Heti horoszkóp április 29-től május 5-ig

 

 
 

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos csodaszép napoknak néz elébe. Olyan tehertől szabadult meg, ami régóta nyomta a vállát. A hét tele lesz pozitív élményekkel, kellemes találkozásokkal, mintha hirtelen minden, de minden egy új életbe repítette volna. Ehhez a már meglévő jókedve is hozzásegíti, és ha mostanában nem érezte a szerelem fuvallatát, meg fogja a héten azt is.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika saját csillagjegye napjaiban kifejezetten jól érzi magát, mert minden úgy van, ahogy szeretné. Párja kedves és figyelmes, a munkahelyén gördülékenyen mennek a dolgok, tetejében egy utazás is vár rá. Kicsit álomszerű a helyzete, de ne dicsekedjen vele, mert sok az irigye. Azt is megtapasztalhatja, hogy lesz, aki rossz hírét akarja kelteni. Szerencsére tudja kezelni a helyzetet.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek kettős játszmát játszik, ami veszélyes. Két kapcsolatot tart fent, ami nagy odafigyelést igényel, de neki ez nem szokott menni. Nem kell félnie, nem fog lebukni, mert az egyik hamarosan véget ér, de nem önön múlik, hogy így lesz. Fontolja meg, érdemes-e máskor kockáztatnia, hiszen ön se szeretne hasonló helyzetbe kerülni. Jobb tiszta lapokkal élni, mint folyamatosan nyugtalankodni.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák úgy érzi, sokat hibázott az elmúlt években, így megpróbálja rendbe tenni az életét, beleértve a házasságát is. Jól teszi, van rá esélye, hogy megbocsátanak neki, pláne, hogy igyekezete valós és kitartó. Azt azonban ne feledje, hogy felejtés nem ennyire egyszerű. Mégis érdemes dolgoznia az ügyért, mert önnek a mostani párja élete szerelme.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán napjai várakozással telnek. Várja a hétvégét, a nyarat, várja, hogy történjen már valami az életében, mert szenved a megfeneklett hétköznapokban. A gyermektelen párok döntésre juthatnak a napokban, de azok is, akik házasság előtt állnak. Mindenesetre gondolja át nyugodtan, tényleg az történik-e, ami szíve vágya.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz látványosan szenved, mert kudarc kudarc hátán éri ezen a tavaszon. Mégse adja fel, ahogy közeledik a nyár, a szél elfújja a gondjait, és azon veszi észre magát, hogy boldogan kel fel, újra képes lesz tervezni, és vágyai sorra teljesülnek. Ne nagyban gondolkodjon, inkább lépésről lépésre építse fel az életét. Sokkal jobban fogja érzékelni a változásokat, ami örömmel tölti el.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szeret mások helyett dönteni, de ez nem mindig sikeres. Nehezen vállalja a következményeket, és ezen a héten sajnos számolnia kell azzal, hogy olyasmit tett, ami most kellemetlenül hat önre és a munkájára. Nem lehet két kézzel markolni mindent, valami ki fog csúszni az egyikből, és nagyon fogja sajnálni, hogy nem maradt visszafogottabb és türelmesebb.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió ezen a héten a kellemetlenebbik oldalát mutatja, csíp-mar, de ez a bizonytalanságát mutatja. Nem szégyen tanácsot kérnie, nem kell mindig tökéletesnek lennie. Megfelelési kényszere már-már kóros, tényleg nem ártana, ha nem akarna mindent az utolsó pontig hibátlanra fejleszteni. Ideje egy kicsit lazulnia, különben egy kellemetlen baleset vet véget túlzott igyekezetének.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas a héten végtelenül pozitív. Semmi nem tudja letörni, és neki van igaza. Ne figyeljen az óvatoskodókra, csapjon le minden lehetőségre, amit a sors kínál önnek. Meglátja, lesz közte olyan, ami kedvére lesz. Ha hisz a szerencsejátékokban, vegyen kaparós sorsjegyet, kis mellékes üthei a markát, ami jól jön a konyhára.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak flegmasága nehezen elviselhető, hisz mindenkinél okosabbnak hiszi magát. Ezért kevés barátja van, és még azt az egyet is képes megsérteni, aki évtizedek óta kiáll ön mellett. Vegyen vissza az arcából, és nézzen szét. A világ azért jó, mert az emberek jók benne, és fordítva is. Ne legyen utálatos, mert visszakapja, és azt sérelmezni fogja. Gyermekeit se feledje olykor dicsérni, de ne hangzatos szavakkal, hanem valódi lelkesedéssel.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő szeretné, ha pár hónappal idősebb lehetne, mert nehezen sikerülnek a tervei, és abban bízik, hogy az idő majd megoldja őket. Igaza van, csak maradjon kitartó, váratlan szerencse fogja érni, ami nem pénzben mutatkozik, hanem egy régi ismerős felbukkanásában, aki jó lehetőséget kínál önnek.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak a tavasz legszebb hónapjának beköszöntével csak a nyaralásra tud gondolni. Bizonyára szép helyek járnak a fejében, de ajánlatos lenne takarékoskodnia, mert megeshet, hogy egy-két háztartársi gépe is felmondja a szolgálatot, ami igen nagy kellemetlenség. Egy kisebb utazás még így is összejöhet, ne legyen elégedetlen. Ha kettesben utaznak el, ügyeljenek házuk biztonságára! Megéri!

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here