Heti horoszkóp január 1-8-ig

“ A halak lubickol a sikerben, amit meg is érdemel. Jól zárta és jól is nyitja az évet, amit csakis saját szorgalmának és tehetségének köszönhet. Megérdemli, hogy dicsérjék, bár irigyei mindig lesznek, ne foglalkozzon velük. Mosolyogjon rájuk, annál bosszantóbb alig van. Ha társat keres, most érdemes óvatosnak lennie, sokan festenek hamis képet magukról.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Micsoda hét és év kezdődik a kosok számára! Ennyire még soha nem voltak energikusak és derűlátók, és ne aggódjanak, nem lesz ennek böjtje. Merjenek, vágjanak bele, amibe csak kedvük van. Ha csalódás éri őket, az idén még ezt is könnyebben viselik. A szerelemben és az anyagiakban is sok örömük telik majd, az előbbiben ezen a héten pláne. Pihenjenek, ha tehetik, és ne sokat gondolkozzanak a jövőn!

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika az év első felében, különösen januárban a szerencse fia lesz. Bármihez nyúl, arannyá válik, és ez vonatkozik a szerelemre is, mert amit az idén kap, hosszú időn át megerősíti. Jó értelemben. Úgy fogják szeretni, ahogy neki tetszik, és a jegy szülöttei ettől szárnyra kapnak. Legyen nyitott, és a dolgok jóra fordulnak életében.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek bár fáradt, de reményekkel teli. Ne is tervezzen be magának semmi negatívumot hajlamos rá!), ez a hét a kedvence lesz. Menjen ki a szabadba, sétáljon, horgásszon, szánjon időt a feltöltődésre. Ha jobb lesz a kedve, kevésbé tör rá a megszokott pesszimizmusa, amivel másokat is erősen le tud lombozni.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákot nem kell biztatni az élet élvezetére, mert szeret enni, mulatni, de mindig tudja a mértéket. Így lesz ez az új évben is, mert bár szeret költekezni, most képes lesz visszafogni magát, és megérti, hogy a boldogság nem az anyagiakban rejlik. Adja át bátran magát az érzéseinek, nem fog belehalni, ha egy kicsit felszabadultabb lesz a megszokottnál.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán szívesen sürgölődik otthonában, de ha nem a környezete csinosításával foglalkozna folyamatosan, rájönne, hogy egy kis kikapcsolódás nem árt önnek. Menjen moziba, kiállításra a párjával, néha a szemet és a szívet is etetni kell. A romantika erejét se becsülje le, megéri néha, ha nem realista.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz kedvetlen, pedig nincs rá oka igazán. A körülötte élők a kedvét keresik, segítik, de mostanában kicsit elhagyta magát. Felesleges panaszkodnia, úgyse érti meg senki, inkább találjon olyan elfoglaltságot, ami kizökkenti a mindennapok rutinjából. Az egyedülállókra ez különösen vonatkozik, mert a hideg beálltával képtelenek észrevenni, hogy a tél is lehet szép és érdekes.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szokása szerint hol fent, hol lent lesz, pedig ez az év egy utazással indul, és kevesen mondhatják el, hogy annyi szép élményben van részük, mint a jegy szülötteinek. Fejezze be a panaszkodást! Ha körülnéz, észreveheti, hogy a szerencse kegyeltje. Éljen és ne keseregjen!

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió munkával indítja a hetet, mégse lesz rossz hangulatban, bár utálja a hideget. Viszont sok kedves gesztus részese lehet, kollégái kedvelik, és meg is lepik. Ha nem morog folyton, és valóban képes lesz nevetni, akkor ez a hét az egyik kedvence lesz. Fel a fejjel, mindjárt itt a nyár!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas kellemetlen élmények részese lehet, de nem hibáztathat senkit, mert folyton jár a szája, és a pletyka annak fülébe jut, akiről valótlant állított. Bocsánatkéréssel tartozik, ne meneküljön. Az egyedülállóknak meglepő találkozásban lesz részük az utcán, és hogy ez a meglepetés kellemes-e vagy sem, rajtuk és a hozzáállásukon múlik.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak eldönti, hogy életmódváltásba kezd, és ez jó ötlet, mert sok energiát nyerhet abból, ha változtat étkezési szokásain. Már ezek sem kis dolgok, de ha eljárna úszni vagy konditerembe, hamar rájönne, hogy a mozgás valóban csodás eredményeket produkál. Legyen kitartó, nem fogja megbánni!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő kipihent, lelkes és ötletekkel bombázza a főnökét, aki csak félig hallgatja meg. Ez azonban nem töri le, mert nemsokára eljön az ő ideje, és bánni fogja majd mindenki, hogy figyelmen kívül hagyta a lehetőségeket, amit nekik kínált. Legyen bátor, ügyes, de sose törtessen! A hízelgést kerülje!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak lubickol a sikerben, amit meg is érdemel. Jól zárta és jól is nyitja az évet, amit csakis saját szorgalmának és tehetségének köszönhet. Megérdemli, hogy dicsérjék, bár irigyei mindig lesznek, ne foglalkozzon velük. Mosolyogjon rájuk, annál bosszantóbb alig van. Ha társat keres, most érdemes óvatosnak lennie, sokan festenek hamis képet magukról.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here