Heti horoszkóp november 6-13-ig

“ A halak boldogan veti magát a mindennapok sűrűjébe. Sokáig nem szívesen ment emberek közé, de most azt érzi, hogy változtatnia kell, ha nem akar besavanyodni. Pedig az ősz folyamán sok jó színházi előadás, tanulási lehetőség várja, és ha nem zárkózik el, még barátokat is szerezhet. Keressen magának hobbit, legyen az bármilyen, csak adja át magát az örömnek, amit az nyújt a jegy szülöttének.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Ezen a héten a kos úgy viselkedik, mint akibe belebújt az ördög. Sznob viselkedése mindenkit kiborít, és még azokkal is összevész, akik máskor könnyebben elviselik szeszélyeit. Ne feledje, a világ attól lesz jó hely, hogy az emberek és helyzetek elviselhetők maradnak. Ha továbbra is ilyen pökhendi, a végén még kihúzza a gyufát, és behúz valaki önnek. Akár virtuálisan, akár a valóságban.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika röpködős hangulatban lesz, mert mindenki dicséri. Sikere lesz otthon, a munkahelyén, és olyan tervei is megvalósulni látszanak, amelyekben már nem is reménykedett. Élvezze hetének minden percét, ne érdekelje más véleménye, se az időjárás. Ez az ön szerencsehete, bármibe kezd, boldog végkifejlet várja.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek bár nem egy veszekedős csillagjegy, azért időnként nem bírja magában tartani a véleményét. Ez persze vitához vezet, ezért kedvesével lesznek mosolyszünetes pillanataik. Ne csüggedjen, szerelmük túléli ezt is. A munkában azonban figyeljen a részletekre, mert kisebb konfliktusa támad, ha nem törődik ügyfele igényeivel.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák mostanában nincs jó passzban. Hiába tesz szert extra jövedelemre, nem boldog. Nyugtalanítja, hogy nem tudja, hogyan oldja meg a kapcsolatában felmerülő gondokat. Az a menne is, maradna is állapotban, amiben van, nem kedvez a hangulatának. Próbáljon lehiggadni, mert akárhogy dönt, idővel meglátja előnyeit, és sajnos hátrányait is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán úgy érzi utolérte a karma. Eddig büszkén hirdette, hogy ritkán téved, bármit is tesz, most azonban a főnöke és párja is az orra alá dörgöli, hogy nem tartja a szavát. Valóban bort iszik és vizet prédikál, aminek az lesz a következménye, hogy kudarcot kudarcra halmoz. A hét második felében azonban rámosolyog a szerencse, de addig jobb, ha nem veszik össze mindenkivel.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz már most karácsonyi lázban ég, mert szereti a fényeket és a ragyogást. Nincs is türelme kivárni, hogy beköszöntsön a december. Tegye, ha ez örömmel tölti el, de kerülje a túlzásokat.  A pénztárcája se viseli jól a korai költekezését. Legyen türelmes, az ünnepek valóban varázslatosak, de azért utána is lesznek napok, és azokat is túl kell élnie.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg nem szeret megalkuvónak tűnni, pedig a napokban több alkalommal is rákényszerül. Ne utálja magát, hiszen az élet sok kellemetlenséget tartogat, aztán azok is elmúlnak. Főnökével szemben legyen visszafogottabb, mert nem mindig hasznos, ha kimondja a gondolatait. Ha ugyanezt tapasztalja gyerekei részéről, ne csodálkozzon.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió varázslatos álomban éli meg a hetet. Minden csak a fantáziájában létezik, és emiatt meglehet, hogy csalódás éri. Kitalált magának egy olyan helyzetet, ami nem létezik, és most bajban vagy. A hazugságának ára van, és ezt a jegy szülötte most megfizeti. A szép álmokat leszámítva, lesznek olyan pillanatai, amelyben úgy érzi, megérdemli, hogy valósággá váljanak.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas kicsit szétszórt, és ez hatással lesz a munkájára. Jó lenne, ha nem hagyná, hogy mások rossz irányba tereljék, mert bár szeret lázadni, azért okosan tegye, nehogy később megbánja. Lesznek ön körül olyan emberek, akik valóban kedvelik önt, vegye észre, hogy tanácsaik jó felé terelik. Most a makacssága nem célravezető.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak terveit illetően magasra tör. Ezt nagyon jól teszi, mert okos és tehetséges, csak a bátorsága hiányzott eddig. Ha mer lépni, mindenki meghátrál, és emeli kalapját majd ön előtt. A világ, legalábbis a szűk környezete a lába előtt hever nemsokára. A siker nem kerüli el, és ez anyagi juttatásokkal is jár. Ne legyen beképzelt, az nem tesz jót az imázsának.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő megfázással küzd a héten, és ez teljesen lelombozza. Ne fogja fel tragikusan, azért nem jött el a világvége. Használja a bevált gyógymódokat, pihenjen, és pár napon belül jobban lesz. Később is ügyeljen az egészségére, mert a stressz és a fáradtság mostanában többször összejátszik ön ellen. Az év végi hajrát azonban bírnia kell. Számítanak önre.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak boldogan veti magát a mindennapok sűrűjébe. Sokáig nem szívesen ment emberek közé, de most azt érzi, hogy változtatnia kell, ha nem akar besavanyodni. Pedig az ősz folyamán sok jó színházi előadás, tanulási lehetőség várja, és ha nem zárkózik el, még barátokat is szerezhet. Keressen magának hobbit, legyen az bármilyen, csak adja át magát az örömnek, amit az nyújt a jegy szülöttének.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here