Éld az álmod!

Veled is előfordult már, hogy ébredéskor szinte azonnal behunytad a szemed, hogy újra átélhesd az álmodat, hogy visszacsöppenhess abba kis képzeletbeli világba, melyet kedved szerint alakíthatsz, megváltoztathatsz, és egyik helyről a másikba kerülhetsz egy szempillantás alatt, egy olyan világba, ahol az ábrándjaidat valóságként élheted meg?

Az áhított munka, szerelem vagy akár élmények azonban reggelre eltűnnek. Legszívesebben egész nap csak aludnál, hogy azt az életet élhesd, amely ébredésed után szertefoszlik. Csak sóvárogsz, epekedsz utána, gondolkozol rajta, pedig ezek csupán a legmélyebb vágyaid, melyeket ily módon teremtesz meg. Elképzeled és megjelenik.

 
 

Ha el tudod képzelni, akkor meg is tudod valósítani. Nem az álmodról beszélek, hanem a vágyaidról. Ha hiszel az álmokban, akkor miért kételkedsz azok megvalósulásában?
Úgy gondolod ez nem olyan könnyű? Pedig az, hiszen nem a megvalósítás nehéz, hanem a félelmeidet elengedni. Te és a kételyeid gátolhatnak meg mindenben. Ha elérhető célokat tűzöl ki magad elé, igazán hiszel benne, teszel érte és kitartsz, akkor semmi sem szabhat határt.

fotó: Pinterest

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here