Sztárpárok, akik több mint 20 éve boldog házasok

A sikeres, boldog házasság munka kérdése – na jó, egy kis szerencse is kell hozzá. Hiszen ahogy múlnak az évek, úgy változunk, ez két ember esetében pedig két különböző irány is lehet.

A sztároknak szerintem még nálunk, földi halandóknál is nehezebb lehet megtartani egy jó kapcsolatot. A szoros határidőnapló, a világ másik végén való forgatások biztosan kikezdik a legnagyobb celebek házasságát is. Szerencsére viszont ellenpélda is akad bőven. Az alábbi sztárpárok sikeresen megküzdöttek az évtizedekkel és rossz pletykákkal, a kapcsolatuk pedig irigylésre méltó.

 
 

  1. Will Smith és Jada Pinkett Smith

Will Smith és Jada Pinkett először 1990-ben, egy meghallgatáson találkoztak, ahol Jada Will barátnőjének szerepére jelentkezett. A szerepet ugyan nem kapta meg, a valóságban viszont tényleg egymásra találtak. Will Smith állítása szerint nem a kapcsolaton kell dolgozni, hanem saját magunkon, hogy újra és újra egy jobb embert kapjon a párunk.

  1. Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

1991-ben találkoztak először, ám csak jóval később, 1997-ben házasodtak össze. Bár a sztárvilágban egy 23 éves házasság már-már rekordnak számít, Sarah nem szívesen beszél a színésszel való kapcsolatáról. „Nem szeretjük elmondani, mi a titkunk. Sem a riportereknek, sem senki másnak. Nem hozzuk fel magunkat soha példaként, nem teregetjük ki a szennyest.”

  1. Goldie Hawn és Kurt Russel

Na jó, ők a kakukktojás, ugyanis sosem házasodtak össze. Valahogy mégis együtt vannak 1983 óta. Goldie szerint a „tartós kapcsolat titka nem a házasság. Kommunikáció és kompatibilitás kérdése az egész. És mindkettőtöknek akarnia kell dolgozni a kapcsolaton.”

  1. Michael J. Fox és Tracy Pollan

A Vissza a jövőbe sztárjának nem kis nehézséggel kellett szembenéznie: 1991-ben fiatalkori Parkinson-kórt állapítottak meg nála. Felesége ennek ellenére azóta is kitart mellette. 4 közös gyermekkel büszkélkedhetnek, 32 éve mondták ki a boldogító igent. Tracy szerint a házasság nehéz, viszont szem előtt kell tartani, hogy mindig ott vagytok egymásnak. Szerinte „ha mindig meg tudjátok egymást nevettetni”, gördülékenyebben lehet venni az akadályokat.

  1. Tom Hanks és Rita Wilson

Hát ők sem tavaly ismerkedtek össze. 1984-ben egy forgatáson hozta őket össze a sors, bár Tom Hanks ekkoriban még házasember volt. Ahogyan ő fogalmaz: “Rita és én csak egymásra néztünk, és – puff – ennyi volt.” Csak hogy még jobban irigykedj: „Az egyetlen dolog, amin veszekedni szoktunk, hogy melyikünk szereti jobban a másikat.” „Csekélyke” 32 éve alkotnak egy párt.

  1. John Travolta és Kelly Preston

Hasonlóan romantikus élményről számol be John Travolta is: „És akkor belépett ez a lenyűgöző nő. Azonnal megvolt köztünk a kémia.” Bár Kelly akkoriban még egy – állítása szerint – nagyon rossz házasságban élt, a találkozás hatására még abban az évben beadta a válókeresetet. Mindez 1987-ben történt, 3 évre rá pedig egybekeltek. Bár a közös fiuk halála 2009-ben mélyen megrendítette őket, mégsem adták fel szerelmüket. Elmondásuk szerint a jó házasság titka a rengeteg befektetett idő és energia.

  1. Barbra Streisand és James Brolin

Barbra remek példa arra, hogy idősebb korban is utolérhet a szerelem – 50 éves elmúlt, mikor megismerkedett jelenlegi párjával. Bár James Brolinnak ez már a 3. házassága, Barbra mellett úgy néz ki, hogy kitart a végsőkig, már 20 éve együtt vannak. A színész szerint a jó házasság titka, hogy külön számlán tartják a pénzüket.

fotó: Internet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here