Heti horoszkóp január 29-től február 5-ig

“ A nyilast egyik barátja ráveszi, hogy jövendőmondóhoz forduljon, aki hatalmas meglepetésére olyasmiket tud róla, amiket senki más. Még arról se lehet szó, hogy a barát elárulta neki élete részleteit, mert olyan dolgokat hall, amiket senkinek nem mondott el. Most az egyszer higgyen a látónak, mert valami különleges csoda folytán tényleg belelát az ön fejébe. És amiket jósol, azok sokban segítik a jövőjét.”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos jegy szülöttei szeretnek tervezni, elrendezni mindent előre, és ha valami nem sikerül, akkor is makacsul mennek előre. Pontosan ez várja őket a héten, és nagyot fognak koppanni, ha nem hajlandók rugalmasan kezelni a változásokat. Azok, akik munkahelyváltásban gondolkodnak, mérjék fel a lehetőségeiket magukban, mert sokszor a tudás kevés, hogy egy új helyen érvényesülni tudjanak.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bikák kitartása és munkabírása korlátlan, de azért némi pihenőt be kellene iktatniuk, mert fájó hátuk, derekuk jelzi, hogy túl sokat vállalnak. Azok, akik úgy érzik, hogy halhatatlanok, keservesen fognak csalódni, pláne a munkatársaikban, akik azonnal kihasználják a gyengeségeiket. Ideje belátni, hogy nem mindenki az, akinek mutatja magát.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek semmit nem kedvel, ami a télhez köti. Tőle eshet a hó tonnaszámra, neki a meleg a lételeme. Ezért nehezen mozdul ki, és a héten a szükségesnél jóval többet eszik, amitől rosszul fogja érezni magát napokig. Bízzon abban, hogy jön a tavasz, de az esténkénti séta se utolsó dolog. Ha máshogy nem tudja magát rávenni, szerezzen be egy kutyát, ami hozzásegíti a rendszeres mozgáshoz.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák úgy érzi, ez az ő hete, mert azonnal sikerül neki minden, amihez csak nekikezd. Szerencséje is lesz, és ettől kicsit elbizakodottá válik. Azok, akik párkapcsolatban, házasságban élnek, a napokban rá fognak jönni, hogy a megszokás nem minden, és néha valóban nehéz elviselni a párjukat. De a külső ingereknek ne engedjen, mert keservesen meg fogja bánni, ha most kalandba kezd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán azt szeretné, ha valaki felfigyelne kivételes képességeire, mert legtöbbször csak királyi külsejével hódít, pedig ezerszer több potenciál van benne, mint ahogy sejtetni engedi. Ha családos ember, figyeljen a párjára, mert az elhanyagolás szép lassan, de biztosan ássa alá a házasságukat. A héten párja egyik kollégája szemet vet a kedvesére, így főhet a feje, hogyan avatkozzon bele a dolgokba anélkül, hogy kimutatná féltékenységét.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz azt hiszi, hogy ha rendet rak otthonában, akkor rend lesz a lelkében is. Más esetben ez így is lenne, de főnöke tesz róla, hogy ne legyen túlságosan elégedett magával. Ezen a héten többször belegázolnak kis világába, ám ha hallgat és tűr, akkor ez még többször elő fog fordulni. Ne legyen durva, felesleges, de ne hagyja, hogy önnél jóval jelentéktelenebb emberek fájdalmat okozzanak szavaikkal.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg szereti, ha minden a kedvére van, ezért gyakran ugráltatja partnerét. Nem kell csodálkoznia, ha ő megelégeli ezt. Gyerekeivel se harmonikus a kapcsolata, főleg a hangulatingadozásainak köszönhetően. Nem elég, ha mondja, tegyen is azért, hogy változások következzenek az életében, különben elsüllyed az önsajnálat mocsarában, miközben a világ boldogan éli a mindennapokat ön nélkül.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió nem tűri az igazságtalanságot, de azt se, ha kibeszélik a háta mögött. Ez utóbbiról későn szerez tudomást. Mégse hagyja annyiban, mert bár nem kenyere a hízelgés, most be kell mennie a főnökéhez elmondani, hogy szereti a munkáját, és meg is akarja tartani, mert szüksége van rá, ahogy annak is rá. Az egyedülállók a héten minden apró lehetőségben nagyot látnak, pedig csak ők fújják fel a helyzeteket. Higgyék el, akinek jönnie kell, jönni is fog.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilast egyik barátja ráveszi, hogy jövendőmondóhoz forduljon, aki hatalmas meglepetésére olyasmiket tud róla, amiket senki más. Még arról se lehet szó, hogy a barát elárulta neki élete részleteit, mert olyan dolgokat hall, amiket senkinek nem mondott el. Most az egyszer higgyen a látónak, mert valami különleges csoda folytán tényleg belelát az ön fejébe. És amiket jósol, azok sokban segítik a jövőjét.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak vizsgái remekül sikerülnek, de ebben rengeteg munka van. Felesleges idegeskednie, ezen a héten lesz ideje mindenre, és jókedve se hagyja cserben. Legyen türelmes és odaadó házastársával vagy partnerével, mert mellette mindig biztoságban érezheti magát, és ez a bak lételeme. Nem szereti a meglepetéseket, így a hétvégi kaland nem okoz neki sok örömöt. Kivéve, ha hajlandó élvezni a pillanat örömét.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő bár a világot sokszor kezeli úgy, mint ellenséget, most boldog lesz. Azért is, mert lesz pénze, része lesz meghittségben, örömben és elegendő szexuális élményben, amit oly gyakran hiányol. Arról se feledkezzen meg, hogy partnerének örömöt szerezzen, mert csak így működik jól egy kapcsolat. Ám, ha nem vágyik tartós és mély érzelmekre, mondja meg, tisztességesebb, mint lelépni csendben.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak szeretnek kockáztatni, és ebben bőven lesz részük a héten. Ha lottózni vágynak, tegyék, az is része kalandvágyuknak, bár a nyerés öröme nem fenyegeti, a játék, csak játék. A kaparós sorsjegy se rossz ötlet, csak ne élje bele magát, mert hiába vesz tízet, ha a nyerőt már rég eladták. Fogja fel annak, ami: szerencsejáték.

A kapcsolatban lévők legyenek óvatosak, párjuk ki-kikacsingat, de még nem történt semmi komoly, ám a flört sose veszélytelen.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here