Heti horoszkóp október 30-tól november 6-ig

"A nyilas szerelmes lesz, de maga se tudja eldönteni, hogy kiszemeltjébe, vagy magába a szerelembe. Élvezi, ha beleborzong a másik látványába, érintésébe, de ez nem biztos, hogy szerelem, az is lehet, hogy puszta vágy. Vonuljon el, szálljon magába, mert a válaszokat csak így kaphatja meg. Szerelmének tárgya tud várni önre, ami kifejezetten szerencséssé teszi a jegy szülöttét."

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Ezen a héten a kos kisebb pénzösszeghez jut, ez teljesen összezavarja, mert nem számított rá. Azonnal költekezni kezd, amit családja rossz szemmel néz. Hallgasson rájuk, igazuk van, nem fog megromlani a pénze, ha kicsit takarékoskodik. Az egyedülállóknak ideje lenne közösségbe menniük, mert a bolt, munkahely és az otthon háromszögében nem fognak találkozni az Igazival.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika azt teszi, amit a legjobban szeret: utazik. Bár fáradt, ez az út fel fogja dobni, még az is lehet, hogy megismerkedik valakivel, aki jelentős mértékben megváltoztatja az életét. Ez a változás pozitív lesz, ne idegenkedjen, ahogy máskor. Ideje kibújnia a csigaházából, különben megkeseredik. Ne feledje, maga az élet is egy nagy utazás, és a szívében is meg kell találnia a legkedvezőbb lehetőségeket.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek vizsgázni kényszerül, ami sokban segíteni fogja, hogy tovább fejlődjön. Mind lelkileg, mind testileg szüksége lenne változásra, ezért, a vizsgát felfoghatja próbatételnek is. Legyen büszke magára, mert megérdemli a dicséretet, pláne az elismerést főnökei részéről.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák nem szereti a hideget, szívesebben élne melegebb országban, és azon töri a fejét, hogy el kellene mennie máshol munkát keresnie. Élete is kissé megfeneklett, nem lát reményt a változásra, ezért, ha most döntésre kényszerül, ne habozzon, a csillagok kedveznek önnek. A családos rákok legyenek óvatosabbak, mert a családjukban van, aki  ellenük fordul.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán családalapításon töri a fejét, de félelmei visszatartják. Ha hölgy, nem habozzon, boldoggá teszi majd a várandósság, ha pedig úr, akkor ideje, hogy vállalja a családfő szerepét, és belevágjon élete legnagyobb projektjébe. Nem fogja megbánni, mert a család az egyik legszebb és legsikeresebb vállalkozása lesz élete során.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz napról napra képes felülmúlni önmagát, és kreativitásával elkápráztatja környezetét. Családja szereti a precizitását, de ne vigye túlzásba, mert már-már kínos rendmániája zavaró lesz egy idő után. Legyen rugalmasabb, nem az a legfontosabb, hogy üres legyen a szennyestartó. Van, amikor a párjával töltött idő mindennél többet jelent.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg dúl-fúl mérgében, mert extra feladatokat sóznak rá. Nem szereti a váratlan dolgokat, nem híve a meglepetéseknek, pláne, ha kellemetlenek. Szorítsa össze a fogát, és tegye, amit kell, hamarabb szabadul, ahogy mondani szokták. Ez nem megalkuvás, egyszerűen csak könnyebb lesz a lelkének, ha nem morog folyamatosan.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szeretné megmutatni, hogy többre képes, mint, amit feltételeznek róla, de kollégái most nem vevők az ötleteire. Emiatt sokat bosszankodik, pedig máskor nem szívesen adja fel, most azonban kénytelen, mert nincs más választása. Higgye le, nem sokára eljön az ön ideje, és akkor tarolni fog. Legyen türelmes!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas szerelmes lesz, de maga se tudja eldönteni, hogy kiszemeltjébe, vagy magába a szerelembe. Élvezi, ha beleborzong a másik látványába, érintésébe, de ez nem biztos, hogy szerelem, az is lehet, hogy puszta vágy. Vonuljon el, szálljon magába, mert a válaszokat csak így kaphatja meg. Szerelmének tárgya tud várni önre, ami kifejezetten szerencséssé teszi a jegy szülöttét.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szívesen van együtt barátaival, emiatt kicsit elhanyagolja a családját. Érdemes lenne elgondolkodnia, hogy hasonló esetben díjazná-e ön, ha partnere jobban szeret mások társaságában lenni, mint önnel. Nem az a baj, hogy szeret kikapcsolódni, hanem az, hogy már azt tartja élete fő szórakozásának, hogy másokkal lóg.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szerencsésen veszi az akadályokat, ami azt jelenti, hogy mind a családjában, mint a munkahelyén sikert sikerre halmoz. Azok, akik magányosak, a héten tegyenek ellene. Ne hagyják el magukat, mert sokan vannak, akik hasonló helyzetben vannak, így ne restelljen társaságba, színházba menni, vagy keressen egy olcsóbb tanfolyamot, ami feltölti, és megismerteti új lehetőségekkel.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak bánatában nem szívesen mozdul ki, pedig a bánat is jön és megy, ahogy az öröm is. Fogadja el, hogy a jó után rossz jöhet és fordítva. Ha nem esik kétségbe, az égiek is segíteni fogják, és finoman jobb utakra terelik. A világ nem olyan szörnyű, ahogy néha gondolja. Vannak, akik szívesen lennének az ön társaságában. Nézzen önmagába, és gondolkodjon el azon, mi is bántja valójában.

 

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here