Társkeresős apróhirdetések 3.

"Jól ismerem az étlapot, ezért ne szórakozz azzal, hogy fiatalabbnak és soványabbnak állítod be magad. Dolgozom én eleget többnapos kajákkal, messziről felismerem, ha valami nem friss. Nem is eszem belőle! Nem szeretem a levest, így hamar a főételre térhetünk, de akár a desszert is jöhet, én nem vagyok válogatós. A hajszálakat is kedvelem, csak nem a tányér szélén, ezért akkor is szerencséd lehet velem, ha hullik a hajad. Rövidhajúak mégis előnyben lesznek!"

Az élet császára

 
 

Mindent tudok, amit tudnom kell a saját koromban. Képes vagyok jól érezni magam mindenhol, és ennek örömét át tudom adni, szóval, ne ragozzuk, mellettem nem fogsz unatkozni. Nyitott vagyok, mint a napernyő, csak velem nagyot lehet ugrani. Bízhatsz benne, hogy kitalálom a legtitkosabb gondolataidat is, mert tudom mitől döglik a légy. A légyméregtől, hahaha! (a ragadós papír se kutya). Szeretek kirándulni, én még a Hortobágyon is találok hegyet, ha nagyon belejövök. Az aranyhalat is kétszer dobtam már vissza, persze kívántam. A világ engem nem ijeszt meg, te se légy betojva, ugorjunk fejest a tutiba közösen.

Jelige: Minden, ami lehetetlen 

A félénk

Tudom, hogy mindenki azokat szereti, akik nagydumások, ömlik belőlük a szó és a vicc, de én nem ez a fajta vagyok. Nehezen nyílok meg, mert úgy tartom, a titkok nem tartoznak másokra, így én nem osztom meg a közösségi oldalakon, hogy mit reggeliztem, és kitől mit kaptam születésnapomra, de azt se, merre járok nyaranta. Olyan ember vagyok, aki nem a külvilágnak él, ezért nem dicsekszik azzal, amije van.

Nem szívesen barátkozom hangos, magamutogató emberekkel, emiatt azt hiszik rólam, beképzelt vagyok, pedig csak úgy élek, hogy ne lásson bele mindenki az életembe. Ha úgy gondolod, hogy az értékek akkor is fontosak, ha nem mutogatják őket, akkor találj meg engem.

Jelige: Visszafogottság 

A taxis

Vezetni azt tudok, sose ülök a jobb oldali ülésen, még akkor se tenném, ha fél lábamat elveszíteném egy kanyarban. Ismerem és időnként alkalmazom a közlekedési szabályokat, de nem veszek komolyan minden lámpát, mert a színek tájékoztató jelleggel bírnak, nekem amúgy is sok helyen van elsőbbségem. Ismerek pár celebet, ami segítségedre lehet, ha ilyen terveid lennének. Szállítottam már haza egynéhányat két rókázás közepette, drogosan, vagy egyszerűen azért, mert haza akartak jutni. Szeretem a várost, ezért gyakran teszek kerülőutakat, mert kíváncsi vagyok, hol mit építenek. Így egy picit hosszabb lesz az út, de kit zavar, nem igaz? Légy nyugodt, épségben hazaérsz, ahogy nálam is a szerelemben. Kocsi mindig van, és a hátsó ülés gyakran szabad.

Jelige: Az utas az első

A pincér

Jól ismerem az étlapot, ezért ne szórakozz azzal, hogy fiatalabbnak és soványabbnak állítod be magad. Dolgozom én eleget többnapos kajákkal, messziről felismerem, ha valami nem friss. Nem is eszem belőle! Nem szeretem a levest, így hamar a főételre térhetünk, de akár a desszert is jöhet, én nem vagyok válogatós. A hajszálakat is kedvelem, csak nem a tányér szélén, ezért akkor is szerencséd lehet velem, ha hullik a hajad. Rövidhajúak mégis előnyben lesznek!

Azért csak tudd, ha nem sikerül a randink, semmit fel nem melegítünk, nem vagyok én töltött káposzta. Így, ha nem kavarodunk össze, mint az olaj és a víz, akkor hamar elválnak útjaink. Szeretem, ha valaki édesszájú, a savanyúságot kerülöm. Keserűségről szó se lehet, nem gyógyítok húslevessel.

Jelige: Borravaló

A naiv

Hiszek az emberekben, ezért kérlek, ne csapj be. Ha megkeresel, én elhiszem, hogy te az vagy, aki, mert bízom a szavadban, és az érzelmek erejében is. Biztos vagyok benne, hogy hamar rájövünk, hogy egymással kerek-e a világ, és ha nem, akkor én meg is mondom, mert úgy hiszem, az a jó, ha nem hitegetjük egymást. Sose hazudok szándékosan, úgy hiszem, más sem, ezért töretlen lelkesedéssel várom, hogy rám találjon életem narancsának másik fele. Vajon miért ne történne ez meg? Hogy a világ megváltozott? Lehet, de én az maradtam, aki voltam, és eszemben sincs rosszat feltételezni senkiről, ha nem ismerem. A szerelem csodás, de csak akkor, ha mindkét ember osztozik az érzésben. Becsapni és ámítani a másikat csúnya és felesleges. Várlak téged, aki tudni fogod az utat a szívem felé. Úgy érzem, az égiek is támogatják próbálkozásomat.

Jelige: Jónak lenni jó

 

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here