Heti horoszkóp február 19-25-ig

“ A vízöntő kedve javulni fog. Ehhez az is hozzájárul, hogy pozitív visszajelzést kap olyasvalakitől, akinek véleményére sokat ad. Fontos, hogy ne engedje, hogy a negatív gondolatok a fejébe tolakodjanak. Muszáj megértenie, hogy csak önön múlik a jókedve, hisz a hozzáállása segítheti ebben. Még ajándékot is kap, ami pláne jelzi, hogy értékes személy valaki szemében.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos ezen a héten, ha nem figyel oda, csalás áldozata lehet. A jó fellépés nem garantálja, hogy mögötte valóságos tartalom van. Ne hagyja, hogy pénzt csaljanak ki öntől, csak azért mert önzetlen és jóhiszemű. Az idegenek épp erre utaznak. Hallgasson a józan eszére, és ne azzal foglalkozzon, hogy már szavát adta valamire.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák számára ez a hét különösen izgalmas lesz, mert előrelépést tartalmazhat a munkájában. Ez szóbeli és anyagi elismeréssel is járhat, ami nagyon feldobja. Úgy érzi, megérte a sok munka és kitartás. Legyen büszke magára, tényleg megdolgozott érte! Magánéletében is változás áll be. Találkozik valakivel, aki minden eddiginél több figyelmet fordít önre, ami hízeleg a hiúságának.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek számára ez a hét nyugalmasabb lesz, mint az előző. Szerencséje van, mert házastársa lehiggadt és hajlandó megbeszélni nézeteltéréseiket. De ne higgye, hogy nyeregben van, legyen engedékenyebb, ha nem akarja elveszíteni őt. A jelen időszak becsapós, még nincs vége a vitáknak. A sors viszont segítséget nyújt önnek, csak észre kell vennie. Lehet ez barát, kolléga vagy szakember. Fogadja el!

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák ingerlékenyebb a megszokottnál, és beleköt az élő fába is. Most benne van a hiba, kötekedése belső bizonytalanságra utal. Inkább vezesse le sporttal a feszültségét, mert könnyen szakításhoz vezethet friss kapcsolata. A házasságban élők azzal ámítják magukat, hogy képesek fátylat borítani a múltra, ám a MÚLT nem így gondolja.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlánra már alig várja a tavaszt, kirándulna, új dolgokat fedezne fel, elege van a begubózásból. Igaza is van, egy jó kiállítás, egy vidéki kastély vagy kúria jó program lehet. Ha ehhez nincs kedve, akkor marad a színház vagy a mozi. Párjára ne ragassza rá morgolódását, viselkedjen oroszlán módjára, és akkor kedvese is szívesen vesz részt az ön programjaiban.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz a megszokott precizitásával már a tavaszi nagytakarítást tervezi. Legyen óvatos az otthoni eszközökkel, nehogy megsérüljön. Ha van otthon olyan háztartási eszköze, ami elromlott, ne nyúljon hozzá, bízza szakemberre. Az egyedülálló szüzek szeretnének végre olyan párt találni, aki megérti őket, és képes hű maradni hozzájuk. Ehhez baráti segítséget kér, és meglepetésére kap is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg a szokásos hangulatingadozásait éli, ami mindenkit zavar. Hol bűbájos, hol meg olyan szúrós, hogy mindenki elkerüli. Ideje lenne kicsit felnőnie és rájönnie, hogy a világ nem fog önhöz alkalmazkodni. Bár ez nem jó hír neki, nem változtat a hozzáállásán. A családos mérlegek átélhetnek pár kellemetlen pillanatot a héten, mert gyerekeik szemrehányásokkal illetik, ugyanis elhanyagolja őket.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió érzelmes hangulatban lesz a héten, amihez az is hozzájárul, hogy feltörnek régi emlékei annak kapcsán, hogy osztálytalálkozóra készül. Higgye el, ami elmúlt, elmúlt, és ez nemcsak a rossz dolgokra vonatkozik. Ne flörtöljön olyanokkal, akik házasságban élnek, önnek se esne jól fordított esetben. Próbáljon meg lazának mutatkozni, de nem váljék nevetség tárgyáva.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas fogyókúrába kezdene. Bár az időzítés nem tökéletes, tudja, hogy muszáj, mert az egészsége forog kockán. Bízzon magában, ha tényleg eldönti, hogy akarja, a csillagok most ön mellett állnak. Nem két hét alatt történik meg a csoda, de józan odafigyeléssel nyár elejéig biztosan meg tud szabadulni jó pár kilótól. Hajrá! Boldogabb lesz, ha látja majd a kezdeti sikereket!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak esze mindig valami jó üzleten jár. Ha más nem jut eszébe, pénzzé teszi a ruháit, ami jó ötletnek bizonyul. Nem egy vagyon, de arra jó, hogy hó végéig kiegészítse a konyhapénzt. Ne veszítse el a fejét, gyerekének is szüksége lesz némi zsebpénzre, őt se felejtse el.

A szerelem most elkerüli a jegy szülöttét, de ne bánkódjon, a tavasz kedvezni fog minden tervének!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő kedve javulni fog. Ehhez az is hozzájárul, hogy pozitív visszajelzést kap olyasvalakitől, akinek véleményére sokat ad. Fontos, hogy ne engedje, hogy a negatív gondolatok a fejébe tolakodjanak. Muszáj megértenie, hogy csak önön múlik a jókedve, hisz a hozzáállása segítheti ebben. Még ajándékot is kap, ami pláne jelzi, hogy értékes személy valaki szemében.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak boldog és ezt nem győzi a világ tudtára hozni. Élvezze az életet, megérdemli, hogy derűs maradjon. Volt már része bőven csalódásban. Örömének tárgya ott lesz ön mellett és ettől még jobban érzi majd magát a bőrében. Egyszerűen megszépül. Megérti, hogy valóban nem a pénz teszi az embert elégedetté, hanem az a szeretet, ami feléje áramlik. Érdemes lenne a héten lottóznia, hátha Fortuna istenasszony is a kegyébe fogadja.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here