Heti horoszkóp december 4-11-ig

"A mérleg úgy érzi, folyton bizonyítania kell. Otthon azt, hogy szorgalmasan dolgozik, jó szülő, a munkahelyén meg, hogy kiváló csapatjátékos. Egyre kevésbé van kedve másokhoz, szeretne az lenni, aki: néha lusta, néha búskomor, máskor meg igyekvő hangya. A napokban azonban jobban hasonlít a mesebeli tücsökhöz, aki elmuzsikálta mindenét, és fél a közelgő téltől."

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Ideje, hogy a kosok felébredjenek őszi álmukból és megrázzák magukat. Az időjárás és a korai sötétség nem lehet magyarázat mindenre, főleg a tőlük szokatlan nemtörődöm viselkedésre. Ha nem akarnak változtatni, később ne csodálkozzanak azon, hogy mások nem veszik észre erényeiket. Keményfejűségüket később bánni fogják. A rugalmatlanság nem visz előre.  A szerelemben is ugyanez a tunyaság lesz jellemző rájuk a héten, és ezt nincs olyan társ, aki jónéven venné.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika továbbra sem képes felfogni, hogy a világ összes problémáját nem neki kell megoldania, bár szereti azt hirdetni önmagáról, hogy ereje és kitartása korlátlan. A betegség, ami jelentkezik nála, épp azért teríti le, mert képtelen máshogyan pihenni. Szerelmi életében is lesz némi kavarodás, de az a szerencséje, hogy párja jól ismeri és elviseli a makacsságát. Jó társ, ne sodorja el mert nem tudja elfogadni a kritikáját.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek egészségileg kicsit visszaesik, mert annyit dolgozik, hogy enni sincs ideje. Emiatt gyenge és kedvetlen, a fogyás sem tesz jót neki, mert az egészsége forog kockán. Próbáljon meg jobban odafigyelni a szükségleteire, mert manapság egy kórházi kezelés nem olcsó mulatság, nem beszélve a munkából való kiesésre. Hallgasson mások tanácsára, akik segíteni próbálnak önnek ideje beosztásában.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák nyugalmi állapotba helyezte szívét a héten, ami nagy könnyebbséget jelet neki és környezetének. Az a baj vele, hogy ha jót akar, nem hátrál még akkor se, ha fejjel megy a falnak. Ez a magatartás nem jellemző a jegy szülötteire, de mintha direkt csinálná, csakhogy felfigyeljenek rá. Szeressen, lángoljon, aggódjon, de tudjon mértéket tartani. A világnak szüksége van erejére, a családjának meg gondoskodására és figyelmére. Ne aprózza el a tevékenyégeit!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán mogorvább a megszokottnál, ami abból adódhat, hogy fáradékony. Szüksége lenne egy nagy vitaminkúrára és többnapi alvásra, amire a jegy szülötte képtelen, mert azt hiszi, lemarad valamiről. Ha teheti, egyen minden nap gyümölcsöt, zöldséget, és vigyen be elég magnéziumot, ami segít, hogy szervezete kicsit kiegyensúlyozottabban működjön. Szerelmi életében nem történnek nagy dolgok, ami nem baj, csak a filmeken zajlanak percenként új események.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz szeretne sokat együtt lenni a párjával, de erre most még kevesebb lehetősége lesz a szokásosnál. Ne rója fel neki, hiszen önnek is segít, és azon dolgozik, hogy kettejük életét megkönnyítse. Lepje meg valamivel, és meglátja, örömének ön is örülni fog. Otthoni teendőit ne hanyagolja el, mert az ünnepek közeledtével elfogja majd a pánik, ami teljesen felesleges, a karácsony nem a tiszta ablakokról szól.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg úgy érzi, folyton bizonyítania kell. Otthon azt, hogy szorgalmasan dolgozik, jó szülő, a munkahelyén meg, hogy kiváló csapatjátékos. Egyre kevésbé van kedve másokhoz, szeretne az lenni, aki: néha lusta, néha búskomor, máskor meg igyekvő hangya. A napokban azonban jobban hasonlít a mesebeli tücsökhöz, aki elmuzsikálta mindenét, és fél a közelgő téltől.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió lélekben mindig utazik. Szívesen néz természetfilmeket, és elképzeli, hogy elhajózik majd egy nap a Karib-térségbe. Nem is földtől elrugaszkodott álom ez, ha másképp nem, akkor egy kis kölcsönnel, de azért legyen óvatos. Minden kölcsönt vissza kell adni, és a barátoktól kért kisebb összeg lehet, hogy kamatmentes, de ha késik a törlesztéssel, pórul járhat. Gondolkozzon és mérlegeljen, mielőtt hitelt vesz fel.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas tervei között ádventi vásárok szerepelnek, mert rajong a fényekért és a karácsonyi hangulatért. Nem kell messzire utaznia, hogy találjon jókat és elvegyüljön. Vigyázzon azonban a pénztárcájára, mert a tömegben mindig akadnak olyanok, akik a figyelmetlenséget kihasználva megkárosítanak másokat. Díszítse fel házát is, és meglátja, a világ azonnal szebbnek tűnik majd!

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak azon töpreng, hogyan oldja meg a nagy ajándékozást, ami vár rá, de ha megérti, hogy nem az a fontos, amit ad, hanem ahogy adja, akkor nem kell sokat költenie. Legyen kedves, türelmes és figyelmes, környezete ezt sokkal inkább díjazza, mint egy csomag mécsest vagy egy karácsonyi takarót. A legdrágább és legfontosabb ajándékok amúgy sem kaphatók egy üzletben sem. Ezt tartsa észben, mielőtt kölcsönért folyamodik.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szeretne különleges lenni ezekben a napokban, mert egyre több év végi esemény várja, ezért a kelleténél többet költ önmagára, ami nem biztos, hogy kifizetődő lesz. Viszont az egyik esemény kapcsán felfigyel önre valaki, és ez nem a külseje, hanem a humora miatt történik meg. Bár nehezen hisz a dicséreteknek, most tudni fogja, hogy az illető igazat mond, és nem ok nélkül bókol. Szeretné önt elvarázsolni, hagyja neki. Szép pillanatok várnak kettejükre.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak számára vidámabb hét következik, ami annak köszönhető, hogy nem görcsöl apróságokon. Eddig úgy hitte, a világ összefogott ön ellen, de ez nincs így, csak rosszkedvében nem vette észre a jót. A hét második felében kifejezetten elégedett lesz az életével, különösen azért, mert áramlik ön felé az elismerés, ami persze sodor némi irigységet is, de azzal ne törődjön. Még egy kis pénzjutalom is csurran-cseppenhet így év végén, ami kifejezetten jól jön, ne herdálja el azonnal.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here