Heti horoszkók november 13-20-ig

“ A bak sikergyáros a héten. Bármibe fog, elismeréssel szólnak róla, és még családjában is dicsérni fogják. Legyen büszke magára, de ne szálljon el! Jusson eszébe, hogy sikernek általában több összetevője van, és ha nem feledkezik meg a háláról és köszönetről, még jobban fogják kedvelni önt. Szerelmi élete is felívelőben van, mert egy randevú végre olyan embert sodor az útjába, akire eddig várt.”

 

 
 

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos ezen a héten meglepődik azon, hogy makacssága rossz irányba vitte. Voltak intő jelek, de szokás szerint nem akart senkire hallgatni, és fejjel ment a falnak. Kellemetlen helyzetek sorát idézte elő ezzel, de ne csüggedjen, ha tanul belőle, legközelebb megelőzheti a bajt. Szerelmi élete se lesz fényes, de ebben most nem ön lesz a hibás, hanem a párja, aki nem bírja a bezártságot és a rossz időt, ezért önön vezeti le a feszültségét.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika novembere olyan, mint az időjárás. Hol esik, hol meg fúj, és ha nagy néha kisüt a nap, akkor érez némi reményt a javulásra. Nem szabad magába roskadnia, nem is jellemző a mindig talpraesett és kreatív bikákra ez a hozzáállás, de ezekben a napokban erőt vesz rajtuk az embergyűlölet. Jó lenne, ha megértenék, hogy a rossz után valóban jó jön, és nem ártana, ha hinnnek is ebben. Szerelmi élete gyakorlatilag pang. Unatkozik, és már előre fél a téli esték magányától.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek látástól-vakulásig dolgozik, amit családja nem díjaz, mert a pénz nem minden. Igazuk is van, de a jegy szülötte anyagiakban is szereti kimutatni hűségét és odaadását. Szerelje le az otthoni morgást, és beszéljék meg, hol a határ, mert ha nem teszi, feszült pillanatokban lehet része. Az egyedülállóknak se kedvez a hét, az ígéretesnek látszó találkáját lemondják.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák rájön, hogy a házinyúlra nem lövünk mondás, sajnos érvényes rá is. A munkahelyi ismeretségek sokszor hasznosak, de akkor nem, ha flörtbe csapnak át, pláne, ha a jegy szülötte párkapcsolatban él. Ne élje bele magát az új helyzetbe, kiszemeltje pusztán változatosságra vágyik, esze ágában sincs komolyan számolni önnel. Pláne, hogy ő sincs egyedül. Ezen nem is szeretne változtatni, de ezt nem köti az ön orrára.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán kipihenten kezdi a hetet, és derűlátóan néz a jövőbe. Úgy gondolja, a világ igenis szép, csak szemüveget kell váltania. Ezt meg is teszi, és elhiteti magával, hogy az a valóság, amit annak gondol. Amíg sikerül becsapnia magát, addig boldogan jár-kel, de sajnos valaki felnyitja a szemét. Nem rossz szándékból. Terveinek gyümölcsét más akarja learatni, gyűrje fel a gatyaszárat, és harcoljon!

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz sietteti az időt, és már karácsonyivá varázsolna mindent, ahogy a lakásával is teszi. Ha ez jókedvet ad neki, tegye, de ne haragudjon meg, ha mások nem osztoznak az örömében. Próbáljon meg többet pihenni, mert mostanában kimerült, csak nem akar róla tudomást venni. Szerelmi életében nyugodt időszak következik, amit nem bán, mert az utóbbi időben sok zavaró tényező kavarta fel a mindennapjait.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg sajnálatos módon csalás áldozata lesz. Jótékonyan segíteni akar egy ismerősén, de szemrebbenés nélkül átverik. Ezt még kivédeni se tudja, annyira váratlanul éri. Az teszi még nehezebbé a dolgot, hogy már nem egyszer volt jó ehhez a valakihez, hálát várna tőle, ehelyett elárulja. Nehéz lesz elfogadnia a tényt, hogy vannak, akik nem jók azokkal szemben, akik velük azok voltak. Az emberi természet kiszámíthatatlan. De ne búsuljon, kisebb a kára, mint amekkora a nyeresége az ügyön.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió hete egy otthoni balesettel kezdődik, ami figyelmetlenségéből ered. Legyen óvatos a székekkel, létrákkal, mert egy esés komoly következményekkel járhat. Kieshet a munkából is, ami az év végi hajrá előtt pláne nagy veszteség önnek. Ha óvatos, megelőzheti a bajt, ne kapkodjon, minden munkája megvárja otthon és a munkahelyén is. A hét második felében jó híreket kap, amitől egyből jobb lesz a kedve.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas egy régi emlék hatására vissza-visszakacsingat a múltba, és azt hiszi, hogy változtathat a történteken, ha megérti azokat. Sajnos, ami elmúlt, elmúlt. Bocsásson meg annak, aki fájdalmat okozott önnek a családban. Ő is készen áll a békülésre. Lehet, hogy ez az időszak mindkettőjüknek megkönnyebbülést hoz, ha nem nyalogatják a régi sebeket. Legyen bátor, kezdeményezzen ön, nem fogja megbánni.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak sikergyáros a héten. Bármibe fog, elismeréssel szólnak róla, és még családjában is dicsérni fogják. Legyen büszke magára, de ne szálljon el! Jusson eszébe, hogy sikernek általában több összetevője van, és ha nem feledkezik meg a háláról és köszönetről, még jobban fogják kedvelni önt. Szerelmi élete is felívelőben van, mert egy randevú végre olyan embert sodor az útjába, akire eddig várt.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő miután felépült a megfázásából, újult erővel próbál teljesíteni. Akik ismerik, nem kételkednek a szerencséjében, ezért, ha tervei vannak, ne tartsa magában, hanem avasson be másokat is, és a csapatmunka óriási eredménnyel kecsegtetheti. A házasságban élők között egy félreértés miatt felüti a fejét a féltékenység. Ne vigyék túlzásba, mert rámehet a bizalom.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak nincs jó passzban, mert kicsit megcsömörlött a munkától. Érzi, hogy lépnie kellene, de semmihez sincs kedve. A kiégés jelei mutatkoznak rajta. Ha teheti, vegyen ki pár napot az év végi stresszes időszak előtt, és menjen ki a szabadba, mert mostanában azt se vette, hogy hullanak a fákról a levelek. A számítógép és a virtuális világ úgy beszippantotta, hogy az élet szépségei elkerülik a figyelmét. Különösen igaz egy új ismeretségére, amit nem szabad figyelmen kívül hagynia.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here