Heti horoszkóp június 5-12-ig

Kos (április 03.21. – 04.20.)

 
 

Ezen a héten a kosok nem bírnak magukkal. Veszekednek, marakodnak, valami belülről fűti őket. Csak a hétvége felé közeledve higgadnak le kissé. Mindez azzal jár, hogy elszalasztanak egy fontos találkozót, és a munkájukban se lesznek elég sikeresek. A párban élők megérzik a nyarat, titkon utazást szerveznek, ami életük egyik legjobbja lehet.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák hajlamosak a lustaságra. Ezen a héten nem éreznek sok motivációt munkájukban. Mintha nem is lennének jelen az életükben. Messzi tájakra, új ismeretségekre vágynak. Nyughatatlan szívük nem pihen. A szerelmet azonban hiába hajszolják a héten, messze elkerüli őket. Viszont érdemes lenne lottózniuk. A csillagokban pénzeső van megírva.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűekre kellemesebb napok várnak, mint előző héten. Ha tanulnak, félgőzzel is sikeresek lesznek, ha dolgoznak, a főnökük észre fogja venni, hogy nélkülözhetetlenek. Ha tehetik, kiránduljanak a hét végén, mert szükségük van a szabadban való feltöltődésre. Ne féljenek, a világ nem feledkezik meg róluk, még ha ők vissza is húzódnak mostanság.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák jegyűek szeretik, ha irányíthatják az életüket. Erre most lehetőségük is van, mert fontos döntés előtt állnak. Olyannyira fontos lesz számukra, hogy ez válaszutat is jelenthet a mostani életükhöz képest. Mégse kapkodjanak, mert később megbánják, ha nem megérzéseikre hagyatkoztak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán szeret lustálkodni, és ezen a héten mást se tenne, mint heverne otthon. Erre azonban kevés lehetősége lesz. Gyerekei sok problémával küzdenek a napokban, fontos lenne, hogy megmutassa, mindig támaszkodhatnak rá. Ne csak szavakkal, tettekkel is segítsen nekik. A szingli oroszlánok csalódnak a társkeresőkben újra meg újra. Ne adják fel, vannak csodák!

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szüzeket ezen a héten a külsőségek kötik le. Úgy érzik, a világ nem veszi észre, hogy különlegesek, ezért úgy döntenek, ideje megmutatni magukat. Új terveket kovácsolnak, új sportokban kezdenek, elvégre itt a nyár, nyílnak a strandok, és szeretnék, ha mindenki rájuk figyelne. A munkát se hanyagolják, mert rosszakarójuk figyelmét nem kerüli el, ha hibáznak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg utazni készül, és a csillagok azt mutatják, hogy csodálatos napoknak néz elébe, de csak akkor, el tudja engedni magát. Nem kell mindent tökéletesen csinálnia ahhoz, hogy boldog lehessen. A héten kellemetlen dolog is érheti, ha nem vigyáz a pénzére. Ne dőljön be az internetes hirdetéseknek!

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió bár az egyik legszerencsésebb csillagjegy, ezen a héten folyton bosszankodik. Kár éri a munkahelyén, de a pénztárcája is ürül, mert nem tud ellenállni vásárlási szenvedélyének. Talán, ha célirányosan menne boltba, nem szenvedne attól, hogy hó közepén már elfogy a pénze. Legyen óvatos a szerelemben is, nem mindenki az, akinek mutatja magát!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas a fellegekben jár. Egy véletlen találkozásnak köszönhetően újra boldog lesz. Előkerül valaki a múltból, akit már el is felejtett, és szeretné újrakezdeni vele. Nem kell óvatosnak lennie, ha akarja, menjen bele, mindketten érettebbek lettek, kár elszalasztania a lehetőséget. Gyerekei ezen a héten szinte eltűnnek az életéből, annyira tanulnak. Dicsérje meg őket!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak jegyűek megfontoltan és tudatosan építik a karrierjüket. Ennek meg is lesz az eredménye. Régi álmaik beteljesülni látszanak. Ne hallgasson senkire, aki hátráltatni akarná. Jó úton halad, és ezt abból is észre veheti, hogy sokat mosolyog. A világ kellemes hely most a számára. Pénzügyekben azonban legyen megfontoltabb! 

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntők ezekben a napokban új dologba vágnak. Lehet ez egy kisebb vállalkozás, de lakásfelújítás is. Minden esetben támaszkodjanak saját kreativitásukra, és fontolják meg mások pénzügyi javaslatait. Szerelmi téren kisebb összezördülések várhatók, de ki kell mondania az igazat, különben felgyülemlik benn a feszültség, és robbanni fognak.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak úgy érzi, a nyár nem az ő időszaka. Szenved a melegtől, és nevéhez híven lubickolna valahol, ám munkája és anyagi lehetőségei ezt most nem teszik lehetővé. De ne aggódjon, a nyár második felében elutazhat vízpart mellé, és ott végre önmaga lehet. Párja megelégedéssel fogja figyelni átváltozását.

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here