Heti horoszkóp november 20-27-ig

"A bak váratlanul szép szerelemre lel, amilyen csak a mesében van. Egy véletlen találkozás olyan embert hoz életébe, amilyenről álmodott. Lehet, hogy a királyfi vagy királylány nem szőke, de ne törődjön a külsőségekkel, amíg van, aki a tenyerén hordozza, lesi minden kívánságát. Ezt akarta, most örüljön, és ne keresse a rosszat, nem lesz. Ez az év végi időszak csak jót hoz önnek!"

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos észrevétlenül vágja maga alatt a fát. Mindehhez hozzájárul az is, hogy nem hallgat senkire, és olyan munkát vállal el, ami nem neki való, ezért utálni fogja. A pénz nem mindig segít abban, hogy a világ kellemes hely legyen, és erre a héten rá is ébred, amikor hibát hibára halmoz. Egyetlen szerencséje az lesz, hogy párja észen van, és segíti önt kellemetlen helyzetében. Ne feledje megköszönni neki.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bika túlköltekezett, amire máskor is hajlamos, mert szereti a szép holmikat, de most még önmagához képest is túlzásba vitte. Ennek az lesz a következménye, hogy igencsak meg kell néznie, mire adja ki a tartalék forintjait. Ráadásul még egy kellemetlen csőtörés is veszélyezteti a lakását. Mindez persze újabb kiadással jár. Nem, ez nem a bika hete. Sajnos, ideje rájönnie, hogy a költekezés nem okoz boldogságot.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek tervei között szerepel egy házfelújítás, amit eddig halogatott. Ne aggódjon, mind az időjárás, mind az anyagi helyzete kedvezni fog önnek, különösen, ha a benti munkákra koncentrál. Ha tud, kérjen baráti segítséget, mert sokkal olcsóbban megússza, és majd alkalomadtán visszaadja a segítséget. Párja is szívesen részt venne a munkában, ne zárja ki őt semmilyen álindokkal.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák csalódik valakiben, akiért tűzbe tette volna a kezét, pedig voltak jelek, csak nem akarta észrevenni őket. Ugye nem mondja komolyan, hogy egy kölcsön letagadása az ön számára nem figyelmeztetés? Néha még a jámbor emberek is pórul járnak, de azok különösen, akik a világot csak a saját szemüvegükön keresztül akarják szemlélni. Okosabban tenné, ha elővenné a híres empátiáját, és rájönne, hogy a világ még önnek se fekete-fehér.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán életében először úgy érzi, a szorgalom és az igazság nem vezet sehová. Főnökei nem veszik észre munkáját, szinte láthatatlan a számukra, és ez feldühíti. Mérgében olyasmit cselekszik, amit nagyon meg fog bánni. Ha tud, gyakoroljon önmérsékletet, mert minden szava kihatással lesz a jövőjére, és ezért nem hibáztathat más, csak önmagát. Még odahaza is sérteget mindenkit, de mivel szeretik önt, könnyebben megbocsátanak, mint reméli.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz utálja a bezártságot, ezért nagyon nehezen tűri a pihenést. Most azonban kényszerpihenőn lehet, mert összeszed valami vírust, ami jelzés lehet a számára. Immunrendszere legyengült, és emiatt könnyebben megbetegszik, mint máskor. Ki kell mozdulnia otthonról, de ne szálljon kocsiba, buszra, gyalogoljon, mert a kedélyállapotának is jót tesz, az egészségének meg pláne.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg olyan, mint egy időzített bomba. Nem lehet szólni hozzá, kiállhatatlansága tetőfokára hág. Nem csodálkozhat azon, ha elkerülik, mert szúr, döf és harap, amit senki nem szeret. Higgadjon le, mert még azok is eltávolodnak öntől, akiket eddig maga mellett tudott. Az egyedülálló mérlegek is eltöprenghetnek azon, vajon nem a természetük-e az, ami elriasztja a jelölteket. Ha igen, tegyen a javulás érdekében.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió nem tartozik a legkellemesebb csillagjegyek közé, de ne csüggedjen, ezen lehet változtatni. A világ most nem egy nyugodt hely az ön számára, különösen azért, mert párja meglengeti ön előtt a szakítás zászlaját. Ezt hatalmas árulásként fogja fel, mert mindig kitartott mellette. Higgye el, nem önről szól a dolog. Aki menni akar, annak fel kell segíteni a kabátját, és ajtót kell nyitni neki. Vissza fogja sírni az önnel töltött időszakot.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas rájön, hogy valóban a bajban ismerszik meg a barát, de a szerelmes is, mert amióta egészségügyi problémákkal küzd, mintha mindenki cserben hagyná. Van azonban egy-két olyan ember, köztük a társa is, aki biztatni fogja, aki megmutatja önnek, hogy érdemes küzdenie. Ha hallgat rájuk, sok erőt gyűjthet, és még az egészsége is javulni fog, mert nem hagyja el magát. Fel a fejjel, tényleg minden rossz után jó következik.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak váratlanul szép szerelemre lel, amilyen csak a mesében van. Egy véletlen találkozás olyan embert hoz életébe, amilyenről álmodott. Lehet, hogy a királyfi vagy királylány nem szőke, de ne törődjön a külsőségekkel, amíg van, aki a tenyerén hordozza, lesi minden kívánságát. Ezt akarta, most örüljön, és ne keresse a rosszat, nem lesz. Ez az év végi időszak csak jót hoz önnek!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szívesen világgá menne, mert rájön, hogy egyes barátai a háta mögött kellemetlen dolgokat mondanak róla.  Sose hitte volna, hogy így hátba szúrják, de ehhez hozzájárult az ön naivitása is. A világ azoké manapság, akik törtetők és kíméletlenek. Ön ne legyen ilyen, inkább hagyja, hadd menjenek azok, akikkel már nincs több dolga. Bosszúra ne is gondoljon, nem éri meg!

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak házassága unalomba fulladt az utóbbi időben, ami a sok munka és az időhiány miatt következett be. Ha nem akarja elveszíteni a másik érdeklődését, mozduljanak ki, menjenek el színházba, kirándulni, vagy iktassanak be egy jó kis szabadulós játékot, csak ne a négy fal között bámulják a tévét és a telójukat. A nagyszülők örömmel vigyáznának a gyerekekre, ha nem macerálnák őket folyamatosan azzal, hogy mit nem szabad az unokáikkal csinálniuk. Bízzanak bennük, felneveltek pár kölyköt, akik nem haltak bele csokimérgezésbe.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here