Asztrológia – életünk segítője

Gyakori kérdés: Meg van írva a sorsunk vagy rajtunk múlik, milyen életet élhetünk?

Válasz: Mindkettő igaz! Analogikus szinten meg van írva a sorsunk, de az már rajtunk, a szabad akaratunkon múlik, hogy ezt milyen életminőségben éljük meg. Kicsit viccesen: szabadon akarhatod, amit az Isten/Sors akar! 😊

Asztrológiai képlet: egy élettérkép a SORS és SZABAD AKARAT összefüggéséről.

 
 

Egy szülött asztrológiai képlete megmutatja, hogy erre az életére, milyen személyes feladatokat, tapasztalásokat, azaz SORSOT vállalt be. Ezek a SORSFELADATOK, minőségek, amiket meg kell élnie, DETERMINÁLTAK, vagyis elrendeltetettek. Az viszont már az egyén SZABAD AKARATÁTÓL függ, hogy ezeket a tapasztalásokat, feladatokat, milyen formában, milyen élethelyzetben, milyen eseményben szeretné megélni.
Például valakinek az a feladata, hogy gondoskodjon. Ezt több formában, analógiában is megélheti: pl. gyerekei születnek, olyan hivatást választ, ahol gyerekeket vagy időseket gondoz… stb. De lehet, hogy ő a mai divatos szakmákat követve elmegy mondjuk bankárnak, gyereket nem szül, mert akkor a karrierjének vége és a pénz is jobban motiválja, mint a gyereksírás. Természetesen szabad akarattal ezt az utat is választhatja, azonban a sorsát mivel nem kerülheti el, majd a sors fog neki olyan élethelyzetet vagy életeseményt hozni, amiben a gondoskodást mindenképpen meg kell élnie. Esetleg súlyos beteg lesz egy családtagja, akit gondozni kell, de ha ezt sem hajlandó megtenni, később ő kerülhet olyan helyzetbe vagy állapotba, hogy majd róla fognak gondoskodni.

A megélés iránya ugyanis nem számít: én gondoskodom, vagy rólam gondoskodnak, a sorsnak mindegy, neki mindkettő megoldás tökéletes. Nekünk nem lesz mindegy!

A Sors pedig segít, mindig a legkönnyebb megoldásokat ajánlja fel nekünk, ahhoz, hogy feladatainkat könnyedén megélhessük. Sajnos az egónk sokszor elvisz a feladatunktól, mert a vágyaink, a félelmeink más irányba terelnek. Szeretjük kikerülni a feladatokat, hátha még sem kell megoldani és a könnyebb irányba mehetünk.

Az asztrológia segítséget ad ahhoz, hogy megtudjuk, milyen feladatra születtünk, mit kell mindenképpen átélnünk, megtapasztalnunk ebben az életünkben. Ez segítséget ad döntéseinkben, illetve élethelyzeteink felismerésében.

Nem tudunk rosszul dönteni, ha a feladatunk megélésének irányába döntünk és a feladatunknak megfelelő élethelyzeteket megéljük.

Napangyal

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here