Heti horoszkóp szeptember 11-18-ig

“ A rák tőle szokatlan módon hallgat mások rossz tanácsára, ami anyagi veszteséget okoz neki. Máskor ilyen nem fordulhatna elő, de mostanában nyugtalan és figyelmetlen, ezért figyelmen kívül hagyta a megérzéseit. Ezt a tanulópénzt keményen meg kell fizetnie, de később hasznára lesz. Ugyanez vonatkozik szerelmi életére is, mert bedől egy pletykának, amitől egész héten szenvedni fog.”

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos boldog napoknak néz elébe. Mintha az égiek csak azzal törődnének, hogy minden sikerüljön neki. Jókedve és elszántsága töretlen. Ez egy remek hét lesz, ami azt jelenti, hogy a szerencse is a jegy szülötteinek nyomába szegődik. Ha még tetézni akarja a jót, vegyen magának kaparós sorsjegyet, Fortuna istenasszony meglehet, hogy önre kacsint. Ha nyerne egy nagyobb összeget, semmiképp ne feledkezzen meg szeretteiről.

Bika (04.20. – 05.21.)

 
 

A bika jó munkaerő, tűrőképessége a végtelent súrolja, de ha megelégeli, hogy nem veszik figyelembe az ötleteit, ha nem díjazzák a lelkesedését, képes magába zuhanni, felmondani, és keresni más lehetőséget. Munkáltatója később bánni fogja, ha elengedi. A szerelemben is hasonló módon reagál.  Tűr, de ha robban, akkor nála nincs visszaút. Ehhez mostanában egyre közelebb kerül.

Ikrek (05.21. – 06.21.)

Az ikrek jegy szülöttei képesek kétségbe esni, ha az első kudrac éri őket. Márpedig a kudarcok nem kerülik el, mert a munkahelyén nem elég aktív, sokat pletykál, és nem veszi észre, hogy ezt sokan nem veszik jó néven. Nem mindig azok a barátai, akik a szemébe mosolyognak. Akad valaki, aki a háta mögött szervezkedik, és ha nem lesz résen, nehéz helyzetbe hozza a jegy szülöttét.

Rák (06.21. – 07.23.)

A rák tőle szokatlan módon hallgat mások rossz tanácsára, ami anyagi veszteséget okoz neki. Máskor ilyen nem fordulhatna elő, de mostanában nyugtalan és figyelmetlen, ezért figyelmen kívül hagyta a megérzéseit. Ezt a tanulópénzt keményen meg kell fizetnie, de később hasznára lesz. Ugyanez vonatkozik szerelmi életére is, mert bedől egy pletykának, amitől egész héten szenvedni fog.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán ezen a héten kellemetlen oldalát mutatja. Basáskodó, sőt mit több,  hatalmaskodó, mindenkinél mindent jobban akar tudni. Ez kellemetlen helyzetekbe sodorja, és nem teszi szerethetővé. Ideje lenne kissé visszafognia magát, hiába az állatvilág királya, mostanában egy bolond majom is okosabban viselkedne, mint ő.

Szűz (08.23. – 09.23.)

A szűz fáradtabb a megszokottnál, és semennyi alvás nem segít neki. Nem a teste fáradt el, hanem a lelke, mert mostanában sok kudarc érte. Ha van lehetősége, lépjen ki a mókuskerékből, és töltsön pár órát egyedül. Ha ez lehetetlen, legalább iktasson be sétát, amely alatt kiszellőztetheti a fejét. Ha nem figyel a jelekre, könnyen baleset érheti otthonában. Ideje van a pihenésnek, vegye észre!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mérleg kapcsolatait mostanában a kiegyensúlyozottság jellemzi. Türelmesebb a megszokottnál, és ezt mindenki díjazza. Maradjon ilyen, és higgye el, a jótett helyébe valóban jót várhat, bár nem attól, akitől remélné. Az egyedülálló mérleg összefut egy régi ismerősével, aki eszébe juttatja, hogy az utóbbi időben elfeledkezett a szerelemről.

Skorpió (10.23. – 11.22.)

A skorpió tele lesz energiával, és ötleteit alig tudja magába tartani. Ne is hallgasson, mert csak javára lesz, ha elmondja főnökeinek. Jutalma nem marad el, kreativitása lenyűgöz mindenkit. A legtitkosabb tervei is megvalósulni látszanak. Egyedül a párja nem boldog feltétlenül, mert rá alig marad ideje. Ha morcos, ne bosszantsa tovább, inkább eszeljen ki valami kellemes meglepetést a számára.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

A nyilas bár szereti a luxust, most nem törődik vele, mert anyagi gondjai támadnak egy váratlan kiadás miatt. Nem figyelt egy kötelező befizetésre, amely levonásra kerül a fizetéséből. Így nem marad pénze kellemes időtöltéseire, legyen ez koncert, buli vagy drága étterem. Ne keseredjen el, vannak rosszabb időszakok, de ha magába roskad, sokkal nehezebben kerül ki a gödörből.

Bak (12.21. – 01.20.)

A bak végre azzal tölti idejét, akivel szeretné. Munka után fut hozzá, és a napjai rózsaszínné válnak. A kezdeti köd nagyon kellemes, élvezze minden percét. A boldogságát sokan irigylik, lesz, aki be is szólogat, de csak irigység mondatja vele a rosszat. Nevessen rajtuk, és felejtse el, bármit is mondanak. A világ nehezen fogadja el, ha valaki felhőtlenül boldog.

Vízöntő (01.20. – 02.19.)

A vízöntő otthonában szenved kellemetlen balesetet. Figyeljen jobban magára, mert egyensúlyérzéke vagy vérnyomása nem tökéletes. Próbáljon meg étkezésén változtatni, mert sokat segítene a közérzetén. Az autót is mellőzhetné egy ideig, mert már mozdulni se tud nélküle.  Ha beszerezne egy kerékpárt, erőnléte is jobbá válna.

Halak (02.19. – 03.21.)

A halakra ráférne egy kis mozgás. Ha nem akar úszni vagy futni, legalább gyalogoljon vagy kerékpározzon. Mindez nem úri huncutság. Hát -és derékfájása folyamatosan jelzi, hogy túl sok terhet hordoz. Muszáj lenne elfogadnia, hogy nem bír mindent egyedül. Ne szégyelljen segítséget kérni, higgye el, sokan vannak, akik szívesen jönnek, és majd adandó alkalommal ön is segíthet nekik. A családos halak életében fontos kihívást jelent az iskola, legyen az öné vagy a gyerekié.

 

Kép forrása: Pinterest

Oktatás és nevelés területén dolgozom, de minden szabadidőmben írok. Szeretek belesni a hétköznapok függönye mögé és közben keresem az embert, a nőt a jól legyártott álarcok mögött. Néha meséket is írok, de gyakrabban novellákat, cikkeket és apró vicces történeteket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here