Heti horoszkóp augusztus 7-től 13-ig

"A halak jegyben születettek könnyedén belecsúsznak egy megalkuvó helyzetbe, aminek kilátásaival nincsenek tisztában. Pokolian fognak szenvedni, ha nem előrelátóak, és nem kérdezik meg a részleteket. Még az anyagi veszteség se kizárható. Előzzék meg a dolgokat azzal, hogy részletes elemzést kérnek minden üzletről, amibe belefognának. A szerelem ezen a héten nem szegődik melléjük, de ez azért van, mert nem veszik észre, ki az, akinek szíve értük dobog."

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos ezen a héten örül az elviselhető időjárásnak, mert nem szereti különösebben a meleget, olyankor ingerlékenyebb a megszokottnál. Viszont a pénztárcája vészesen ürül,  olyan dolgokra költ, amire nincs is szüksége, de nem tud ellenállni a csábításnak. Tartson önvizsgálatot! Mit akar a vadonatúj dolgokkal kompenzálni? Bármilyen meggyőződésre jut, ne felejtsen önkritikát gyakorolni.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bikák mostanában elfeledkeznek a barátaikról, és ez nem vet rájuk jó fényt. A barátok mindig is fontosak, és ne csak akkor érdeklődjön felőlük, ha érdeke származik belőlük. A szerelemben is lusták lesznek, ami kellemetlen helyzetekbe sodorja őket. A lustaság most nem egyenlő a pihenéssel. Legyenek egy kicsit aktívabbak!

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegyűeknek ez a hét álomhét lesz. A friss szerelmesek elválni se tudnak új párjuktól, de azok is, akik régóta élnek kapcsolatban, úgy érzik, életük jó irányba fordult. Gyerekeik se idegesítik jobban a megszokottnál, de azért a kamaszokat nem szabad teljesen elengedni, mert később nehezen birkóznak meg a hazugságaikkal.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rákok csendesen rágódnak a múlton, keresik az okokat, amiért nem előre néznek, hanem megint csak hátra. Ne higgyék, hogy a múlt megváltoztatható. Ha akkor úgy tettek, ahogy, az azért van, mert nem tudtak máshogyan. Ideje lenne örömeiket a jelenben megélniük, és nem tervezni előre. A ma ma van, holnap megint késő lesz sopánkodniuk.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán, ha nem ügyel a szájára, vérig sért olyanokat, akik nem érdemlik meg. Nem biztos, hogy mindig ki kell mondani mindent, ami a begyükben van. Ha alaposan elgondolkodna, talán rájönne, hogy a hallgatás, nem mindig beleegyezés. Az augusztusi születésűek elgondolkodnak egy újabb munkahely váltáson. Ne aggódjanak, az égiek mellettük vannak, vágjanak bele.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz jegyűek elemükben vannak. Csinosítják a lakásukat, amire nincs megfelelő keretük, annál több bennük a kreativitás. A precizitás és alaposság amúgy is a vérükben van, engedjék szabadon a fantáziájukat. Lehet, hogy a belső terek átrendezése is elég lesz, és valóban úgy fogják érezni, hogy megújultak. Mostanában szükségük lenne egy kis mozgásra is, mert ezen a nyáron eltunyultak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérlegek a héten a legnagyobb pletykagyárosok. Kifejezetten élvezik, hogy mindenki őket keresi fel a gondjaival, csak az a baj, hogy nehezen tudják tartani a szájukat. Még a szúk családjában is lehet ebből vita, a baráti körben meg pláne. Érdemes lenne egy kis empátiával élniük, ellenkező esetben nagy veszekedésnek néznek elébe.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szívesen menne már nyaralni, de várnia kell. Újabb és újabb feladatokkal találják meg, de ne bánja, mert lesz köztük egy igazán jövedelmező, ami igencsak kedvére lesz. Legyen szorgalmasabb és lelkesebb, meglesz az eredménye. A hölgyek körében is nagy sikert arat, pedig nem kimondottan nekik készül a terveivel. 

Nyilas – (11.22. – 12.21.)

A nyilasra ráférne egy kis edzés, legyen az futás vagy kerékpározás, akár úszás. Észrevétlenül felszaladt rá pár kiló ezen a nyáron, és emiatt nem érzi jól magát a bőrében. Nosza, ne tétovázzon! Ha beleveti magát a sportba, heteken belül látható lesz az eredménye. Családja, ahogy mindig, most is támogatja. Ha nagyon jó fej akar lenni, magával viheti párját is, nem utolsó dolog együtt sportolni.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak szerelmes üzenetekkel ostromolja kiszemeltjét, de nem jó módszert választott. Tolakodásnak veszik a sorait. Jó lenne, ha megértené, hogy viccei néha durvábbak a kelleténél. Ideje finomságot tanulnia, különben nem jut célba. Hiába hiszi, hogy a vagányság mindig menő, az ön választottja nem díjazza a nagyszájúságát.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő hajlamos elfelejteni, mennyire jó munkaerő. Sose mond nemet, amit persze ki is használnak főnökei. Higgye el, nem kell mindent elvállalnia, mert ki fog égni. A pihenés nem egyenlő a lustálkodással. Ha van gyereke, vigye le kirándulni, mert egyre kevésbé élvezi már az otthon töltött időt.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak jegyben születettek könnyedén belecsúsznak egy megalkuvó helyzetbe, aminek kilátásaival nincsenek tisztában. Pokolian fognak szenvedni, ha nem előrelátóak, és nem kérdezik meg a részleteket. Még az anyagi veszteség se kizárható. Előzzék meg a dolgokat azzal, hogy részletes elemzést kérnek minden üzletről, amibe belefognának. A szerelem ezen a héten nem szegődik melléjük, de ez azért van, mert nem veszik észre, ki az, akinek szíve értük dobog.

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here