Társkeresős apróhirdetések 1.

"Már nem reménykedem semmiben, csak teszek egy próbát. Nem vagyok különösebben szép, se okos, mégse nem akarok egyedül megöregedni. Már sokan elhagytak, bántottak, mégis kikeveredtem belőlük, csak a bizalmam veszett el útközben. Nem hiszek, és nem is bízom senkiben túlságosan, de ha ezer próbát tettem, úgy hiszem, lehet még egy ezeregyedik, bár…Na, hagyjuk. Ha van kedved egy nem igazán lelkes, de jólelkű és figyelmes ember társaságában eltölteni pár évet, írj. Ha meg nem… Akkor marad minden a régieben, megszoktam már."

A realista

Könnyen kezelhető, tartós szerelmet keresek hosszú távra nem horror áron. Kevés szívfájdalom még belefér, de mély vájatok és kopások nem kellenek. Szeretném, hogy fűszer gyanánt szenvedélyt hintsen rá az eladó. A tapasztalat előnyt jelent, de ha a humor erejét használja, nyert ügye van. Kérem, hogy életemet átjáróként használni kívánó ki-be gyaloglók kíméljenek!

A szerelem legyen zárt, két személyre szóló. Alku nincs. A szállításban nem várok segítséget, de nyitott kapukat se döngessen senki.

 
 

Jelige: Kincs

A romantikus

Lehet, hogy nem sejted, de téged várlak, amióta élek. Legyél kedves és figyelmes! Ha szereted az összebújós beszélgetéseket, a naplementét, a nagy-nagy sétákat árnyas tölgyfák alatt, akkor jelentkezz. Nem várok semmi extrát, csak annyit, amennyit adni tudsz. Egy útszéli virágokból szőtt csokor is örömöt szerez. Számomra nincs fontosabb, mint két sebzett szív egymásra találása. A gyógyír nálam van és az enyém meg nálad. Ne habozz, elég időt vesztegettünk el egymás nélkül.

Jelige: A kandalló melege

Az életunt

Már nem reménykedem semmiben, csak teszek egy próbát. Nem vagyok különösebben szép, se okos, mégse nem akarok egyedül megöregedni. Már sokan elhagytak, bántottak, mégis kikeveredtem belőlük, csak a bizalmam veszett el útközben. Nem hiszek, és nem is bízom senkiben túlságosan, de ha ezer próbát tettem, úgy hiszem, lehet még egy ezeregyedik, bár…Na, hagyjuk. Ha van kedved egy nem igazán lelkes, de jólelkű és figyelmes ember társaságában eltölteni pár évet, írj. Ha meg nem… Akkor marad minden a régieben, megszoktam már.

Jelige: Ki tudja?

A lényegretörő

Hazudhatnék bármit, de minek? Úgy gondolom, szerelem, mint olyan, nincs, és nem is volt, kifogyott, mint a pisztáciafagyi. A vágy azonban elemi, hozzánk tartozik. Szóval, ha kellemes hancúrozás a célod, én vagyok a te embered. Ne várj romantikát, gyertyát se gyújtok, vacsora se lesz. Viszont önmagamat adom és ennél többet én se kérek tőled. Kéró és nyugalom van, exek sehol, kihaltak a dinókkal egyetemben, szóval szabad a pálya. Nem akarok tartós kapcsolatot, házasságot meg pláne. Csak egyet, de azt jót. Ha ez megfelel, keress!

Jelige: Akrobata

A vicces

A humorban nem ismerek tréfát…Ja, hogy ezt már elsütötték előttem többszázan, nem baj. Úgy gondolom, az élet sava-borsa a nevetés. Ha tudsz hangosan, tiszta szívből röhögni mindenféle apróságon, akkor te vagy az én emberen. Majd együtt nézünk vicces videókat, ahol az emberek nagyokat esnek, és hülyébbnél hülyébb módon teszik magukat nevetségessé.

Nem akarok semmit komolyan venni, mert az élet bonyolult és nehéz, ezért fűszerezem sok-sok hahotával. Még akkor is, ha netán nem odavaló. Ha képes vagy ezt elfogadni és kibírni, akkor jó kis világunk lehet.

Jelige: Kacaj

A temetőcsősz

Nekem a halállal semmi bajom, így az életnek szentelhetem minden időm. Bírom a sírást és a jajgatást, a panaszt se vetem meg. Most mondd meg, hát nem én vagyok az ideális? Testem izmos, edzésben vagyok naponta, hiszen a föld hol puha, hol fagyott, nekem azonban egyik se kihívás. Kedvenc színem a fekete, ha slankít, ha nem, így nem kell sokat költenem a ruhákra. Vigasztalásban és hallgatásban első vagyok, türelmem végtelen. Ne habozz, ha kell, elásom a te szomorúságodat is.

Jelige: Két méter

Az állatgyűlölő

Itt mindenki hülye? Jó, tudom, mindenki. Az emberek ostobák és felelőtlenek. Ezért nehéz párt találnom. Én nem értem a türelmeseket és a jámborokat, mert miattuk unalmas ez a bolygó. Kilőném rakétával a Holdra mind. Haragszom azokra, akik ágyba viszik a kutyájukat, és akik szerint a macska gyereket szül, nem kölyköt. Utálok mindenkit, aki szerint étterembe és boltba is be kell és lehet vinni egy négylábút. Lassan megérem, hogy valaki belovagol egy cukrászdába. Akkor jelentkezz, ha hasonlóképpen küzdesz minden és mindenki ellen, aki szőrös, pikkelyes, gyapjas és büdös. A tollasokat meg se említem, mert rájuk még allergiás is vagyok.

Jelige: Madarat tolláról… (a jeligém is hülye, na mindegy, jobb nem jut eszembe)

A fösvény

Keveset evő és keveset költő társat keresek. Napi kétszer étkezők előnyben. Szeretem, ha valaki takarékos, észszerűen be tud osztani hét tojást nyolc napra. A konyhai hulladékot sose dobom ki, mindent komposztálok. A bőröm állagmegóvása érdekében nem fürdök minden nap, és ezt elvárom a partneremtől is, mert a Föld vízkészlete kimerülőben van. Ruhát, cipőt nem dobok kik, hordom, amíg lehet, és büszkén adom hírül, hogy vannak holmijaim, amik idén töltik be a húsz évet, némelyik a huszonegyet.

Ha úgy érzed, kellően takarékos vagy, és minimális ráfordítással életben maradsz, írj.

Jelige: Étterembe soha!

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here