Heti horoszkóp december 25-31-ig

“ Az oroszlán ragyog az ünnepek alatt, ami nem csoda, mert mindig sokat ad a külsejére, és szívesen veszi a bókokat. De nem üresfejű, így annak is örül, ha dicsérik a főztjét, a lakását, hiszen rabja a szép dekorálásnak. Az ételekkel azonban vigyázzon, mert hízékony, és kárba veszhet sok munkája, ha most egy hétig többezer kalóriát is betol. Itt az ideje, hogy végre párjára is figyeljen, ne feledje dicsérni. Megérdemli.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Ez a hét a kosok kedvence lesz. Már az is jól hangzik, hogy nem kell dolgoznia menni, de az pláne, hogy szerettei körében töltheti a napokat. Kiránduljon, menjen moziba, szervezzen sok olyan programot, amire máskor nincs ideje. Ha ezt a hetet kellemesen tölti, elégedetten fogja várni a januárt, ami remek évkezdéssel kecsegteti. Az egyedülállók ne adják fel a reményt, van a világon valaki, aki rájuk vár!

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika szeret enni és lustálkodni, ezért az ünnepek nem segítenek neki, ha épp fogyni szeretne. Ne bánja, néha szükség van arra, hogy ne kontrollálja magát, csak nassoljon és heverésszen, amúgy is sokat dolgozott év közben. Majd máskor sportol, de arra azért ügyeljen, hogy ne legyen gyomorrontás a nagy élvezetek vége.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek boldog, mert végre pihenhet, lelassulhat, és kedvére nem tehet semmit. Pár napig ez nagyon jól esik neki, de később elkezdi nem találni a helyét, mert megszokta, hogy mindig van dolga. Ne siessen, ne akarjon mindig tenni-venni, mert visszasírja még a lusta napokat. Azok, akik társat keresnek maguknak, gondolkozzanak el, mennyire nyitottak mások elképzeléseire.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák bár igen családcentrikus jegy, az ünnepek alkalmával kicsit besokall. Talán azért, mert mindenki azt hiszi, önön áll vagy bukik a család jóléte. Ez félig így is van, de a rák ereje se végtelen, és ha nem áll le időben, szilveszterre akár meg is betegedhet a kimerültségtől. Egy év végi vitaminkúra nem ártana neki, mert a levegő tele van vírusokkal, baktériumokkal, ideje lenne komolyan vennie az egészségét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán ragyog az ünnepek alatt, ami nem csoda, mert mindig sokat ad a külsejére, és szívesen veszi a bókokat. De nem üresfejű, így annak is örül, ha dicsérik a főztjét, a lakását, hiszen rabja a szép dekorálásnak. Az ételekkel azonban vigyázzon, mert hízékony, és kárba veszhet sok munkája, ha most egy hétig többezer kalóriát is betol. Itt az ideje, hogy végre párjára is figyeljen, ne feledje dicsérni. Megérdemli.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz szeret új dolgokba fogni, ezért az ünnepek remek lehetőséget nyújtanak neki új ételek és édességek kipróbálására. Viszont a hagyományokról se feledkezzen meg, mert nem biztos, hogy mindenki akkora ínyenc, mint ön, és a várva várt elismerés helyett nem fog jólesni egy-egy elnyomott fintor. Az ajándékoknak, ha örül, mutassa ki, mert annak is jólesik az öröme, aki adja.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg élete egyik legjobb karácsonyán lesz túl, mert párjával süthet-főzhet, és ezt nagyon szereti, bár kicsit makacs és nehezen tűri, ha valaki máshogy akarja elkészíteni a dolgokat, mint ön. Ne feledje, a békesség kedvéért érdemes engednie, és az sem baj, ha nem mindig az ön akarata érvényesül. Ezt bizonyára nem fogja könnyen elismerni, de a mérleg már csak ilyen. Nála ritkán áll egyenesben az élet nyelve.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szeretne otthon lenni, de sajnos lehetetlen, mert munkájára szükség van. Ha bánja is, ne mérgelődjön, úgyse jut vele semmire. Inkább próbáljon meg kedves és előzékeny maradni, ezt mindenki díjazza. A szilveszter azonban kárpótolja, és a céges buli különleges meglepetést tartogathat a számára. Legyen nyitott!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas miután felgyógyult, gőzerővel vág bele az évvégi teendőkbe. Pedig még nem nyerte vissza az erejét, de nehezen fogadja el, hogy munkabírása nem végtelen. Semmiképp ne smúzoljon a főnökének, mert ő pontosan tusni fogja, hogy nem őszinte. Senki nem szereti, sőt le is nézi a talpnyalókat, még akkor is, ha hasznot húz belőlük.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak élete legjobb periódusában van, de nem biztos, hogy észreveszi, ugyanis gyakran önbizalomhiányos. Érdemes lenne önsegítő tréningekre járnia, mert elmennek mellette a várt lehetőségek. Családja körében jeles esemény várható. Ennek nem mindenki örül, de ön ne legyen ünneprontó. Gratuláljon és legyen boldog attól, hogy mások azok.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő megnyugodhat, ez a hét kellemes lesz számára. Olyan emberekkel találkozik majd, akik kedvelik és erősítik mindenben, amiben bizonytalan. Ez nagyon jót tesz neki, és fel is dobódik. Az év utolsó napjai nyugalomban és békességben telnek. Az egyedülállók azonban nem lesznek boldogok, mert folyamatos hiányérzet gyötri őket.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szépen zárja az évet, és boldog, hogy kapcsolata jól alakul. Ne akarja ajándékokkal megvenni a másik ragaszkodását, inkább töltsenek együtt minőségi időt. Egy váratlan pénzösszeg okoz a családban némi haragot, de mindent meg lehet oldani, ha nem irigyek és önzők. Az örökség már nem egy családot robbantott szét, legyen okosabb, mintsem élete hátralévő részét haragban töltse azokkal, akiket szeret.

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here