Hogyan lesz a kisbaba? Nagyon vicces válaszok kérdés esetére😊

Gyerekként nem foglalkoztam sokat a “Hogyan lesz a kisbaba?” témakörével. Természetesnek vettem, hogy ha a nő úgy akarja, lesz egy gyerek a hasában, és kész.

 
 

A gólyás történetet egyébként nem vettem be, de szerencsére számtalan olyan gyermeki gondolat létezik, ami sokkal kreatívabb ennél. A legviccesebbeket összeszedtem egy csokorba, hogy legyen min röhögni a kávé mellé.

Első jelentkezőnk szerint a megtermékenyítéshez nem kell más, csak egy nagy adag nyál. “Csak meg kell csókolnod a lányt, így a nyálad átkerül az ő szájába, amit aztán lenyel. A folyamatot addig kell ismételni, amíg a sok nyáltól nagy nem lesz a hasa.”

Persze van, aki tudományosabb oldalról közelíti meg a dolgot. Egy 10 éves indiai kissrác szerint az apa DNS-ét beinjekciózzák az anyába. Ha ez megtörtént, az anyának el kell töltenie pár órát a napon, majd a baba fotoszintézis útján automatikusan elkezd növekedni.

Olyan elképzelés is akad, miszerint a kórházak bizonyos napokon baba-kiárusítást tartanak. Az újszülötteket külön kis ketrecekbe zárják, amihez csak az orvosnak van kulcsa. Ha szeretnél egy gyereket, nincs más dolgod, mint elmenni a kórházba, kikérni az orvostól azt a babát, amelyik neked szimpatikus, és hazavinni.

Egy hasonló gondolatmenet szerint minden csak papírmunka kérdése. Amikor anyának be kell mennie a kórházba, valójában ügyeket intéz – egy halom dokumentumot alá kell írnia, hogy mielőtt hazavinné a neki tetsző lurkót. Mivel szabad a vásár, ő mondhatja meg a megvásárolt baba paramétereit is.

Sok vallásos családban még mindig az “Istentől származik, egyenesen az anyába rakta a kész csomagot” elképzelés dívik. Apa és anya szigorúan csak a négy fal közt elkezd imádkozni, Isten pedig meghallgatja és megajándékozza őket egy babával.

Természetes, hogy sok esetben a szülőknek is könnyebb kitalálni valami kiszínezett mesét, semmint részletezni a procedúrát. Egy fantáziadús anya története szerint apa elmegy a boltba, és vesz néhány varázsmagot, amit aztán belerak anyába. Ezt követően a gyerek egyszerűen csak kijön – igen, úgy, ahogy nagyvécézés közben is szokás.

Következő versenyzőnk szerint egy bizonyos életkor után minden nő hasában ott terem egy gyerek – ez egy természetes folyamat. Egyetlen feltétele ennek a házasság, enélkül az életkor nem elég. Miután a fiatal pár egybekelt, romantikusan leülnek a kandallótűz elé, a lány pedig eszik egy kis hamut – voilá, kész is a gyerek!

Szerencsére a gyermeki fantázia nem ismer határokat, és olyan dolgokat is képesek kitalálni, amik nekünk elsőre eszünkbe sem jutnának. A kisebb gyerekeknek egyébként sem gondolom, hogy részletezni kéne az igazságot – bőven lesz még időnk később egy kínos beszélgetésre.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here