Heti horoszkóp január 22-től 29-ig

“ A bak továbbra is csak a nemlétező Igazira koncentrál, és nem veszi észre, hogy csak álmodozik, de megalkuvásra képtelen. Ne higgye, hogy a világ és a benne élők fognak minden téren önhöz alkalmazkodni. A jó párkapcsolat mindig két emberen múlik, még akkor is, ha az elején vannak, szóval szálljon magába és tudatosítsa, hogy ön se tökéletes.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kosok szeretne hinni valamiféle eleve elrendeltetésben, ezért nem hajlandó feladni a magányát. Mostanában jobban bezárkózott a kelleténél, aminek nemcsak a hideg az oka. Inkább a csalódottság, amelyet egyes emberek okoztak neki a napokban. A kapcsolatban, házasságban élők között a héten nagyobb a feszültség, ami folyamatos vitához vezet. Nem baj, ha kimondják, amit gondolnak, csak nem mindegy milyen stílusban.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikát hatalmas csalódás éri, mert abban a hitben ringatta magát, hogy jó barát, remek hallgatóság és egyenes ember. Ám olyan barát szembesíti az állítólagos hiányosságaival, akiről azt hitte, megértő és hűséges. Nem érzi, hogy hibázott, de azzal a stílussal, amit mások felé közvetítenek, nem tud mit kezdeni. Legyen türelmes, az idő megoldja a vitákat, azon azonban érdemes elgondolkodnia, biztosan olyan jó emberismerő, mint amilyennek hiszi magát.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek gyűlöli a rossz időt, kedvetlen, ha nem süttetheti magát a napon. Ha tehetné, tengerparton ülne egész nap. Viszont pénze sosincs elég, így marad az álmodozás és a tervek. Ne csüggedjen, elmúlik ez az időszak is, és pozitív változásoknak néz elébe, csak meg kell tanulnia várakozni. Dolgozzon erejéhez mérten, és a jutalma nem marad el.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák bár tele van jó tulajdonságokkal, mostanában nem a kellemes oldalát mutatja a külvilágnak. Ennek a saját belső elégedetlensége az oka. Ne vetítse ki másra, mert kellemetlen pillanatokat szerezhet önmagának és másoknak is. Próbáljon meg kivételesen alaposabban magába nézni, hogy rájöjjön, mi zavarja ténylegesen. A házasságban élők se lesznek túl boldogok a héten, mert házastársuk sincs jó passzban.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán kétes üzelmekbe kezd, ami nem hoz neki nyereséget. Tőle szokatlan a meggondolatlan viselkedés, de mostanság, mintha megbűvölte volna valaki. Higgye el, az egyenes út bár nem mindig hoz nagy pénzt, de nyugodt alvást annál inkább. Gondolja végig, érdemes-e olyanokkal üzletelnie, akiket nem is ismer eléggé.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz igen motivált. Úgy érzi, ha rajta múlik, akkor a világ jobb hely lesz. Környezete örömmel látja, mennyire pozitív, és ettől mások is jókedvre derülnek. Munkatársai is díjazzák igyekezetét. Legyen velük elnéző, ha hibáznak, nem mindenki annyira precíz és alapos, mint a jegy szülötte. A szerelemben is jó napok következnek, ami nem feltétlenül nagy kalandokat jelent, hanem inkább nyugodt perceket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szeretné, ha mások is észrevennék, mennyire igyekvő és szorgalmas. Természtesen vannak, akik biztatják, de azért sokank arra várnak, hogy hibázzon. Túl jó pozícióban van a munkahelyén, amire néhányan pályáznak. Legyen magabiztos és kedves, ez bosszantja legjobban az irigyeit.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió egyik barátja komoly bajba jut, de ő a segítségére siet. Érdekes módon, ezért nem lesz neki hálás. Sőt, még ellenséges is marad vele. Ne aggódjon, az emberek nem szívesen szembesülnek saját gyengeségükkel, és azt meg gyűlölik, ha mások is tanúi ennek. Legyen nyugodt, ha élete számláját kell egyszer benyújtania, ez az eset részese lesz, és előnye származik belőle.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas ezen a héten szeretne több időt tölteni a családjával, de a munkája nem engedi. Így konfliktusba kerül odahaza, mert párja úgy érzi, minden gond rá szakad. Ebben van némi igazság is, bár ön is igyekszik önmagához mérten. Próbáljanak beszélgetni, mert az elhallgatott sérelmek csak gyűlnek, és ha túl nagy lesz a kupac, olyat robban, hogy nehéz lesz visszacsinálni mindent.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak továbbra is csak a nemlétező Igazira koncentrál, és nem veszi észre, hogy csak álmodozik, de megalkuvásra képtelen. Ne higgye, hogy a világ és a benne élők fognak minden téren önhöz alkalmazkodni. A jó párkapcsolat mindig két emberen múlik, még akkor is, ha az elején vannak, szóval szálljon magába és tudatosítsa, hogy ön se tökéletes.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szeret kotnyeleskedni, ám gyerekei nem veszik jónéven, hogy mindenbe beleüti az orrát. Bízzon magában, ha jól és okosan nevelte őket, nem keverednek bajba. Eszébe ne jusson beleolvasni az üzeneteikbe, még ha erre alkalma is adódik, mert ha lebukik, következményei hosszú távon károsak lesznek a kapcsolatukban.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halakon úrrá lesz valami ismeretlen nyugalom, amit finoman lustaságnak is lehet nevezni. Próbáljon meg kilábalni ebből, mert már szalad a lakása, társa se bírja a felhalmozódó szennyes és mosatlan látványát. Bár ő is tehetne ellene, nem fog, és még veszekedésre is sor kerülhet.

Azok a halak, akik éppen a szerelmet kergetik, kapcsoljanak  gyorsabb üzemmódba, mert a lagymatag viselkedés nem vezet sehová. Fel a fejjel!

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here