Facebook csoportok? Kösz, kihagyom!

Amúgy sem nagyszámú agy- és idegsejtem mennyiségének drámai csökkenése miatt kénytelen voltam kilépni a következő Facebook csoportokból…

A Divatdiktátorok Mindentudó Csoportja: Kezdetben minden rendben volt. Szebbnél szebb outfiteket villantottak a lányok, látszott, hogy legtöbbször valóban nem a pénz, hanem az ízlés az, ami eldönti, hogy néz ki az ember lánya. Juhú, van remény! Aztán lassan, de biztosan minden megváltozott: színárnyalaton, szoknyahosszon kezdtek el vitázni a nők, és én csak azt kívántam, bár ez lenne a legnagyobb bajuk az életben. Amikor pedig már azon csámcsogtak, “hogy mert feltenni ez a viziló egy feszülős szoknyás képet”, tudtam, hogy ez nem az én világom…

 
 

Az Időmilliomos Kézimunkázók csoportja: Rossz az, aki rosszra gondol! Ez egy hímzésekkel, szőttesekkel, kézzel varrt cuccokkal foglalkozó csoport, világos? Nos, számomra hatalmas csalódás volt. Ki hinné, hogy a hímzéssel hetekig-hónapokig pepecselő, kötélidegzetű nők is fel tudják húzni magukat? Ráadásul még arra is találnak időt, hogy összevesszenek azon, hogy akkor most cérna vagy fonal?! Nem volt kötélből az idegem, hogy a száz kommentet végigolvassam. Nálam itt szakadt el a cérna… vagy a fonal? Sose tudom meg.

A Mi kis városkánk csevegőcsoportja: Az ember annak ellenére, hogy “gyüttment”, azért még szeretne jól informált lenni a lakhelye dolgaiban, nem igaz? A Mi kis városkánk csenegőcsoportjába azért léptem be, hogy megtudjam, hogy lesz-e mostanában Muzsajröcsögén lomtalanítás, vagy, hogy miért nem jönnek fel a hókotrók a hegyre? Emellett persze sok-sok egyebet is olvashattam itt Bözsi néni “tollából”. Például: “Erzsi! Ezt most miért küldted?” “Tetszik” “Osztva” “Manyikám, hívj fel!” Huhh, azt hiszem, inkább előfizetek a Muzsajröcsögei Hírmondóra, innen meg nagyon gyorsan kilépek. 

Az Ökobio Szexi Kismamák csoportja: Persze, sejthettem volna, hogy egy ilyen név alatt futó csoportba nekem be se kellene lépnem, mégis megtettem. Hiszen én is a legjobbat akarom a csemetémnek, ugyanakkor szeretnék fitt, csini és önazonos mami maradni… Hát, azt hiszem, a legtöbb önbizalmat és optimizmust ebben a csoportban hagytam el… “Jé, a tiéd még nem állt fel?” “Mi nem nézünk képernyőt. Egyáltalán, soha – ezt a kommentet is postagalambbal lőttem fel a netre!” “Ez a kép akkor készült, amikor a kisfiam fél éves volt… rajtam pedig az érettségin viselt szoknyám. Jó, mi?” Jaja. Szuper, na, csá.

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here