Heti horoszkóp július 24-től július 31-ig

"A skorpió ezen a héten mindenkivel kedves és türelmes lesz, önmaga se érti, mert sokszor csíp, mar. Meg fogja tapasztalni, hogy az emberek díjazni fogják ezen oldalát. Különösen a kereskedelemben dolgozó skorpiók érhetnek el jelentős eredményeket, köthetnek jó üzleteket. Ne feledje, a gyengeségeit nem kell mindenki orrára kötnie. "

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos nagyot fog csalódni valakiben, akiről azt remélte, hogy megváltoztatja az életét. Hiába jött a nagy szerelem, ez a valaki nem viszonozza az ön rajongását, talán még terhes is neki, de nem képes megmondani, ezért kerüli az önnel való találkozást. Sajnos, ez komoly szívfájdalommal jár, de bízzon a jövőben, lehet, hogy jobb most szakítani, mint később, amikor már komolyra fordult a kapcsolatuk.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bikák ezen a héten a földi örömök hajszolásában lelik örömüket. Nem csinálnának mást csak ennének és szeretkeznének. Figyeljenek oda, mert hajlamosak a hízásra, és ami a második tevékenységet illeti, ott se árt az elővigyázatosság, nehogy nemkívánt eredménye legyen. A mértékletesség azonban a nem jegy szülötteinek erőssége.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek összetűzésbe kerül a főnökével, és nehezen fogadja el, hogy vesztes félként kerül ki. Igaza van, mert jogosak meglátásai és érvei, azonban nincs olyan helyzetben, hogy ezt munkáltatója orra alá dörgölje. Tegyen lakatot a szájára, ám ha képtelen, számoljon az elbocsátás lehetőségével. A hatalmi harcokban mindig az nyer, akinek több adu van a markában.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok kellemetlen oldalukról tesznek tanúbizonyságot. Kapkodnak, aztán kihátrálnak bizonyos tevékenységekből, amit nem néznek jó szemmel a feletteseik. Párjuk se szereti, hogy kizárólag a munkával foglalkozik. Higgye el, néha egy kellemes beszélgetés, egy pohár bor, képes átmenetileg lecsillapítani önben a folytonos megfelelni vágyást.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán élete legjobb utazására készül. Legyen ez valós vagy belső út, mindenképp hasznos lesz. Ne akarjon folyton mindent elintézni, próbáljon meg pihenni, kikapcsolódni, később szüksége lesz az erejére. Járjon nyitott szemmel, mert könnyen meglophatják.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz jegyűek a héten mintha kisangyalok lennének. Nem vitatkoznak, kedvesek, odaadóak, amit kedvesük nagyra értékel. Ha van halaszthatatlan ügyük, tegyenek már a végére pontot, mert a halogatás később kellemetlen következményekkel jár. Precizitásuk a napokban nagy hasznukra lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szívesen elbujdosna, mert fáradt, de a teendői nem engedik. Otthoni dolgaitól se tud megszabadulni, és még egy kellemetlen találkozásban is része lesz. Ez nem az ön hete, de ne keseredjen el. A csillagok állása azt mutatja, hogy a rossz periódus csak átmeneti, ha tud, nevessen az egészen, humorral könnyebb lesz.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió ezen a héten mindenkivel kedves és türelmes lesz, önmaga se érti, mert sokszor csíp, mar. Meg fogja tapasztalni, hogy az emberek díjazni fogják ezen oldalát. Különösen a kereskedelemben dolgozó skorpiók érhetnek el jelentős eredményeket, köthetnek jó üzleteket. Ne feledje, a gyengeségeit nem kell mindenki orrára kötnie. 

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilast ok nélküli féltékenység gyötri. Bár kedvese nem ad rá okot, ön úgy érzi, nem mond igazat. Téved ezzel kapcsolatban, sőt magára is haragítja bizalmatlanságával. Dolgoznia kellene önmagán, mert mindez belső bizonytalanságából ered és azon senki más nem javíthat, csak ön.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak elégedetten hátra dőlhet a héten, mert kitartásának meglett az eredménye. Mind a szerelemben, mind a munkában megérte a várakozás. Munkahelyén némi prémium lehetősége is látszik, a kapcsolatában meg kedvező hírek fogadják. Még az is lehet, hogy gyarapodni fog a család mindenki nagy meglepetésére és örömére.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő ezen a héten nem szeretne mást, csak aludni, vagy a strandon pihenni. Érthető, mert tényleg sokat dolgozott mostanság, de a pihenés még várat magára. Nem sokat kell kibírnia, ne adja fel, és utána átadhatja magát az élvezeteknek. Ne sajnálja a pénzt a nyaralásra, kertjében, otthonában nem tudja elengedni magát. Ha teheti, mindenképpen utazzon el pár napra.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak az előző hetek pozitív történései után fel vannak töltődve, amit a környezetük igen kedvel. Mégse csapjon fel tanácsadónak vagy párkapcsolati gurunak, mert tapasztalatai nem hasznosak mindenkinek. Ideje lenne, ha ön is meghallgatna másokat. Ha nem így tesz, ne csodálkozzon, ha mások se szeretik okoskodását követni.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here