Adományozás

Tárgyat adnál szívesebben, vagy pénzeddel támogatnád az általad kiválasztott ügyet? Gyerekeknek, hajléktalanoknak, vagy kisállatoknak segítenél…? Mi a következő akciókat ajánljuk, válogass kedvedre!

Könyvvásárlással a gyermekek élelmezéséért és jobb jövőjéért? Igen! Az UNICEF világszerte segíti a nehéz helyzetben lévő gyerekeket adománygyűjtésével, élelmezési programjaival, a gyermekek jogait védő tevékenységével. Az UNICEF Magyarországon már 44 éve dolgozik a gyerekekért – most ezt, a Magyar Bizottságot támogathatod a Librin keresztül. Hogyan csatlakozhatsz? A libri.hu/adomanyozas oldalon megvásárolt adományjegyekkel támogathatod az UNICEF Magyar Bizottságának munkáját. Az adományjegyek minimális összege 200 Ft, amely 200 Ft-os lépcsőkkel a vásárló tetszése szerint bővíthető. Ezen kívül a webáruházunkban történő megrendelések véglegesítésekor – az összeg felkerekítésével – is segítheted az egyesület munkáját.

 
 

Az elfoglaltak is bekapcsolódhatnak a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójába: a Liliput Játékvilág webshopján keresztül megrendelhetik azt az ajándékot, amelyet a szervezet karácsonyig országszerte kioszt a rászoruló gyermekeknek. Nemek és korosztályok szerint választhatsz az ajándékok közül, majd a virtuális kosárba téve megveheted: https://www.liliputjatek.hu/ciposdoboz-ajandekok/.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here