Heti horoszkóp december 11-18-ig

“ Ez a hét előre nem látható örömöket hoz a kosoknak. Egy váratlan külföldi utazás ráébreszti őket arra, hogy mennyire más az élet azokon a helyeken, ahol megfordulnak. Természetesen egy városlátogatás, vagy egy új ország felfedezése lehet becsapós is, mert az élet sehol nem habostorta, mégis érdemes elgondolkodniuk azon, hogy nem a nagyvilág várja-e őket, ahelyett, hogy itthon szenvednének körülményeik miatt. Ne habozzanak, az élet rövid, a világ gyönyörű!”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Ez a hét előre nem látható örömöket hoz a kosoknak. Egy váratlan külföldi utazás ráébreszti őket arra, hogy mennyire más az élet azokon a helyeken, ahol megfordulnak. Természetesen egy városlátogatás, vagy egy új ország felfedezése lehet becsapós is, mert az élet sehol nem habostorta, mégis érdemes elgondolkodniuk azon, hogy nem a nagyvilág várja-e őket, ahelyett, hogy itthon szenvednének körülményeik miatt. Ne habozzanak, az élet rövid, a világ gyönyörű!

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika lassan kezd belefáradni abba, hogy akármit tesz, nem értékelik eléggé. Pedig munkájába belead apait-anyait, de mégis láthatatlan marad, mert nem jól menedzseli magát. A mai világban nem lehet csendben meghúzódni és várni, hogy valaki észrevegye tehetségét vagy igyekezetét. Ha fel akarja hívni magára a figyelmet, adjon bele mindent, különben elszalasztja élete nagy lehetőségét, amely nemsokára kopogtatni fog ajtaján.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek látástól-vakulásig dolgozik, de az vigasztalja, hogy csak a december ilyen hajtós, januárban lesz ideje megpihenni. A jövő azonban kiszámíthatatlan, lehet, hogy még több munkája lesz, és azzal együtt pénze is, de ettől párja nem lesz boldogabb, mert folyamatosan nélkülözi önt. Természetesen ismeri az ikrek nyughatatlan természetét, de ne feszítse túl a húrt. A végén még belebetegszik a nagy pénzkeresésbe. Az egyedülálló ikrek nagy csábításnak lesznek kitéve, méghozzá olyan körökből, amelyről nem is álmodtak.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák továbbra is türelmesen viseli élete egyhangúságát, mert úgy érzi, most ennek van itt az ideje. De a természete nem fogja hagyni sokáig, hogy békésen lavírozzon a langyos vízben, a kísértés gőzerővel robban be a kapcsolatába. Egyes házasságok ezen a héten meginognak, mert a jegy szülötte rájön, hogy az addigi életük számukra csak visszafelé haladás. Ne kapkodjon el semmit, próbálja megismerni azt a személyt, aki most önt körbe rajongja.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán, ahogy közelednek az ünnepek, rájön, hogy elhanyagolta szeretteit. Higgye el, pár ajándékkal nem lehet megváltani a kiesett időt, és nem is veszik öntől jónéven, hogy ezt hiszi. Nem véletlenül mondja mindenki, hogy a legértékesebb dolgok pénzen nem megvehetőek. Ha mégis ezzel próbálkozik, nagyot fog csalódni. Érdemes lenne elgondolkodnia, miért is távolodott el mindenkitől, aki nem a szoros környezetében él.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz már a nyaralását tervezi, nem érdekli a karácsony, se a szilveszter, a meleget hiányolja. A hideg és a hó miatt morcos, ok nélkül sérteget másokat, akik csak kedveskedni akarnak neki. Vigyázzon, mert könnyen magára haragít olyanokat is, akik türelme eddig végtelen volt. A kiengesztelés eddig sem volt a sajátja, de ha vérig sért valakit, ne csodálkozzon, ha nem áll szóba önnel. Az anyagiak területe az egyetlen, ahol ezen a héten nem lesz gondja.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg rugalmatlanabb a megszokottnál. Morog, puffog, amit senki nem visel jól. Ha van grincs, akkor neki biztosan ugyanaz a csillagjegye, mint önnek. Haragszik az időre, a világra, az emberekre, pedig semmi nem változott, csak épp a mindennapi szürkeség és rutin nyomja rá a bélyegét hangulatára. Menjen el egy fürdőbe, engedje ki a gőzt, masszíroztasson, csak ne menjen már mások idegeire. Ha nem áll le, a hét vége felé világvége hangulatba kerül.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió bár sokak számára megbízható jegynek tűnik, ezen a héten mindent elfelejt. A szétszórtsága kellemetlen helyzetbe sodorja munkatársait, és emiatt nem győz bocsánatot kérni. Szüksége lenne egy remek vitaminkúrára, némi böjtre is, hogy testileg és szellemileg is megújuljon. Nem szabad megvárnia, hogy a betegség állítsa le, inkább vegyen ki pár napot, és csak aludjon vagy olvasson. Ha ez lehetetlennek bizonyul, járjon gyalog amennyire csak teheti, hogy kiszellőztethesse a fejét.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas talán a karácsony legnagyobb rajongója. Nem tud betelni azzal a sok szépséggel, amit a nagy havazás ad neki, közben háza is ünnepi fényben úszik. Alig várja, hogy elutazhasson külföldre, és része legyen egy csodás téli kirándulásban. Prága, Pozsony, Brno, de Ausztria is minden évben kiváló választás lehet, különösen azért, mert az ott élők szeretik a pompázatos díszítéseket, nem sajnálják a legkisebb zugba sem. Jókedvük ragadós, menjen, forralt borozzon, és nem fogja megbánni egy pillanatig se, hogy nem ajándékokra költötte a prémiumát.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szeretne elégedettebb embereket látni maga körül, de ez nem mindig sikerül neki. Talán azért se, mert ő is sokat méltatlankodik. Inkább adakozzon, járjon nyitott szemmel, és segítsen, ahol csak tud, felemelő érzés, de nemcsak decemberben. Az egyedülállók szó szerint belebotolhatnak valakibe, aki épp azért fogja megszeretni, mert nem tud ellenállni a jó szívének. Ez az év kellemes bódulatot hozhat a csillagjegy szülötteinek.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő az év nagy bulijára készül, ezért minden erejével külseje átalakítására törekszik. A december nem túl szerencsés döntés fogyókúrák szempontjából, de akaraterejét ismerve, nem lesz gondja. Az eredmény kárpótolni fogja, de ne higgye, hogy pár hét alatt ledobhat húsz kilót, mert a reklámok hazudnak, és pénzt látnak minden ügyfélben. Mozogjon, járjon el edzeni, és ha képes kibírni, hogy kevesebbet eszik, néhány hónap után meglesz az álomalakja. Addig is sok kitartást!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak sokat panaszkodtak év közben a főnökükre, de most nem fognak, mert kellemes meglepetésben részesülnek a munkahelyükön. Olyannyira kellemes lesz, hogy el se akarják hinni, pedig a szerencse istenasszonya most homlokon csókolta. Ne dicsekedjenek nyilvános helyen a pénzükkel, mert könnyen meglophatják. Azt se felejtsék el, hogy az ünnepek után is van élet, és gyerekeiknek se kell minden kívánságát teljesíteniük. Párjukat azonban kényeztethetnék, megérdemli.

 

Kép forrása: Pinterest 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here