Így szerettesd meg a pasiddal a Valentin-napot

A Valentin-napot sokan gyűlölik – jogosan. Egy régi, angolszász hagyományból kaptunk valami szirupos maszlagot, szívecskés lufikkal akciós cukormázba csomagolva. Hülye és számító az, aki ilyenkor drága ajándékokra vár, a bon-bon meg színtiszta pénzkidobás, több a papír, mint a csoki (ráadásul majdnem olyan személytelen, mint a tusfürdő csomag).

 
 

Különben is, ott a szülinap, névnap, karácsony, évforduló, meg még ki tudja, hány kötelező kör. Kinek van ehhez kedve? Pedig a Valentin nap lehetne szép és személyes ünneplése is a szerelemnek. Ahhoz, hogy megszerettesd a pároddal ezt a napot, dobj be néhány kedves ötletet – mindegy, hogy mit, a lényeg, hogy róla szóljon.

Tavaly vettem kőkemény 300 Ft-ért a páromnak egy kis fadobozt – telepingáltam nem túl jól sikerült ornamentikus motívumokkal, és ráírtam, hogy Mein Liebling (magyarul: kedvesem, csak épp Ausztriába készültünk). Ezt telepakoltam franc se tudja már, hány cetlivel – mindegyikre egy kis bókot írtam. Nyilván neked kell kitalálnod, mit szeretsz a párodban, de azért könnyítésképp álljon itt pár tipp: imádom a szégyenlős mosolyod, jóképű vagy, olyan erős vagy!, és isteni a főztöd. Minden nap ki kellett húznia egy cetlit, így még akkor is bókoltam neki, ha ott sem voltam.

Ennek továbbfejlesztett változata lett a Wünschbox (Kívánságdoboz), ezt már csak akkor készítsd el, ha tényleg szereted a párod. A cetlikre ugyanis olyan dolgok kerülhetnek csak fel, ami neked áldozattal jár, viszont ő imádja. Tőlem kérhetett reggelire rántottát, masszázst, puszit, csókot és +18-as dolgokat. Na jó, egy puszi nem volt túl nagy áldozat. És viccből beleraktam pár fecnit is, ami nekem kedvez; a készíthetsz nekem vacsorát kívánságcetlit legalábbis nagyon élveztem.

Sok nő abba a hibába esik, hogy magából indul ki. Nem biztos, hogy a párod a naplementében akar gyönyörködni, esetleg végigszenvedne veled egy romantikus vígjáték maratont. Szervezz neki olyan programokat, amiket ő is imád. Kutasd fel a létező összes kuponos oldalt, mert olyan gyöngyszemekre lehet bukkanni aprópénzért, hogy el sem hinnéd. A főváros túl sok jó programot rejt magában ahhoz, hogy kihagyd: elmehettek páros nyomozásra, szabadulószobába vagy akár egy sétarepülésre is a város felett. Nem olcsó, de egyáltalán nem megfizethetetlen dolgok ezek. Jah, és minden férfi imádja a virtuális valóság alapú játékokat. Ilyen kávézók Pesten már léteznek, a cappuccinod mellé konkrétan kaphatsz egy 3D-s játékélményt is. Hidd el, te is imádni fogod.

Természetesen a négy fal közt is maradhattok, ha úgy esik jól (esetleg a pénztárcád fogyókúrázik). Egy forró fürdő, egy pohár bor és néhány mécses – ennyi romantika még a legkeményebb macsók szívét is meglágyítja. Értékelni fogja, ha vacsorára valami külföldi különlegességgel állsz elő – megfőzni nem lesz nehezebb, meg különben is, enni minden nap kell.

A lényeg a figyelmességen és a kreativitáson van. Nem mindig a férfiaknak kell meghódítani a nőt. A kedveskedés bárkinek jól esik, Valentin naptól függetlenül is.

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here