Beszélj a szexről!

Egy félelmetesen pontos, ugyanakkor elkeserítően ijesztő cikk kering a neten. A pornó és a gyerekek kapcsolatáról. Arról, hogy általában hány évesen kerülnek “pornóközelbe” a gyerekek (9… igen, kilenc…), meg arról, hogy a netről ömlő szex 20%-a gyermekek ellen elkövetett abúzus, vagy a nők megalázó helyzetbe hozása… az meg már rég lerágott csont, milyen téves testképet közvetít a merevre pumpált női mell és a valószerűtlenül nagy és mindig “tettre kész” férfi nemi szerv. 

Ezen a ponton tovább is görgethetsz. “Nincs új a Nap alatt! Mi is láttunk pornót, és mégis megmaradtunk. Az én gyerekem amúgy sem “olyan”!” – legyinthetsz. És valóban. Lehet vállat vonni, sőt nagyvonalúan túllépni a későbbi pornófüggésen, a sikertelen házasságokon, a kisemmizett kamaszlányokon is… vagy naivan hinni, hogy sem fogyasztója, sem áldozata nem lesz a gyereked ennek az egésznek… De van egy rossz hírem. Ha csak nem lövöd ki utódodat a Marsra, vagy egy lakatlan szigetre, biztosan érinteni fogja a pornó…

 
 

Nem, nem lesz jobb a helyzet. Nem fogják betiltani, nem szűnik meg rá a kereslet. Ne is reménykedj! Túl sok érdek és túl sok pénz tartja életben a szexipart (a netes pornó másodpercenként 3000 dollárt hoz a konyhára – csak nem a tiédre…).

Itt egyetlen megoldás van, melynek a kulcsát te tartod a kezedben.

A kulcs (a reménykedésen túl): idő, energia, tudatosság, amellyel a fiadból tiszteletet gyakorló férfit, a leányodból pedig önmagát becsben tartó nőt nevelsz

Nem, nem egy átlag csütörtök délutánon elrebegett felvilágosító mondattal. Hanem példamutatással, egyszerű, de világos magyarázatokkal, a nőiség és a férfi-lét testi-lelki lényegének átadásával.
Igen, mint valami beavatási rítust, úgy add át neki a nemiség, a szexualitás univerzumát. hogy a lányodból ne maca vagy nőci legyen, hanem nő, a fiadból pedig kan vagy pasi helyett férfi.
Minden túlzás nélkül állítom… a jövőd, a gyereked, és a gyereked gyerekeinek jövője múlik azon, amit átadsz neki a szexről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here