Aki a virágot szereti…

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – szóval, aki virágot hoz az első randira, az nálam rögtön bevágódott… öhm, vagy mégsem? 

Tudom, tudom, régimódi vagyok… de az első randi számomra még mindig elképzelhetetlen virág nélkül. Virág tekintetében egyébként úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokival – jöhet bármi… de nem egy randin! Ott azért szeretem a kedves egyszerűséget. Ennek ellenére olykor belefutottam pár furcsaságba.

 
 

Platánfák, naplemente. Csinos fehér ing, dögös illat, és vörös rózsa. Jól látok? Huhh, hát ez a fickó aztán belecsapott a közepébe. De várj csak! Ennek a rózsának nincs illata… viszont elég fura a tapintása… neh, ez komolyan vett egy ehető bugyi-fejű műrózsát? Azt hiszem, elég egyértelműek a szándékai. De az enyém is az: indulás haza (egyedül).

Tulipán és orgona! Ó, de cuki… lenne, ha nem épp anyák napja előtt randiznánk, és az este folyamán nem vallaná be, hogy

ő még mindig a szüleivel lakik.

A piros tűsarkú egyre jobban nyomja a lábamat, és kezdem azt érezni, hogy a kisfiammal randizom. Nos, inkább keresgélek tovább, hátha találok egy lél

ekben is nagykorú “egyedet”.

Farmergatya és kockás ing. Te jó ég, megyünk fát vágni, vagy mi a terve? Ráadásul egy teszkós reklámtáska lóg a kezében. A kényszeredett mosoly és köszönés után ér az újabb meglepetés: egy erős, dús virágzatú muskátli figyel a szatyorban. Ahh, mindent é

rtek, ő fát vág, miközben én a parasztházunk portáját csinosítom… remek terv, csak nem első randin kellene ezt előhozni. (A muskátli amúgy köszöni, jól van – a panel erkélyén is remekül mutat.)

Remek kezdet után erős visszaesés… a kedvenc kiállításomra küldött jegyekkel teljesen levett a lábamról. Honnan tudta, hogy a holland posztimpresszionizmus a gyengém? Biztos kérdezgetett utánam, nagyon alapos és titokzatos… Remek estének nézünk elébe! De mi ez a kis üvegkalitka, benne meg ez a fallosz alakú kaktusz? Értem én, hogy különleges akart lenni, de most komolyan, egy kaktusz? Persze, tudom, rossz az, aki rosszra gondol, de hát ezt alig lehet félreérteni… Van Gogh legalább nem okozott csalódást.

Na, az utolsó, de tényleg az utolsó, mert már elegem van…

Jó illat, félszeg mosoly, egy szál fehér rózsa, egy hangulatos kávézó terasza. Tökéletes választás, őszinte beszélgetés. Hmm, ebből még lehet valami…

KT

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here