Gyerekkori csínytevések – a tied melyik?

Egy slukk szofi a kerti pottyantósban? Egy tuti dögös smink anyád elcsent készletével? Egy home made piercing öngyújtóval forrósított tűvel?! Nyugi, nem vagy egyedül. Sok hozzád hasonló önérzetes harcos él körülötted! Mottód: “A magam ura vagyok!” Ennyi. Neked aztán ne mondja meg senki, mi a jó vagy a rossz a testednek-lelkednek! Bár elröppent pár évtized, te még mindig össze-összerezzensz, ha piálgatás közben meghallasz egy rezes női hangot a kerthelyiség másik sarkából… (anya, mit keresel te itt?) és persze a konyhában van egy kis rekesz a dugicsokinak. Hiába, van, ami csak titokban élvezetes.

 
 

Csokilopás a kisboltban, almacsenés a szomszéd kertből? Felnőve még mindig jókat mosolyogsz a bénáskodásaidon… mára ugyanis már tökélyre fejlesztetted a technikát: észrevétlenül nyomtatod ki a gyerek szakdogáját a melóhelyeden, és valahogy a legjobb falatok is csak akkor tűnnek el a negyedikről, amikor te is azon a szinten dolgozol… ingyen termékmintákkal tele van a fürdőszobád, az ételkóstolókon meg a bendődet pakolod meg. Hiába, van, ami csak akkor izgat, ha a másé. 

Fáramászás fehér térdzokniban és matrózblúzban? Ugrálás a pocsolyában – persze az új cipődben? Sosem bírtad a puccos dolgokat és a jópofizást. Ez, úgy tűnik, így is maradt. Ha úgy tartja kedved, egy nyári esküvőre simán beállítasz ujjatlan ruhácskában és strandpapucsban, és az sem nagyon hat meg, hogy a város főterén egy híresség lép fel, és özönlik a nép, hogy meghallgassa – rajtad biztos nem gazdul meg! Egyszerű és szabad lélek vagy. Hiába, van, ami csak akkor jó, ha nem szabályozzák agyon!

#nemkoronavírus
A MyMirrornál az induláskor úgy döntöttünk, hogy szórakoztatni fogunk. Azóta a világunk kifordult sarkaiból és tudjuk, hogy a vírus okozta sebek nehezen gyógyulnak majd. A mi küldetésünk azonban nem változott.
Most is megpróbáljuk a bezártságunkat vidámabbá, elviselhetőbbé tenni. Ezért azokat a tartalmakat amelyek nem tartalmaznak információt a koronavírusról #nemkoronavírus jelöléssel látjuk el annak érdekében, hogy azokat, akik kerülik a vírussal kapcsolatos tartalmakat így is megnyugtassuk, hogy abban a cikkben nincs szó erről. Együtt túl leszünk ezen az időszakon! 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here