Heti horoszkóp március 26-tól 31-ig

“A mérleg eleve sokat mérgelődik az élet dolgain, a héten azonban epéje is jelezni fogja, hogy ideje megállnia. Próbáljon türelmesebb lenni, kicsit diétát tartani, mert a szervezete nem bírja a tempót. Pár nap és jobban lesz. Az ünnepek közeledtével azonban ne essen bele habzsolásba, mert még kellemetlen pillanatokban lehet része. Tartson mértéket az evésben és a világ utálatában is!”

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

Bár a tavasz beköszöntött, a hét eleje nem lesz kellemes a kosok számára. Folyton fáj a fejük, ingerültek, és szoronganak, ami nem tesz jót nekik. Sajnos, ez a bizonytalanság, amit megélnek, belülről fakad, és senki az égadta világon nem segíthet rajtuk. Mégse ártana esetleg szakember segítségét kérnie, vagy ha nincs más lehetőség, a barátok is meghallgathatják, de a változatosság kedvéért hallgasson rájuk.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika tele van tervekkel, de mintha sorra kudarcot vallana mindegyikkel. Kedvetlen, erőtlen, amit okozhat a tavaszi fáradtság is, de inkább arról lehet szó, hogy nem találja helyét a világban. A megoldás az lehetne, ha nem vágyakozna elérhetetlen dolgok után, ami mérsékelné is a költekezését. Hó vége van, és pénztárcája üres, ami nem megszokott nála, mert tud a pénzzel bánni.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek annyit mérgelődik a héten, amennyit egy hónap alatt se szokott. Furábbnál furább embereket sodor útjába a szél, és nem tud eligazodni rajtuk. Sajnos, ez nem sokban fog változni később sem. Egyetlen dolgot tehet, nem figyel oda a negatív megjegyzésekre. Igyekezzen családjával is kibékülni, mert mostanában elhanyagolta őket, ami miatt orrolnak önre.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák a munka megszállottja. Úgy gondolja, hogy problémáit a szőnyeg alá söpörheti, és ezáltal megszűnnek. Hiába dolgozik éjjel-nappal, el nem menekülhet. Sokkal jobb lenne, ha odahaza tisztázná a kényes helyzeteket, mert ha nem teszi, előbb-utóbb a gyomra fog fájni, vagy a feje, mindez azért, mert benyeli a gondokat. Higgye el, partnere meg fogja érteni, de önnek kell kezdeményeznie a beszélgetést.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlánt olyan ember környékezi meg, aki a szűk baráti körébe tartozik, és megpróbálja egy kis kalandra rávenni. Eszébe ne jusson hinni az illetőnek, fogadásból teszi. Legyen észnél, és küldje el, mert ha nem állja ki a próbát, veszélybe kerül az egész élete. Ez nem túlzás, mert a munkahelyén is elterjedhet önről, hogy megbízhatatlan és könnyű becsapni.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz gondosan eltervezi a húsvétot, de egy váratlan vendégség felborít mindent. Kellemetlenül érzi majd magát, mert nem számított senkire, így nem is sütött-főzött eleget. Ne bánja, illetlen dolog hívatlanul beállítani valakihez. A rosszban azonban lesz némi jó is, mert olyan ajándékot kap, amilyenre mindig is vágyott. Gondolkozzon, mire vágyott mostanság, és súgja meg az égieknek! Szerencséje lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg eleve sokat mérgelődik az élet dolgain, a héten azonban epéje is jelezni fogja, hogy ideje megállnia. Próbáljon türelmesebb lenni, kicsit diétát tartani, mert a szervezete nem bírja a tempót. Pár nap és jobban lesz. Az ünnepek közeledtével azonban ne essen bele habzsolásba, mert még kellemetlen pillanatokban lehet része. Tartson mértéket az evésben és a világ utálatában is!

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió szereti az ünnepre való készülődést, ezért boldogan díszíti fel a lakást, az asztalt és úgy érzi, mindent megtesz, hogy gyerekei boldogok legyenek, és ne csak az ajándékokat lessék. Ha kicsi gyermekei vannak, szervezzen tojásgyűjtő játékot, vagy fessenek gyönyörű tojásokat, amelyekkel megajándékozhatják a locsolókat. Ne feledje, nem szabad elhervadnia, ezért az ajtót tárja ki, és örüljön a rokonoknak, barátoknak!

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas szeret fontoskodni, de ez a hét nem kedvez neki, mert a jó idő nem csábítja munkára a kollégáit. Sokan beteget is jelentenek, így neki most jóval több munkája akad, mint máskor. Ha egyedülálló és szerelemre vágyik, hagyja a netet, menjen kirándulni, koncertekre, vagy üljön be előadásokra, amelyeken életvezetést hallgathat. Meg fog lepődni, mennyire fogja élvezni, és az se kizárt, hogy találkozik valakivel, akinek felkelti az érdeklődését.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bakot nem érdekli a húsvét, ő csak pihenni szeretne, és enni a végtelenségig. Ezt csak akkor teheti meg, ha számol a kellemetlenségekkel, amit a gyomorfájás vagy az epegörcs okozhat. Vigyázzon magára, ne egyen, igyon ész nélkül. Főleg ez utóbbit kerülje, mert veszélybe sodorhatja magát. Hiába hiszi, hogy egy-két kupica nem árthat. Inkább sportolással vezesse le az önben felgyülemlő feszültséget. Ha lusta, sétáljon!

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő egészen kellemes társ tud lenni, ha nem kekeckedik feleslegesen. Higgye el, senki nem kedveli a szőrszálhasogató embereket. Még akkor is boldognak lehet lenni, ha nem tökéletesen tiszta a lakás. Ne veszekedjen a családjával, inkább próbáljon meg szót érteni kamasz gyerekével, párjával, mert lehet, hogy most nekik van igaza, ön meg csökönyös, mint a szamár.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak, ha a héten dönt úgy, hogy felmond, meg fogja bánni. Sajnos, az a munkahely, amit kinézett magának, nem lesz a kedvére való. Hiába ígértek sok dolgot, eszük ágában sincs teljesíteni. Sajnos, a kapcsolata is megsínyli ezt, de bízzon abban, hogy jóra fordulnak a dolgok. Szerencsére olyan társa van, akiben megbízhat, és valóban ön mellett áll mindenkor.

A szingli halaknak a héten a bolygóállás nem kedvez, nem most jött el az ő idejük. Türelem, semmi se állandó, még a rossz se.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here