Heti horoszkóp április 15-21-ig

 

 
 

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos úgy érzi, ideje lenne megmondania a magáét, bár nem szereti a durvaságot, most mégis rájön, hogy a szép szavak nem segítenek. Eddig finom volt és udvarias, ezért baleknak nézték. Higgye el, egy alapos kirohanás néha nem utolsó dolog, csak ne vigye túlzásba. A barátai is kihasználják gyengeségét, jobb, ha kicsit óvatosabb most egyesekkel. Bár ez a kos csillagjegy időszaka, mintha a csillagok nem támogatnák eléggé…

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika úgy dönt, a felelősségvállalás bátor dolog, és ő sose volt gyáva. Ezért felveszi a kesztyűt, és kiáll a véleményéért. Párkapcsolatában se döntsön másképp, mert mostanában sokat nyelt, és ez nem válik a javára. Különben sem fér össze ez a lelki világával. Miután sikerült kimondania, ami nyugtalanítja, új reményekkel ébred. Bátorsága és rugalmassága új vizekre tereli.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek nem az a fajta, aki a köpönyegforgatásáról híres, bár nehezen áll ki a véleményéért, ha nem biztos benne. Valahonnan szedjen össze egy kis önbizalmat, mert főnöke ugráltatni akarja. Bár a főnökök ilyenek, ez azért túlzás lesz. Ha ellenáll, kockáztatja az állását, de sose bánja, a lelki nyugalma fontosabb. Mostanában kicsit elfeledkezett a barátairól, keresse őket, örülni fognak önnek.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák ingerült, kialvatlan, és túlságosan problémásnak látja a világot emiatt. Ha sikerül kialudnia magát, és nem veszi túl komolyan az életet, még nevetni is képes lesz. A hét második felében olyan hírt kap, amitől padlót fog. Gyarapodni fog a családja, és erre senki sem számított. Hogy ez a gyarapodás miféle, az pár napon belül kiderül, de bármit gondol, ne mondja ki azonnal.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán szívesebben venné, ha több izgalom lenne az életében. Párkapcsolata ellaposodott, és ettől feszült. Hiába próbálkozik, párja elzárkózik az új tervektől. Kérdezzen rá, mi a gondja, ne bocsátkozzon feltételezésekbe. Bármi legyen is, ha nem tudnak dűlőre jutni, meginog az összhang, és még a szakítás is szóba jöhet.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz otthoni gondokkal küzd, mert úgy érzi nem lép előre évek óta. Minden a régi, és a környezete se dobja fel. Túl sokat panaszkodik, és ezzel előkészíti a talajt egy újabb negatív hullámnak. Legyen türelmesebb és lazább, különben szomorú napok elébe néz. A hét vége felé jó híreket kap egyik családtagjával kapcsolatban.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg gyakran köpönyegforgató. Mást mond és mást tesz, aztán csodálkozik, hogy megbízhatatlannak tartják. Jobban tenné, ha nem avatkozna más dolgába, seperjen csak a saját háza előtt. Ha mégse bírja ki, csúnya veszekedésre számíthat, és bármennyire fájó, nem lesz igaza. Nehéz természetét kevesen viselik jól. Az egyedülállók is ezért ismerkednek nehezen.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió bár a kellemes természetű csillagjegyek közé tartozik, a héten rosszabbik oldalát mutatja a világnak. Talán az időjárás az oka vagy belső vívódásai, de beleköt az élő fába is, és nem érti, miért nem talál elfogadásra. Munkahelyi gondjait ne vigye haza és pláne ne töltse ki mérgét családtagjain, mert nem hibásak semmiben. Ha nem igyekszik csökkenteni a stresszt az életében, könnyen megbetegedhet.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas általában segítőkész és nyugodt, de most nem ez jellemzi. Mint aki besokallt a világtól, úgy viselkedik. Türelmetlen, kötekszik, és okoskodása mindenki idegeire megy. Azok a nyilasok, akik eddig munkát keresnek, a héten sikerrel járhatnak, mert hatalmas meglepetésben lehet részük. Ne töprengjenek sokat, ez a munka, nagyon jövedelmező lesz, nem fogják megbánni, ha elfogadják.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak gondolkozzon el azon, nem akarna-e biztosítást kötni magára és a családjára, mert mostanában sok kellemetlenség érte. Nem kell félnie, a csillagokban nincs tragédia, de az óvatosság nem árt. Főleg az utakon, ahol könnyen lemeszelhetik, mert nehezére esik lassan vezetni. Az alkoholt kerülje, mert nemcsak önmagára jelent veszélyt, hanem azokra is, akik az utakon közlekednek.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő reménytelennek látja életének történéseit, ezért szerencsejátékokhoz folyamodik. Mivel ez játék, ne essen túlzásokba. Ha túl sokat költ, és nem nyer, még elkeseredettebb lehet. A lottófőnyeremény kevés embert tett boldoggá, és még kevesebb emberhez jutott el anékül, hogy jelentősen befolyásolta volna az életét. Pozitív irányban. Szóval, ne szelvényekre költse fél fizetését. A párkapcsolatban élők előtt kellemes hét áll, de csak akkor, ha képesek pozitívabbak lenni.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szívesen venné, ha jelentősebb visszajelzéseket kapna, de főnöke nem ismeri a dicséret szót. Neki minden természetes, ezért vagy elfogadja ezt, vagy megmondja neki, hogy többet várna tőle, esetleg egy kis fizetésemelés se ártana. Ha van önben elég bátorság, tegye meg! Nem véletlen a mondás, hogy aki mer, az nyer. Előfordulhat, hogy a főnök magába száll, de erre ne vegyen mérget. Ritka pillanat lenne. A szerelemben se számíthat sok izgalomra, párja mintha nem a földön járna.

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here