Heti horoszkóp október 2-től 9-ig

"A nyilas szerelmi élete romokban van. Nem történt semmi különös, csak eltávolodtak egymástól, amit foghatnak a munkára, a hétköznapokra, de nem lesz igazuk. Egyszerűen nem fejlődnek egymás mellett. Az unalom ellen azonban tehetnének, ahelyett, hogy azonnal más partner után néznének. Higgye el, a társkeresőkön szereplők se jobbak az ön kedvesénél, csak őket nem ismeri."

Kos (03.21. – 04.20.)

 
 

A kos már örül, hogy látja a fényt az alagút végén. Mostanában kicsit több keserűség jutott neki, de kitartása sikerre viszi. Jól érzi magát a bőrében, és ez meg is látszik rajta. Egyre többen fogják megdicsérni a külsejét, erejét, és ettől szárnyra kap. Higgyen a kedves szavaknak, megérdemli. A jó pillanatokat az is tetézi, hogy olyan ember közelébe kerül, aki nagyon sokat ad az ön véleményére, és ez még az önbecsülését is növeli.

Bika (04.20. – 05.21.)

A bika nem képes jól teljesíteni a munkahelyén, mert gondolatait magánélete sikertelensége köti le. Folyton azonrágódik, mit rontott el, pedig nem hibás oly módon, ahogy partnere állítja. Egyszerűen nem vette észre, hogy palimadárnak nézik, és ennek levét issza. Sajnos, ezek a napok nem kedveznek a lelkivilágának, és most nem lehet számára vigasz, hogy mindenki pótolható. A szerelem nem így működik.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek remek ajánlatot kap, élete állása van kialakulóban, de muszáj lenne tanulnia, fejlődnie. Ne üljön a babérjain, mert nem elégedhet meg azzal, amit elért, mert a világ folyton változik és fejlődik. Ha elzárkózik, ne csodálkozzon azon, hogy egy belevalóbb jelöltet választanak ön helyett. Hallgassa meg társa tanácsait, mert okosan próbálja irányítani önt, bár a makacssága miatt az ikrek nem könnyű eset.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák a fellegekben jár. Mindenki a kedvét keresi, és rajong érte. Emellett a hétvégén kipihente magát, tele van energiával és tervekkel. Érzi, hogy kedvességével és lelkesedésével bármit elérhet, emellett a munka se büdös neki. Így valóban szépen halad tervei elérésében. Az egyedülálló rákok életét egy könnyű kaland színesítheti, de csak akkor, ha nem házas emberrel kezdenek. Ha mégis, annak most kellemetlen következményei lehetnek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán túlságosan közel kerül az egyik munkatársához, és nem veszi észre, hogy csak ki akarja használni. Mivel makacsul hajtja a magáét, hiába is figyelmeztetik mások. Higgye el, az emberek sokszor kotnyelesek, de most az ön érdekében próbálnak lépéseket tenni. Habár nem szívesen fogadja meg más tanácsait, most tegyen kivételt.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz olyan vállalkozásba kezdene, amihez nem ért. Mégse fogadja meg mások intelmeit, pedig rá nem jellemző a fejetlenség. Higgadjon le, és gondolja végig, mit nyer és veszít. A mai világban a biztonság az egyik legnagyobb érték. Ha felrúgja a mostani állását anélkül, hogy alaposabban tájékozódott volna, csúnya kudarc érheti. Párkapcsolatában se kerek minden, de ott a kedvessége mindent helyrehozhat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg utazni készül. Teheti, mert egész évben keményen dolgozott, és mondjon bárki bármit, szüksége van a pihenésre. Kapcsolja ki a telefonját, ne olvasson híreket, és olyan különleges utazásban lesz része, amilyenről mindig is álmodott. Akárhol jár, kóstolja meg a helyi specialitásokat, el lesz ragadtatva mindentől.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió határozottan érzi, hogy valaki a háta mögött áskálódik. Ha kinyitja a szemét, azonnal rájön, ki a rosszakarója. Legjobb, ha átnéz felette és gálánsan elkerüli, ugyanis saját maga alatt vágja a fát. Mások se kedvelik az ilyesfajta viselkedést, ezért önt szimpatikusnak fogják találni, és ezzel elnyeri egy olyan ember rokonszenvét, aki jó munkaajánlatot tesz önnek.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas szerelmi élete romokban van. Nem történt semmi különös, csak eltávolodtak egymástól, amit foghatnak a munkára, a hétköznapokra, de nem lesz igazuk. Egyszerűen nem fejlődnek egymás mellett. Az unalom ellen azonban tehetnének, ahelyett, hogy azonnal más partner után néznének. Higgye el, a társkeresőkön szereplők se jobbak az ön kedvesénél, csak őket nem ismeri.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak úgy hiszi, a jólét végtelen, és továbbra is úgy költi a pénzét, mintha hegyekben állna otthon. Lehetne óvatosabb is, mert jöhetnek nehezebb idők, és a számlák is gyűlnek. Bár most nagyvonalúnak hiszi magát, meg fog lepődni, ha ki akarják használni. Mire számított, hiszen önként ajánlgatta, hogy segít, most mégis visszakozna? Legyen meggondoltabb az élet minden területén.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő élete sínen van. Boldog, mert szeretik, és szerethet. A nap minden percében a szerelemről álmodozik, és emiatt munkájában nem halad.  Próbáljon meg a földön járni, mert szép szép a szárnyalás, de nehogy puffanás legyen a vége. Az viszont biztos, hogy élete egyik legszebb időszaka ez a mostani. Gyönyörű ősz vár önre és párjára.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halak kisebb balesetet szenved a héten, és emiatt elég elkeseredett. Van oka szomorúnak lenni, mégse zuhanjon össze, ki fog keveredni belőle. Mindez csak jelzés, hogy túl sokat vállal. Mások kapzsisága nem mehet az ön kárára. Az egészsége, épsége fontosabb, hiszen nincs az a pénz, ami visszaadhatná, ha elveszik.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here