Bébi, cicám, anyukám? Mit árul el a szerelmes beceneved?

Egy kapcsolatban, szinte már a legelején kialakulnak a becenevek – hiszen nem hívhatod Erikának vagy Tihamérnak a másikat egy szenvedélyes csók közben, nem igaz? Ez persze az évek során változhat is. No, de mit árul el rólatok a becenevetek? Többet, mint gondolnád!

Bébi, a nő, csajszim… ha a pasi nem fukarkodik a laza, menő, nem titkoltan szexista becenevekkel, akkor szinte biztos, hogy csak egy szép kellék vagy az eszköztárában. Egy biodíszlet az ő fényűző, tökéletes életében.
Előnye: mindig szexinek és menőnek érezheted magad, hátránya azonban, hogy kicsit egyoldalú a dolog (bár, hívhatod csődörömnek, manusomnak, és akkor kvittek vagytok!)

 
 

Egy igazi állatbarát? Cicámnak, nyuszikámnak nevez? A pasi előző – vagy a jelenlegi – életében minden bizonnyal vadász volt. Vagy állatorvos. Esetleg egy állandóan éhes hím oroszlán.
Előnye: Valószínűleg szeret simogatni, becézgetni, esetleg harapdálni, és imádja, ha kedvesen hozzábújsz. Hátránya: az évek során elérhettek a “vízilovacskám, majmocskám, csüngőhasú vietnámi törpemalackám” szintjére, ami már kevésbé cuki, mint inkább célzás…

Ha nem tud “lejönni” az “anyukám, mamuskám” becenevekről, lehet, hogy egy kicsit ellaposodott köztetek az intim kapcsolat, és már csak azért jár haza, hogy ellásd élelemmel, tiszta ruhával, és pár buksi-simogatással.
Hátránya, hogy ezért te semmit nem kapsz, maximum néhány elégedett büfögést és pukit. A többit magadnak kell megoldanod…

Drágám, kincsem, királynőm… Annak idején nem sokat néztél ki Gézából, valld be. Egy csotrogánnyal érkezett az első randira, az első kettesben töltött éjszakán pedig igazából hárman voltatok – a lakótársa felhangosította a kedvenc akciófilmjét, hogy ne zavarja a légyottotokat… Nos, úgy tűnik, jó döntés volt (khm, mármint, hogy ő lett a párod), mert azóta is a tenyerén hordoz, és ezt a becézgetésekkel is kifejezi. Te vagy a legértékesebb “vagyontárgya”. Hátránya: pont az, ami az előnye.

fotó: Pinterest

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here