.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák ezen a héten antiszociális. Úgy gondolja, a legtöbb ember hazug és számító, és ha csak teheti, kihasznál másokat. Ezért haragszik mindenkire, legfőképp önmagára, mert képes volt bedőlni olyanoknak, akik máskor is hazudtak neki. Kellemetlen pénzügyi tranzakciók keserítik az életét, és munkájában is többször hibázik idegessége miatt. Ez az időszak egész nyáron kitart, de ősztől nyugalmasabb idők várják.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán kellemetlen oldalát mutatja a héten, jóval erőszakosabb és törtetőbb a megszokottnál, és ezt még ő maga se érti. Talán egy elejtett mondat, egy negatív kritika váltja ki ezt a viselkedést, ezért jól teszi mindenki, ha elkerüli. Amikor ez megtörténik, megéri, hogy szüksége van mások kedvességére és bizalmára, le kell higgadnia.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz focilázban ég, és úton-útfélen fogadásokat köt. Nem is áll messze a nyeréstől, de mindig van az a hajszál, ami elválasztja. Ne bosszankodjon, a játék élvezete se utolsó dolog. Élvezze a meccseket, szurkoljon és ne a pénz motiválja. Ha nem görcsöl, talán jobban fognak alakulni a dolgai. Addig is koncentráljon az EB-re, és várja ki, amíg a szerencse kegyeibe fogadja.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szeretné kifejezni kedvesének, hogy mennyire hálás, hiszen mellette állt a legnehezebb időkben. Ezért ajándékokkal halmozza el, és ez nem jellemző rá. Párja boldog, nem azért, mert sok értékes dolgot kap, hanem amiatt, hogy észrevette igyekezetét és odaadását. A jegy szülöttei lassan szokták megérteni, hogy a pénz nem minden, de mostanában jó úton járnak.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió családjában lesz valaki, akivel meggyűlik a baja. Sajnos van olyan helyzet, amikor egy beszélgetés nem segít. Vannak fafejű emberek, és higgye el, nem kell tovább győzködnie. Ha nem akarja elfogadni az ön magyarázatát, nem fogja. Veszekednie felesleges, nem viszi előre, legfeljebb nem kap gyomorfájást miatta.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas új kedvesének családja nem túl szimpatikus emberekből áll, akik gyanakodva fogadják őt. Ha közös nyaralásra készülnének, alaposan gondolja meg, mert éjjel-nappal összezárva nem könnyű még azokkal se, akiket szeretünk. Próbálja meg kipuhatolni, miért nem kedvelik, hátha van véleményükben némi igazság. Kicsit önző és kötekedő mostanság, de nem akarja belátni.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bakot nem hagyja el a szerencséje, fogjon bármibe. Tervezzen, próbálkozzon és ne hallgasson azokra, akik huhognak körülötte. Önnek lesz igaza, és később bocsánatot fognak kérni. Kitartása és ereje végtelen, legyen büszke magára. Fortuna istenasszony mindenben támogatja. Még a szerencsejátékokban is. Fontolja meg!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntőt sokkolja, hogy gyerekei kirepülnek előbb-utóbb. Ne keseredjen el, az élet nem áll meg akkor se, ha felnőnek. Azok a csillagjegyek, akiknek még kisgyerekük van, megtapasztalják, hogy a hiszti nem megoldás semmire, és ha hagyják, hogy zsarolják őket, akkor nagyon rossz úton járnak.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak már csak a természetben érzi jól magát, ott, ahol, nincsenek emberek. Mostanában sokat csalódik, mert tényleg kellemetlen emberekkel hozta össze a sors. De vannak kedvesek és jószándékúak is, ne ítélkezzen. Ha nyitottabb lesz, könnyen útjába akadhat valaki, aki minden érzékszervét felborzolja. Hagyja magát, nem fogja megbánni!

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here