A sörhas sosem volt szexi

Srácok, pasik, férfiak…

Ha 3000 évvel ezelőtt így néztünk volna ki, jó ég…

És nem a kinézet miatt mondom, hanem mert az első oroszlán ránk cuppant és egy hatalmasat lakmározott volna. (Persze, tisztelet a kivételnek.)

Viszont valamiért a férfiak egy része azt hiszi, hogy nincs szexibb a sörhasnál és a régi farmerok kinövésénél. Bármennyire is úgy tűnik hogy igen, az “aputest” igazából nem vonzó.

 
 

Nyilván, nem nézhet ki mindenki úgy mint Brad Pitt, túlságosan el lennének kényeztetve a csajok. De azért a minimumot megtehetjük, hogy legalább hasonlítsunk arra az adoniszra, akibe szívünk hölgye anno beleszeretett.

Mindegy, hogy milyen mozgást végzel, a lényeg, hogy csinálj valamit. Tény, hogy a kockahas nagyrészt az étrendtől függ, azonban ahhoz nem kell lemondanod “az asszony főztjéről”, hogy leadd a felesleget…

Elég, ha csak napi szinten többet mozogsz a minimálisnál.

Maradhatsz a sétánál és a futásnál és ha egy idő után megunod a köröket, dobd fel egy kis bicajozással meg úszással heti egyszer-kétszer. Garantáltan jobban fogod élvezni a “kötelező sportot”.

A legjobb viszont mindenképp az, ha összebeszéltek a haverokkal.

Hidd el, nem felejtetted el teljesen a profi cseleket és trükköket amiket még gimiben nyomtál. A foci alap, de lehet akár tenisz, fallabda, kosár, bármi, amit szerettek.

Kézenfekvő az is, ha a feleségeddel és a gyerkőcökkel csináltok valamit. Itt a lehetőségek kötöttek, de biztos hogy találtok valami jó helyet a környéken ahol mozogni tudtok.

Tartozol annyival a testednek, hogy figyelsz rá. Vagy ha ez nem elég, akkor gondolj a környezetedre, szeretteidre. Jobb még 30-40 évet lehúzni, mint öt év múlva infarktust kapni.

Ráadásul ha eleget mozogsz, valószínűleg ritkábban lesz bűntudatot reggelente tükörbe nézésnél, este egy doboz sörrel a kezedben, vagy az asszony lelkizését hallva… (Mert ez utóbbi biztos nem lesz, vagy legalábbis kevesebb.)

Csajok…

Ti pedig buzdítsátok párotokat a mozgásra és igen, mondjátok meg neki nyugodtan, ha úgy gondoljátok, hogy a sörhas taszító.

Ha meg nem vagytok elégedettek a pasitok pocakjával, mutassátok meg neki ezt a cikket, hátha jobb belátásra bírja!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here