Heti horoszkóp augusztus 28-tól szeptember 3-ig

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kosok a héten feszített tempójú munkába kezdenek. Köti őket a határidő, és ők azok, akik sose adnának le hányaveti terveket. A dicséretet örömmel veszik, de nem raktározzák el. Érdemes lenne elhinniük, hogy jók abban, amit csinálnak. Magánéletre szinte nem is marad idejük, amit most nem díjaznak, de lesz még alkalmuk pihenni, ne keseredjenek el.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák a héten túlvállalják magukat. Hiába minden figyelmeztetés, csökönyösen hajtják a magukét, aminek veszekedés lesz az ára, viszont bocsánatot nem kérnének, ha belegebednek akkor sem. Ezzel nem kedveltetik meg magukat a környezetükkel, pedig egyébként a bikák kellemes személyiségek, jó barátok. A szerelemben sincs szerencséjük, különösen amiatt, mert túlságosan befelé figyelnek.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek nem szereti, ha nincs igaza. És most valóban jók a megérzései, ám senki nem hallgatja meg. Hiába győzködi a párját, süket fülekre talál. Rokonai megpróbálják kihasználni engedékenységét, és amikor nem sikerül nekik, megharagszanak. Ne bánja, ilyen emberekre nincs szüksége. Ettől még nem lesz rossz ember.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák életében nem történik semmi mindaddig, amíg nem vállalja fel a döntéseit. Hibáztathatja a külvilágot, de nincs igaza. A változás önben van, muszáj lépnie. Sajnos ez jelentheti házassága vagy kapcsolata végét is, ami nem lesz egyszerű, de ha a langyos vízben marad, akár bele is betegedhet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán kifelé kacsingat a jelenlegi kapcsolatából. Higgye el, hiába ítélkeznek ön felett mások, ők se tökéletesek. Azonban jól gondolja meg, érdemes-e mindent kockára tennie. Minden kapcsolatban vannak nehéz periódusok, és ha a mostanin túljut, később hálás lesz, hogy nem rohant fejjel a falnak.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz ezekben a napokban úgy érzi folyton kipletykálják. Ebben van is némi igazság, de csak azért teszik, mert irigyek sikereire. Gondoljon erre, mielőtt visszavág, és legyen büszke magára. Néha a külvilág nem úgy jutalmaz meg bennünket, ahogy szeretnénk. Ez esetben irigyei által jelzi, hogy sikeres az élet sok területén.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg élete legnagyobb kihívása előtt áll, mert megjelenik az exe, akit ő hagyott el, pedig szerette, és vele egyidőben egy új lehetőség is kínálkozik a számára. Nem tudja, mikor dönt jól: ha visszatér a régihez, hogy jóvá tegye a hibáit, vagy új lapot kezd valakivel. Elhatározása azonban nem lesz végleges, valószínűleg meg fogja bánni, akárhogy is határoz.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió ezen a héten nincs túl jó passzban. Szeretne maximálisan odafigyelni szeretteire, de minden ellene van. Gyerekei is szemrehányásokkal illetik, amit nehezen visel. Az egyedülállók skorpiók még egy utolsó nyári kiruccanásra vágynak, hogy utána egy éven át legyen miről álmodozniuk. Ez azonban most jobban sikerül a vártnál, lehet, hogy komoly kapcsolattá alakul egy futó románc.

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilas becsapva érzi magát, mert hiába ígértek neki fűt-fát, nem teljesítik. Ebben ő is hibás, mert nem vette észre, hogy beetetik. A jelek pedig ott voltak, de kapzsi módon többre vágyott annál, ami járt volna neki. Kellemetlen percek részese lesz így, a tanulópénzt keservesen megfizeti.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak túl sokat képzel bele egy nemlétező szituációba, és emiatt csalódás éri. A barátja csak barát akar maradni, kedvességét ön értette félre. Kérjen bocsánatot, ha tolakodó volt, azzal még sokat javíthat a helyzetén. A házas bakok élete egysíkú lesz a héten, de ez nem jelenti, hogy unalmas. A megszokás is jelentheti azt, hogy jó úton jár, nincs szükség felesleges izgalmakra.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő döbbenten veszi tudomásul, hogy a nyár súlygyarapodást hozott nála, ami nem meglepő, mert a sok nasi, fagylalt és kiadós ebéd nem maradhat nyom nélkül. Ha változtatni akar a szokásain, de nincs rá pénze, fusson vagy sétáljon, a feje is könnyebben kitisztul, ha a természetben van. Azok a vízöntők, akik most tanulásra adják fejüket, nem fogják megbánni az elhatározásukat.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak jegy szülötte tudja, hogy az őszinteség nem mindig célszerű, mégse tud lakatot tenni a szájára, és olyannak olvas be, akit hosszú időre magára haragít. Később hiába kér bocsánatot, a kimondott szavak sajnos nem szállnak el, és következményeivel számolnia kell. Egyetlen jó, ami mostanában történik vele, az a családja összetartása. Legyen érte hálás, mert szeretik önt még akkor is, ha nehéz a természete.

 

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here